Kozica, glavic i sex

Kojo, док народ изведе те акробације, 25 пута ће се обрезати и опоравити. ;)
Имам доста обрезаних другара, не знам да се ико жалио да им је ужитак мањи!

Uzitak jeste manji, u teoriji, jer se smanjuje povrsina tj koza je odstranjena......To kao kada bi izgoreo jezik pa nesto uzeo da jedes :D

To sto se ne zale, je zato sto se ne zale, a ne zato sto nema promene. Neki i ne primete, ne misle na to, neki primete a ne zele reci, a i ljudi su takvi da ne zele nista negativno pricati o sebi ili o stvarima koje poseduju. jednostavno su takvi.

Gledaj iphone vs. android rasprave ljudi. sta ko poseduje to i brani. A i svako ko ima neku marku telefona misli da je bas ta marka najbolja, ne zato sto je objektivno tako nego eto zato sto je on ima.

Pa onda, vlasnici automobila.....Je l nam je svima cilj da svi vozimo i odaberemo zaista najkvalitetniji najisplativiji i najpouzdaniji auto. Pa da. Ali u praksi dolazi do paradoxa, gde neko pocinje da hvali ono sto ima i predimenzionira to.

E tako isto i obrezani i neobrezani. Tj ovi obrezani kao da imaju neku potrebu zbog toga "sto su morali da urade nesto" navode kako nema promene, kako je "sve isto", a to je jedna psiholoska potreba, i rade im mehanizmi odbrane, kako ne bi izgubili samopostovanje i doziveli nesto sto bi se moglo reci kao i zenski kastracioni kompleks.

A kojo, nisam siguran da se frenulum moze povecati ili kako god....To bi bilo isto kao reci da se vezbama i rastezanjem uda moze povecati penis a ne moze :D

Kojo, док народ изведе те акробације, 25 пута ће се обрезати и опоравити. ;)
Имам доста обрезаних другара, не знам да се ико жалио да им је ужитак мањи!

Kako obrezani mogu da znaju sta osecaju neobrezani? I obrnuto. Ali logika je prosta. Sluzokoza se udeblja i potreban je jaci nadrazaj da se aktiviraju nervni zavrsetci ispod sluzokoze.

Evo jednog "izvestaja" posle mesec dana, ili koliko je vec proslo :D

Mazao sam niveu soft na kozicu koja pokriva glavic posle tusiranja, ne posle svakog (kada znam da ce uvece biti sexa, onda ne :D ) uglavnom, 3-4x nedeljno i dosta se poboljsalo stanje tog unutrasnjeg dela kozice, pre je bilo dosta iziritirano, verovatno od urina i od nepovlacenja kozice.... Ali sada je stanje bolje, takodje uspeo sam da kozicu povucem dosta, dok je opusten, vise od pola, ali mali je problem frenulum, ako je to to (ona "nit" koja povezuje kozicu i glavic) jer kad dodje dotle onda malo zapinje i nece na dole da ide.. Kada je u erekciji (pri masturbiranju) je malo teze, tj. ne mogu ni do pola da povucem kozicu, imam osecaj kao da ce da pukne... Uglavnom napredak je primetljiv...

Ali situacija u vezi sexa je sledeca... Imao sam sigurno 10+ odnosa do sada i uvek stavim kondom tako da kozica skroz prekriva glavic, probao sam par puta da je spustim malo, da glavic izviri i onda da stavim kondom, ali me onda za vreme sexa u odredjenom polozaju pri penetraciji glavic "boli" mada je vise neprijatan osecaj nego sto boli... Tako da sto se toga tice imam pitanje za one koji normalno povlace kozicu skroz do kraja - kako namestate kondom?

Mozda je pitanje malo glupo i uopsteno, ali bih voleo da mi neko opise malo detaljnije taj postupak, tj. da li povlaci kozicu na dole i kako to ide sa kozicom za vreme odnosa... :rumenko::rumenko:

Back