DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
jomini:Promašio si poentu Drago, a?
Samo me zanima - namerno ili slučajno?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3216083&postcount=83
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znaš da sam poslao... Ali vrana vrani oči ne vadi... Ja sam svoju dužnost ispunio, kao i ovog vikenda...dr hirurg:Одлично колега јомини. Супер што имате сад корпус деликатес. Брзо марка под руку и цела екипица одавде на http://www.cesid.org/. Можда Крстарица постане славна, а јутјуб и да неку кинту за добар и квалитетан видео.
stvarno?DraGo70:A da ja tebi nacrtam da do sada nije organizovan ni jedan referendum gde su se birači odlučivali za tri opcije.
Jbt-e nije bilo glasanje nego referendum.
Ali s kim ja gubim vreme...![]()
S_K_V_O:stvarno?
veliko hvala sto si me obavestio...
e show si...nego ne odgovori ti nama na pitanje...
jomini:Da znaš da sam poslao... Ali vrana vrani oči ne vadi... Ja sam svoju dužnost ispunio, kao i ovog vikenda...
Ja@ti:Rainbow Six:Ma ništa se ne sekiraj samo nastavi da šišpu!!!dobro:Ne,ne, ovim ustavom je jasno da je narod politicki neinteligentan, da ne kazem gloopa masa. a ti si sav mas'an
![]()
![]()
DellBoy-011:Ne znam čemu ovolika drama, subota je, može da se glasa i u nedelju, uostalom ljudi su i navikli da glasaju nedeljom, što ću i ja učiniti.
Sasvim je dovoljno da danas izadje i 15-20%, a sutra dosta više.
ozbiljne procene govore da će na referendum izaći preko 50% gradjana sa biračkim pravom (tačnije 52-56%).
hijenaa:Vise stotina hiljada ljudi sa birackog spiska nisu u zemlji.
Rade na crno po Evropi, imaju samo nas pasos i drzavljanstvo pa se vode kao da su tu.
Izlaznost je zato realno veca od zvanicne.
DellBoy-011:Volim sto mogu da iskopiram svoj post od prekjuče, za razliku od nekih:-D
Ne kladim se, ne bih da materijalizujem Ustav, dovoljan mi je dobitak da slušam skandiranja: Čedo-bedoGreat Old One:Је ли брате, јеси се кладио? Мада је квота за тај резултат била тек 2.
eremita:Јом, сада озбиљно....без обзира што си се ти веома трудио да оставиш утисак неутралног модератора, ипак је између редова твојих постова провејавало то да ниси задовољан предлогом Устава.
.
taja:.....on ima, kao i ti, kao i svi, pravo da jeste ili nije zadovoljan predlogom novog ustava.. ne vidim tu nikakav problem
Još da nađeš onaj post gde je Čeda samouvereno predviđao da će na referendum izaći 40% a u najboljem slučaju 44% građana...DellBoy-011:Volim sto mogu da iskopiram svoj post od prekjuče, za razliku od nekih:-D