Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Da, kao i onaj o dva vanbračna deteta.Kako ti znaš ko šta gde ima ili nema?
To neki trač?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kao i onaj o dva vanbračna deteta.Kako ti znaš ko šta gde ima ili nema?
To neki trač?
Зато огромна "већина" од читава 2% серуцка по крижарици и твитеру и ладно је убеђена да је већина.1.924.908 glasača od ukupno 6.765.998.
Srbija ima i one koji ne izađu da glasaju, što znači da je odlučila ogromna manjina.
Da, kao i onaj o dva vanbračna deteta.
bili su tu i za vreme slobe...atašei su uvek prisutni u svim zemljama. Drugo ako smo neutralna zemlja, logično je da ako rusi dolaze na vežbe da ćemo zbog balansa a i pritiska zapada dozvoliti da dođu i zapadni vojni oficiri.hm...šta traže strani vojni savetnici u srpskom generalštabu...britanski i američki
А ти си РАТАЈИХИСП? Са лиценцом?Da je on samo karikatura bilo bi dobro. Ali se meni čini da je on psihopata. Jako je opasno za sve nas da psihopata uspe da dođe na tako odgovornu funkciju. To više nije šala.
НИСУ!!! Помешао си војне аташее при амбасадама и "саветнике" у МО и МУП-уbili su tu i za vreme slobe...atašei su uvek prisutni u svim zemljama
А твитер и крижарица су мерило свих мерила...![]()
Зато огромна "већина" од читава 2% серуцка по крижарици и твитеру и ладно је убеђена да је већина.![]()
ma vozi on svaki dan,samo ostane bez vazduha pa mu redovno pozliСаосећај са његовом муком.
Прво му укинули јавни превоз, па више не може да вози од Миријева до центра града
Неко мора и ОВДЕ да свраћа на повремену Депацовизацију " Дезинфикатора"!Чим сте тамо имали 8500 налога и неколико милиона твитова било вам је мерило, а чим сте и овде присутни значи да вам је нешто стало.
Неко мора да дезинфикује простор после непријатног мириса који остаје иза оних који бране лик и недело оног што би волео да га сви воле
Lično sam ih video oba. Ovo sa šeficom kabineta glavato na njega.Ne možeš da koristiš tračeve kao argumente.
Чим сте тамо имали 8500 налога и неколико милиона твитова било вам је мерило, а чим сте и овде присутни значи да вам је нешто стало.
Неко мора да дезинфикује простор после непријатног мириса који остаје иза оних који бране лик и недело оног што би волео да га сви воле
Posle tvojih postova tako se lako iskenyam da mi se takva prilika ne propušta, moć navike.Чим сте тамо имали 8500 налога и неколико милиона твитова било вам је мерило, а чим сте и овде присутни значи да вам је нешто стало.
Za šta pogodna, za lažne tviter objave? Mani se toga.Evo i ovde, tema je pogodna.
Narodni poslanik, intelektualna gromada.
Ne znam da li je i on zrtva gospodina Tvitera, nisam pratila.
Pogledajte prilog 676268
i ti to bas sve znas????Evo i ovde, tema je pogodna.
U Egiptu je ugašen 2.541 nalog, zbog pokušaja da se pojačano izlože kritici Iran, Katar i Turska, dok su u Hondurasu ukinuta 3.104 naloga, jer su služili isključivo za retvitovanje predsednički objava.
Iz sličnog razloga ugašeno je 5.350 naloga u Saudijskoj Arabiji zbog uzdizanja kraljevske porodice i kritika na račun turskih i katarski operacija u Jemenu.
Srbija je naravno, kao i u svemu apsolutno dominantna, sa brisanjem 8.588 naloga.
Takođe je objavljeno i da je najveći broj naloga služio isključivo za retvitovanje režimskih objava kao i bustanje broja pozitivnih komentara, ostavljanje negativnih komentara na objavama neistomišljenika, s ciljem da se stvori lažna medijska slika rejtinga i odnosa snaga u Srbiji.
Pogledajte prilog 676268
Твитер ме никада није занимао, а на крижарици сам одвано из навике. Нисам свраћао на крижарицу јако дуго, јер сте ви, овдашња модерација, одавно извршили селекцију на ваше и наше и казнама и рестриктивним мерама протерали слободномислеће, а ваше жутичаре негујете и редовно негујете заливате.![]()
Posle tvojih postova tako se lako iskenyam da mi se takva prilika ne propušta, moć navike.
Evo i ovde, tema je pogodna.
U Egiptu je ugašen 2.541 nalog, zbog pokušaja da se pojačano izlože kritici Iran, Katar i Turska, dok su u Hondurasu ukinuta 3.104 naloga, jer su služili isključivo za retvitovanje predsednički objava.
Iz sličnog razloga ugašeno je 5.350 naloga u Saudijskoj Arabiji zbog uzdizanja kraljevske porodice i kritika na račun turskih i katarski operacija u Jemenu.
Srbija je naravno, kao i u svemu apsolutno dominantna, sa brisanjem 8.588 naloga.
Takođe je objavljeno i da je najveći broj naloga služio isključivo za retvitovanje režimskih objava kao i bustanje broja pozitivnih komentara, ostavljanje negativnih komentara na objavama neistomišljenika, s ciljem da se stvori lažna medijska slika rejtinga i odnosa snaga u Srbiji.
Pogledajte prilog 676268
Кроз ову фотомонтажу са Марјаном Лелемудом, ДРУГОСРБИЈАНСКИ ФАШИСТИ још једном показују својеEvo i ovde, tema je pogodna.
Pogledajte prilog 676268
i ti to bas sve znas????
ne lupaj, ti ti neko negde napisao, a sad ovde prosipate mudrost
zasto na tviteru idu nekaznjeno lazne vesto o srbiji? koliko je ugaseno ds i cro naloga???? smesni ste
i ti to bas sve znas????
ne lupaj, ti ti neko negde napisao, a sad ovde prosipate mudrost
zasto na tviteru idu nekaznjeno lazne vesto o srbiji? koliko je ugaseno ds i cro naloga???? smesni ste
Pa takve podatke je objavio gospodin Tviter.
Po tvom skromnom mišljenju iz još skromnijeg misaonog aparata beskičmenjaka. Plasiran na veliki medij kao što je Krstarica. Na kome si se grebao da postaneš vlast. Fuj.Ти си после коментара највећег броја корисника на Крстарици, сваки пут унеређен до те мере да се твоја појава на њој може сврстати у мазохизам.