Kradikali pa B92

DukeofSerbia:
Ња ња ња. Било их у Хрватској у почетку и онда су...

Сећаш се Радета Лесковца? Беше он велики Србин, кад оно...

А Камени у Вуковару?

5 година Шешељ у антисрпском трибуналу, сућење му још није почело. А ти о каменом и о лесковцу :roll: .

Viorija:
5 година Шешељ у антисрпском трибуналу, сућење му још није почело. А ти о каменом и о лесковцу :roll: .

Кажи шта је Лесковац урадио? Нема сад врдања! Је ли он био радикал на ратишту? А Камени?

Kaj:
postoje li gradani beograda? :shock:
Постоје. 8-)
То су - СТАНОВНИЦИ града Београда.

А "грађани Војводине" доиста не постоје, ако се под "грађани" у ствари мисли "држављани".

У том смислу, доиста, постоје само грађани Србије.

Norma Kampl:
Постоје. 8-)
То су - СТАНОВНИЦИ града Београда.

А "грађани Војводине" доиста не постоје, ако се под "грађани" у ствари мисли "држављани".

У том смислу, доиста, постоје само грађани Србије.

Ne misli se na drzavljane, misli se na ljude koji zive na teritoriji autonomne pokrajine Vojvodine

IgorPop:
Ne misli se na drzavljane, misli se na ljude koji zive na teritoriji autonomne pokrajine Vojvodine
Не правите се блесави.

Овде се мислило у смислу - "држављани".

И врло јасно да је намерно.

Које друго значење има тај појам, "грађанин", сем оног, доиста, грађанин = становник неког - ГРАДА?

Norma Kampl:
И, дакле, не постоје.

Постоје, евентуално - СТАНОВНИЦИ Војводине.
Да нису можда у питању ''домородци из Војводину''?
Да ли постоје шумадинци, моравци, босанци и остали у неком географском смислу (никако у смислу држављани Војводине)?

Е бре Срби, Срби.......
Гледам ове теме и све се нешто питам......
Шта покушавате да докажете овим и оваквим темама? :confused: :confused:

Можемо овако до прекосутра,
за свакога ће те наћи по нешто,
ал изгледа да неки се задовољавају
да докажу нешто што се из авиона види.....

Сада сте ставили ову тему (о крађи радикала),
мало оних који су за њих одговарају,
сутра ће неко да стави тему о крађи ''демократа'', њиховом лоповлуку,
нико од оних који их подржавају неће рећи реч,
и онда идемо нов круг.....

Понекад заиста ми је мука,
колико живимо у прошлости,
колико робујемо њоме,
и што је најгоре,
колико се поносимо њоме...... :wink:

Viorija:
Ко о чему смрдократи о поштењу. Највише Српских добровољаца који су бранили Србе од усташке и потурчене каме су били у Срс на Косову и преко Дрине. Док смрдократи хоће да се затре све Српско, посебно на Косову и преко Дрине. Шешељ, Николић (николићев син на Косову) и Вучић су били у Београду док су падале бомбе, а дс лидер на западу тражио да се што више удари по Србији. Док Николић само има стан у Београду, ђилас себи саградио зграду поред Николићевег стана.

Znas kad neko dovede coveka na izvrsenje smrtne kazne taj je dzelat a ne zrtva kazne. Tako ti je isto sa radikalima, prolivali srpsku krv a svoju sacuvali. Znaci oni su dzelati. Ajde lepo ponovi... dzelati, evo i na mom prijateljskom a tvom neprijateljskom jeziku executioners.

Pepeo:
Е бре Срби, Срби.......
Гледам ове теме и све се нешто питам......
Шта покушавате да докажете овим и оваквим темама? :confused: :confused:

Можемо овако до прекосутра,
за свакога ће те наћи по нешто,
ал изгледа да неки се задовољавају
да докажу нешто што се из авиона види.....

Сада сте ставили ову тему (о крађи радикала),
мало оних који су за њих одговарају,
сутра ће неко да стави тему о крађи ''демократа'', њиховом лоповлуку,
нико од оних који их подржавају неће рећи реч,
и онда идемо нов круг.....

Понекад заиста ми је мука,
колико живимо у прошлости,
колико робујемо њоме,
и што је најгоре,
колико се поносимо њоме...... :wink:

pa sta ces batice.... to ti je srpsko poimanje demokratije... nije ti ovde demokratija nakakva dobra stvar kao tamo u evropi gde ona u principu sluzi da se cuje sto vise konstruktivnih misljenja. NE! ovde ti je smisao demokratije da svako svakoga moze da pljune...

sceliano:
pa sta ces batice.... to ti je srpsko poimanje demokratije... nije ti ovde demokratija nakakva dobra stvar kao tamo u evropi gde ona u principu sluzi da se cuje sto vise konstruktivnih misljenja. NE! ovde ti je smisao demokratije da svako svakoga moze da pljune...

Изгледа....

DellBoy-011:
Tako ispade, mada je meni to vrlo čudno, mislim...oni su pošteni

Ti to malo zezaš vadikale ?
Narodni poslanik, član vadikalne stranke iz Vladičinog Hana podigao na ime putnih troškova 2.5 miliona dinara, a putovao službenim autom ( bio 10 dana u pritvoru zbog toga ). Drugi je još veći biser : isto poslanik - vadikal, podigao na ime putnih troškova 1.6 miliona, a živi u Beogradu !

Radikali su lopine na kub, a glavna im je parola da svi drugi opljačkaše Srbiju.....Pali to kod glupog naroda !:roll:

sceliano:

I, sto svi zanemaruju, svaka strana u ovom dnevnopolitickom sukobu je u pravu u 90% slucajeva/optuzbi...
Ali, bitno je da ih Srbi krvavo brane, hoce da zakolju ako im dirnes Seselja, ili kazes da je Ceda narkoman... k'o da si im u majku dirn'o...
"Vi ste ukrali hiljade kvadrata!"
"A vi ste ukrali milione kvadrata!"
"A vi milijarde evra!"...
A zanemaruje se da su ukrali i jedni i drugi... i peti, i deseti; ista bagra... E moj glupi narode kratke pameti; spasa ti nema... :roll:

Ne znam o cemu se trenutno radi, ali ne mogu a da ne napisem koliko je ova zemlja propala kada radikali imaju 30 i vise posto glasova! Mi cemo debelo da najebemo zbog tog njihovog srpstva. Obicni demagozi. Svaka recenica im je "gradjani Srbije". A narod prost, glup, zaglupljen jos vise grandom, velikim bratom i ostalim kicerajem, im veruje. Jedna stvar mi nije jasna. Pa mi smo za vreme Slobe ziveli njagore. cekao se red za zejtina, secer. Inflacija najveca u evropi. Da ne nabrajam vise. Vi (radikali) ste bili tad na vlasti. Sta sad hocete? Pocinjem da ludim od njih i ovog naroda koji je uz njih.

Back