KOSTUNICA PREMIJER

giovaniI:
e,sada cu kopirati jedan tekst,da procitate.
S tobom nikad nije dosadno8-)
smil42e4ced87bd70.gif
smil42e4cd9a8329e.gif
smil432c0250a0781.gif

* Da, ali to je prst u oko DSS, koji neće u koaliciju sa LDP?
- DSS je bila u koaliciji sa G 17 plus, koja je bila protiv državne zajednice sa Crnom Gorom. Na Vladi se pitanja rešavaju prostom većinom, tako da nema rizika da naša državna politika oko Kosova bude ugrožena ako LDP bude u Vladi.
giovaniI je sada na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom

Ајде нек неко призна да је мало... ограничен, па ћу му лепо објаснити да Космет није исто што и Црна Гора.

Узалудно, батице, отпор вам је узалудан... бескористан.
Не идеш у пола два испред зграде РТС-а?
Чујем да ЛДП организује опет смехотресну олимпијаду...

п.с. Значи слажете се да Мики Маус лупа глупости кад пореди однос Г17+ према ЦГ и ЛДП-а према Космету?

Imam jos 2 minuta fore:roll: ......Dobro ,blizu sam;) .....Gde bre idem ,imam ja obaveza ,zivot, hvala bogu:D ......Nije mi zadovoljstvo da sam sebe dovodim u stanje povecane napetosti, zbog k*rve kao sto je politika8-) ......Zivot je suvise kratak da bih ponovo glumio nekog revolucionara:| ........Nije da ih ne podrzavam ali......

goxy:
Imam jos 2 minuta fore:roll: ......Dobro ,blizu sam;) .....Gde bre idem ,imam ja obaveza ,zivot, hvala bogu:D ......Nije mi zadovoljstvo da sam sebe dovodim u stanje povecane napetosti, zbog k*rve kao sto je politika8-) ......Zivot je suvise kratak da bih ponovo glumio nekog revolucionara:| ........Nije da ih ne podrzavam ali......

Исправан став...
Мада, ја кад сам ишао на митинге, више би се тамо извикао и испразнио. Опет, кад је двадесетак назочних не знам баш колико је то инспиративно, ма колико викали.
Ипак, церт је закон за такве ствари. Рецимо Синдикат пре неколико 'дина...

'Oni su'' zestoko ispluvo sve politicare ,pa i Tomu i Kostunija.....Kako to komentarises???

Koliko se ja secam Beogradski sindikat je ispljuvao i Djindjica 2001. ili 2002.godine...

Имам теорију да им се такво пљување исплати. Прво су се гурали уз опозициони талас контра Ђинђе, сада уз талас контра Коштуњавог. "Говедина" је била оно као прва сатирична песма после 5. октобра и ишла је том неком линијом, ко би тада био незадовољан. Рецимо што нас бели свет и даље исто третира. Ова сад "Они су", па мислим да се ту мало шлепају уз Б92...
У принципу, ако ће неко слушати и песме које нису на прву лопту денврнополитичке, немам ништа против. Препоручујем "Долази Синдикат", "Дуга је улица", "БС! БС!", "Део прошлости"...
А и Биља је у праву.
Ма нема ту искрености
"Хард кор је мртав, маркетинг је све"
Њихов стих.

Ово је још јаче. Стављам на свој сајт, ако стварно буде премијер.
МА ПАЛИ БРАТЕ, НАРОДЊАЦИ СУ ЗАКОН

Prilozi

• kostunicanakosovu2.jpg
    kostunicanakosovu2.jpg
    46,9 KB · Pregleda: 1

Back