Коштуница сад на РТС: Нема силе која ће да ме натера да будем са ДС

Davno sam rekao da se vise ne vracam na forum zbog fora sa nacionalnostima ali jednostavno veceras moram da se vratim....SRS izgubio 7% biraca.......kako to objasnjavate!?!?! Manite vi sta kaze Kostunica.

Ja tvrdim da ce u koaliciju opet DS i DSS. DSS nema sanse da udje u koaliciju sa SRS-om.

Срс су имали и 40% па нису формирали владу. Имали су и 20%. Иде доле горе, па то нема никакве везе на крају је ипак битна партија са којом ће да пређу 50%. А сада ако Коштуница буде са ДС, то значи његов крај. Добио је већину гласова због противљења ССП. ДС мора да поништи ССП, а то неће сигурно. И онда ДСС неће са ДС.

Kostunica rekao na RTS-u da NEMA TEORIJE da udje u vladu sa DS-om.

E sad postoji mogucnost da to laze al ako to uradi zavrsice kao Vuk Draskovic :roll:

a u to bas ne verujem....

DSS nece sa SRS-om jer su svesni da ce drzavu gurati u izolaciju i da ce ostati bez stranih investicija, a samim tim i dosta love. Svakako ce hteti da ostanu u vlasti da bi i dalje mogli da kradu, pa im je jedina preostala opcija da idu u koaliciju sa DS-om

DSS nece sa SRS-om jer su svesni da ce drzavu gurati u izolaciju i da ce ostati bez stranih investicija, a samim tim i dosta love. Svakako ce hteti da ostanu u vlasti da bi i dalje mogli da kradu, pa im je jedina preostala opcija da idu u koaliciju sa DS-om

milion puta je recheno da ce strani investitori ulagati u Srbiju bez obzira ko bio na vlasti samo ako je ta vlast voljna za to

pa ako nece slede novi izbori . a ja bih rekao da oce. rekao je da hoce da formira koaliciju sa svima koji prihvataju program DSS-a o odbrani kosova i metohije. A to ti lepo covek kaze da su SRS i SPS .

Tako da prestani da pricas vise gluposti, i ukljuci malo TV da cujes sta Kostunica zaista misli

pa ako nece slede novi izbori . a ja bih rekao da oce. rekao je da hoce da formira koaliciju sa svima koji prihvataju program DSS-a o odbrani kosova i metohije. A to ti lepo covek kaze da su SRS i SPS .

Tako da prestani da pricas vise gluposti, i ukljuci malo TV da cujes sta Kostunica zaista misli

Боли га истина па измишља.

Dobro ti nastavi da gledas TV ali ipak zapamti sta sam rekao. DS i DSS. To sto oni sada pricaju to veze nema sa vezom. Boli njih ku*ac za kosovo, jedino ih intere kako da se opare dok su na vlasti.

Еве га Коштуница изјави сад на РТС да нема силе која ће да ме натера да будем са ДС:). Аналитичар из ДС га сав шокиран пита исто по три пута за сарадњу са ДС. Али Коштуница исто понавља. "Проевропска" коалиција=Фијаско:).

:rotf:

mislim da placu za njim. suza suzu stize. i srbija se zarozala, evo....... :roll:

Еве га Коштуница изјави сад на РТС да нема силе која ће да ме натера да будем са ДС:). Аналитичар из ДС га сав шокиран пита исто по три пута за сарадњу са ДС. Али Коштуница исто понавља. "Проевропска" коалиција=Фијаско:).

Sem Rusa :)

Pa neka , konacno ce kokosari formirati vladu, zlu je ponekad potrebno dozvoliti da se ispolji do kraja:evil:. Pa kad doteramo " cara do duvara" dva puta u roku od dve decenije, valjda cemo se opametiti.
Vizija nase buducnosti VELIKI SRBISTAN:worth:

:)
Slazem se sa tobom... Manimo politiku, ajmo na kafu ;)

Nema sile sem Rusije... Dozivotni premijer Kostunica...

Back