Kostunica, Tadic, Vucic - tko je ponajbolji, a?

Tko je najbolji preCednik Srbije u godinama posle Milosevica?

• 1) Kostunica, pospani lik poslovicno neobavesten

glasova: 17 51,5%
  • 2) Tadic, dzordz kluni sad vec starijih srpskih gospoja

glasova: 9 27,3%
  • 3) Vucic, kriptonit men

glasova: 7 21,2%

• Ukupno glasova
    33

prvepruge

Domaćin
Poruka
4.483
Dakle, jednostavno pitanje, tko je po vama najbolji preCednik Srbije posle perioda vlasti lika koji se odmara ispod trsenje u rodnom mu Pozarevcu. U obzir ne dolazi Tomislav Grobar jer se vrlo brzo po stupanju na tu duznost apsolutno nizasta nije pitao, cak ni u stranci u kojoj je bio preCednik, kao sto bi uzgred i trebalo da izgleda funkcija preCednika.
Dakle:

1) Kostunica, poslovicno neobavesteni dremac

000.jpg

2) Tadic, covek zbog koga su neke zene imale mokre snove

111.jpg

3) Vucic, supermen covek cije moci jos nisu prepoznate u Srbalja

2222.jpg

Ja sam vec glasao, a vi?

Tamo 2004-te kada su bili predsednicki izbori u Srbiji, drugi krug, isao ja sluzbeno do Ljubljane. Izbori su bili u nedelju a ja sam taj dan krenuo iz BGD-a bivsim drumom Bratstva i jedinstva te zanocio u nekom hotelu kod Trimostovja. To vece mi nije palo na pamet da gledam ni interMet ni TV o situaciji na izborima u Srbistanu. Tek ujutro dosao po mene Slovenac koji me vozi na gradiliste i pusti radio na slovenackom, a pri kraju vesti ide vest " na vcerasnjim predsednickim izborma v Srbiji je demokrat Tadich zmagao radikaleca Nikolicha"....

Edit.
Vidim da je ukupno 11 komentara na ovu moju temu ali meni je vidljivo samo 7, ostali su od ljudi koji su mi ignore. Brate, ala sam cifru zakljucao u taj kavez...

Dakle, jednostavno pitanje, tko je po vama najbolji preCednik Srbije posle perioda vlasti lika koji se odmara ispod trsenje u rodnom mu Pozarevcu. U obzir ne dolazi Tomislav Grobar jer se vrlo brzo po stupanju na tu duznost apsolutno nizasta nije pitao, cak ni u stranci u kojoj je bio preCednik, kao sto bi uzgred i trebalo da izgleda funkcija preCednika.
Dakle:

1) Kostunica, poslovicno neobavesteni dremac

Pogledajte prilog 1741198

2) Tadic, covek zbog koga su neke zene imale mokre snove

Pogledajte prilog 1741199

3) Vucic, supermen covek cije moci jos nisu prepoznate u Srbalja

Pogledajte prilog 1741201

Ja sam vec glasao, a vi?
1749680897227.jpeg

Da citiram Božu Prelevića"Tadić je gospodin u odnosu na ovog sada" mada ni to mu nažalost nije pomoglo pa su mnogi te kobne 2012.god. razočarani bojkotovali te izbore ja takođe ili su bili beli listići kao Vesna Pešić i Vidojković ostalo je istorija

И без тих података
знао сам да не знате шта радите
и ти и луди Видојко и остали ћацији.

Inače kad već pričamo o tim izborima 2012.ne treba zaboraviti da su iz EU"greškom"čestitali Tomi grobaru pobedu nekih 3 sata pre zatvaranja birališta,Tadija je znao koliko je sati pa je rekao vidimo se u nekom novom filmu a sledeće 2013.ide Briselski sporazum i povlačenje države Srbije sa svete srpske zemlje u režiji Vuči-Dači

Back