KOZMETIKA AVON

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koristim Avon skoro godinu dana i mogu reci da sam bas zadovoljna!
Konkretno shto se tiche kose iz Avon-a koristim sledece:shampon i balzam za volumen kose,a otkako sam se shatirala pochela sam da koristim shampon za zashtitu boje kose a takodje i balzam sa istim dejstvom,ali na pumpicu(bez ispiranja).Takodje koristim i masku za kosu kao i serum za suve krajeve kose.Kao rezultat mogu reci kako su svi zadivljeni mojom kosom-mekana,sjajna jednom rechju negovana.E, sada,sta sve to vredi nekome ko ne vodi racuna o kosi i kome je vazno samo da ima te preparate i da zacas sve obavi-e,pa drage moje tako ne mozete doci do lepe i negovane kose.Kada stavite shampon (koji naravno izaberete prema svome tipu kose) sachekajte da shampon par minuta odreaguje pa tek onda ispreite(shampon,a takodje i balzam pre uptrebe promuckajte i nikada nemojte stavljati direktno na kosu vec razmazite rukama pa tek onada nanesite na kosu) tako isto uradite sa balzamom (ako je u pitanju balzam bez ispiranja naravno promuckajte i nanesite direktno na kosu)-ja posle svakog pranja kose stavljam i masku za kosu koju isperem posle deset minuta i kada mokru kosu ocesljam stavim serum na krajeve kose!Rezultat:kosa kao sa reklame-probajte i uverite se! Nadam se da vam ovi saveti nisu smetali!
Shto se tiche parfema iz Avon-a njih ne koristim jer su to kopije pa ih zato ne bih preporuchila.
Puderima sam odushevljena (do dushe nisam sve probala,ali ove koje jesam mogu da kazem da su odlicni).
Maskare ne bih preporuchila jer nisu bash neki kvalitet izuzev zute vec pominjane koja je bolja od ovih drugih,ali ni ona nije bash zadovoljavajuca.
Lakovi za nokte su super kvaliteta,ali problem su boje-nikad ne dobijete onu boju koja je na slici u katalogu,uvek bude tamnija ili svetlija od one koju poruchite.
Kupke su super-nema shta da se doda ili oduzme.
Dezodoransi nisu loshi,ali samo pojedini.
Mleka za tela-dobra su samo ona skuplja,a shto se tiche jeftinijih nisu losha ona iz kolekcije "Naturals" sa bademom.
Plava kolekcija koja je chini mi se najeftinija u katalogu ujedno je i najloshija.
P.S. Nije uvek sve u preparatima vec i nachinu kako te preparate koristite !!!

sunrise:
Anonymous:
sunrise:
jednom sam kupila od drugarice koja se inache cima time, neke preparate za negu kose (maska,shampon,silikon,...), maska moz' da prodje, a ovo ostalo nishta nevalja... e da uzimala sam neku kremu za stopala i ona je bila skroz bezveze cak sam je poklonila posle...
Vidis ja isto koristim te preparate i mogu ti reci da su mi super,posebno za volumen šampon.sjajila su mi super i puderi-ovi tekuci.i ona naturals kolekcija.

njihov shampon mi je nevidjeno mastio kosu, puder ne koristim niti bilo kakva sjajila... bljak.... ne trpam te stvari po licu... 8)

Nijedan sampon nemoze da ti zamasti kosu jer su upravo i oni najskrnaviji napravljeni zbog toga da bi ti je odmastili. Avon je inace svedska firma kozmetike, koja sigurno pravi bolje sampone od ovih nasih srbijanskih i ostalih. :roll:

xenia:
Nijedan sampon nemoze da ti zamasti kosu jer su upravo i oni najskrnaviji napravljeni zbog toga da bi ti je odmastili. Avon je inace svedska firma kozmetike, koja sigurno pravi bolje sampone od ovih nasih srbijanskih i ostalih. :roll:

shta se tebi desilo od nashih meni su OK zivela srbija

Oriflame-švedska firma,a Avon-američka sa sjedištem u New Yorku(inače najstarija kozmetička firma u svetu i sa najvećom direktnom prodajom-kataloškom).
Obe bi ih pohvalila sa te strane što ne vrše testiranja na jadnim životinjama(kao što to čini npr.Max Factor.Lancome...)

Probala sam masu proizvoda jer mi je drugarica distributer AVON kozmetike ali mi se nista osim maskare (PUMP UP THE VOLUME)nije dopalo. Imam osetljivu kozu lica i imala sam reakcije na neke njihove kreme i maske za lice, ali opet ne mogu reci da je to zbog kozmetike posto mi se isto desavalo i sa proizvodima drugih firmi. Preparate za kosu nisam koristila, ali moja drugarica jeste i kaze da nije primetila nikakav efekat ni pozitivan ni negativan. Probala sam i celu kolekciju za problematicnu kozu (plavo pakovanje)i ona je katastrofalna. Mleka za telo takodje nisu nista narocito, pogotovu ona koja kao "zatezu" kozu, itd...
Sve u svemu, da ne duzim, ja nisam zadovoljna tom kozmetikom. Najbolje je da svako proba pa da sam oceni.

Otkrila sam toplu vodu :):
Probala sam masu proizvoda jer mi je drugarica distributer AVON kozmetike ali mi se nista osim maskare (PUMP UP THE VOLUME)nije dopalo. Imam osetljivu kozu lica i imala sam reakcije na neke njihove kreme i maske za lice, ali opet ne mogu reci da je to zbog kozmetike posto mi se isto desavalo i sa proizvodima drugih firmi. Preparate za kosu nisam koristila, ali moja drugarica jeste i kaze da nije primetila nikakav efekat ni pozitivan ni negativan. Probala sam i celu kolekciju za problematicnu kozu (plavo pakovanje)i ona je katastrofalna. Mleka za telo takodje nisu nista narocito, pogotovu ona koja kao "zatezu" kozu, itd...
Sve u svemu, da ne duzim, ja nisam zadovoljna tom kozmetikom. Najbolje je da svako proba pa da sam oceni.
ja ne znam zasto svi hvale tu maskaru kad meni uopšte ne valja?!meni je dobra Astonishing Lengths maskara,tj.savrsena.Mleko za telo od ljiljana mi je super,tj.mleka iz Naturals kolekcije.Također koristim i tu plavu kolekciju za akne i ok mi je.
Nije mi dobro:ta maskara-pump the volume i duplicity olovka za oči,i jos aloe krema za lice.
eto,ja sam to probala i to je moje misljenje...
pozdrav!

Back