Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Gledala sam sinoc emisiju o nekom ludaku sto je u centru Londona tamo negde 80-tih u stanu drzao 16 leseva.
Na kraju se prijavio sam policiji valjda nije imao de da ih skloni vise sta znam, al nije hteo da krije sta se desilo i to.
Uglavnom saznali su ko su sestorica i osudili ga na 20 god. Posle jedva skontali ko je bio prvi, pa su ga jedva osudili na dozivotnu. Ostalo ostade nerazreseno.
Nego... rece da je ubio 16 ljudi al nema sanse bilo ih je vise sigurno samo nije hteo da ga sprze pa je otkrio to u tom jednom stanu plus se vadio kao na ludilo i te retardiranosti (ne razumem zasto se to uopste i uzima u obzir, stvarno ne razumem).
Al sta sam htela reci.... da rekao je na kraju bar taj deo price ne bi li ga zatvorili jer kaze ne moz da prestane. Pa reko ako ima ovdi takvih da ih posavetujem da ispricaju to nekom da ne postanu serijski bezveze
Moje misljenje je da to ne umanjuje krivicu. Taj deo ne razumem niti cu i pitam se ako vec oni razuma nemaju sta je sa onima koji takve slucajeve brane i smanjuju im kazne na osnovu toga.