Koštuničin referendum na putu propasti

dr hirurg:
Одлично колега јомини. Супер што имате сад корпус деликатес. Брзо марка под руку и цела екипица одавде на http://www.cesid.org/. Можда Крстарица постане славна, а јутјуб и да неку кинту за добар и квалитетан видео.
Da znaš da sam poslao... Ali vrana vrani oči ne vadi... Ja sam svoju dužnost ispunio, kao i ovog vikenda...

Ja@ti:
Rainbow Six:
dobro:
Ne,ne, ovim ustavom je jasno da je narod politicki neinteligentan, da ne kazem gloopa masa. a ti si sav mas'an
Ma ništa se ne sekiraj samo nastavi da šišpu!!!
7.gif
8.gif

DellBoy-011:
Ne znam čemu ovolika drama, subota je, može da se glasa i u nedelju, uostalom ljudi su i navikli da glasaju nedeljom, što ću i ja učiniti.
Sasvim je dovoljno da danas izadje i 15-20%, a sutra dosta više.
ozbiljne procene govore da će na referendum izaći preko 50% gradjana sa biračkim pravom (tačnije 52-56%).

Volim sto mogu da iskopiram svoj post od prekjuče, za razliku od nekih:-D

jomini:
Promašio si poentu Drago, a? :lol:
Samo me zanima - namerno ili slučajno?

Јом, сада озбиљно....без обзира што си се ти веома трудио да оставиш утисак неутралног модератора, ипак је између редова твојих постова провејавало то да ниси задовољан предлогом Устава.
Да ниси био у праву - и сам ћеш ускоро видети. Војводини ће одмах у старту бити далеко боље, а све што се покаже неодрживим може се мењати у Парламенту на далеко једноставнији начин и без икаквих трагедија и потреса.

Уосталом, ИЗБОРИ ће убрзо па ће и сами Војвођани имати прилике да се на истом изјасне - сигуран сам да Чанак и друштво шпијуна НЕЋЕ добити озбиљну подршку, али видећемо.

hijenaa:
Vise stotina hiljada ljudi sa birackog spiska nisu u zemlji.
Rade na crno po Evropi, imaju samo nas pasos i drzavljanstvo pa se vode kao da su tu.
Izlaznost je zato realno veca od zvanicne.

Добро то зна антисрпски олош - али праве се да не виде, међутим ако треба да се ваде "ситна цревца" - СВЕ ЋЕ ИМ БИТИ ДОКАЗАНО ЦРНО НА БЕЛО.

eremita:
Јом, сада озбиљно....без обзира што си се ти веома трудио да оставиш утисак неутралног модератора, ипак је између редова твојих постова провејавало то да ниси задовољан предлогом Устава.
.

.....on ima, kao i ti, kao i svi, pravo da jeste ili nije zadovoljan predlogom novog ustava.. ne vidim tu nikakav problem

taja:
.....on ima, kao i ti, kao i svi, pravo da jeste ili nije zadovoljan predlogom novog ustava.. ne vidim tu nikakav problem

Наравно да НЕМА проблема - ја само покушавам да му објасним да ће и сам
врло брзо увидети да НИЈЕ БИО У ПРАВУ . Јер овај и овакав ЦИРКУС се више
НИКАДА НЕЋЕ ГЛЕДАТИ У СРБИЈИ.....готово је... :razz: :razz: :razz:

Знам да је неко рекао:
Постоје, биле су и ............. душе, прошле и...........продане............мада има и оних које су још на тезги.....али са рестловима...................бемга.............можда и није тако..............али ни тако, ни примако али је ипак скако...............

Back