Zna li neko odakle toliko ljudskih ksturova na podruciju starog slankamena???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lexa:A odakle ti to o kosturima? Daj neki link... Svet, Skandal, Kurir...?
Lexa:Hm, vidi, jednog dana će pregledati 30000 * nekoliko stotina kostiju, pa ćemo znati da li je neke Sloba zakopao. Ili ko već![]()
AcaBg82:Ja sam nasao neke, mislim zna se o njima. Tu je bila neka ogromna bitka kako sam nasao u istorijskim izvorima izmedju Otomanske vojska sa jedne strane i Srbske i Austrougarske sa druge. 1600 i neke godine.
Celo podrucije je puno. Mislim da se smatra da je poginulo oko 30 000 ljudi u boju.
Ali me zanima da li su samo poginuli iz te bitke u pitanju.
AKHENATON:Jeste, bila je velika bitka 1691. izmedju Svetog rimskog carstva i Turske i jedna je od najznačajnijih bitaka tzv. Turskog rata koji je okončan Karlovačkim mirom 1699. godine. Koliko je meni poznato to je jedina znacajna bitka koja se odigrala tamo.
radeyuyuyu:...ko je izvojevao pobedu.....nadam se da nema puno kostura dece, staraca i beba .........ako nema znaci da su oni "pravi" kosturi.......
.....ne smej se jeziku ako za neke oblike mnozine nisi cuo...mada je ja licno ne upotrebljavam.....djoledjole_jos_uvek_tu:,,kosturovi,,... haha nepismen si brate...slatko si me nasmejao :-D