goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
S tobom nikad nije dosadno8-)giovaniI:e,sada cu kopirati jedan tekst,da procitate.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S tobom nikad nije dosadno8-)giovaniI:e,sada cu kopirati jedan tekst,da procitate.
giovaniI:e,sada cu kopirati jedan tekst,da procitate.
goxy:Duse ti , i sekire ti8-)......Ne znam sto se neki frustriraju , kad ne mogu da uticu na to......Ali taj potpis bi stvarno bio krs![]()
* Da, ali to je prst u oko DSS, koji neće u koaliciju sa LDP?
- DSS je bila u koaliciji sa G 17 plus, koja je bila protiv državne zajednice sa Crnom Gorom. Na Vladi se pitanja rešavaju prostom većinom, tako da nema rizika da naša državna politika oko Kosova bude ugrožena ako LDP bude u Vladi.
giovaniI je sada na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom
TERESKOVADuh Sekire:Мала пародија ЛДП слогана који је већ неко стављао у потпис.
RESISTANCE IS FUTILE
goxy:Imam jos 2 minuta fore......Dobro ,blizu sam
.....Gde bre idem ,imam ja obaveza ,zivot, hvala bogu
......Nije mi zadovoljstvo da sam sebe dovodim u stanje povecane napetosti, zbog k*rve kao sto je politika8-) ......Zivot je suvise kratak da bih ponovo glumio nekog revolucionara:| ........Nije da ih ne podrzavam ali......
Koliko se ja secam Beogradski sindikat je ispljuvao i Djindjica 2001. ili 2002.godine...goxy:Ja za to koristim tegove i bicikl![]()
......Btw.Sindikat u onoj novoj pesmi:''Oni su'' zestoko ispluvo sve politicare ,pa i Tomu i Kostunija.....Kako to komentarises???
![]()
Znaci, ispljuvali su sve zivo i mrtvo?!goxy:Dobro se secas, sad su okrenuli curak, zato nisam siguran da su i tada i sad bili iskreni8-)
'Oni su'' zestoko ispluvo sve politicare ,pa i Tomu i Kostunija.....Kako to komentarises???
Koliko se ja secam Beogradski sindikat je ispljuvao i Djindjica 2001. ili 2002.godine...
sw-darthBEN:slika govori 1000 reci.