KOŠTUNICA NOVI MILOŠEVIĆ?? ILI MOŽDA NE!!

Arnold_Layne

Ističe se
Poruka
2.361
Pošto je medju neo-Brežnjevcima već poznat stav da je Koštunica novi (a i još gori, mož misliti) Milošević, evo prilažem nešto što sam dobio jutros u sandučetu.

zivelasrbija-1.jpg

strucnostispredpoltike-1.jpg

i sad, ko je ovo nekad radio?? sećate li se onih plakata ''Ko može da vas pogleda u oči?? Koštunica'' gde su mu bedni (teško se mogu i ljudima nazvati) Slobinci stavljali tamne naočare za sunce i delili letke.
a ove pocrvenele strahote, kojima Latinka Perović (ista ona koja je uvela pravilo tokom 70-ih da se stripovi za užu Srbiju naplaćuju više nego za ostale delove ex-SFRJ) sedi u prvom redu na svakom mitingu i tapše, mi se toliko gade da je to neverovatno. sad se tačno vidi ko je ko. jedino oko čega se dvoumim je G17 ili DSS. verujem da će ipak biti G17.

ma ne Obere, nije ovo maslo radikala, već onih koji ne mogu da čekaju, a pritom optužuju Koštunicu da je gori od Slobe. smešno.

@Chavez

ma samo kad ti orvelovski veruješ u sve što ti odgovara. možda će na kraju da ispadne i da je Dinkić vršljao i krao po Zemunu, nikad se ne zna. uostalom, šta su sve Miki Maus Djelić i ekipica radili, ovo je mačji kašalj

Norma Kampl:
Имали су - владу.

a joj :roll:

mislio sam programski. jedni su anacionalni, ekonomski liberali, dok su drugi nacional populisti...

Arnold_Layne:
zato što bi oni formirali post-izbornu koaliciju. zato što ne želim da Djelić bude premijer. izmedju ostalog i zato što je Koštunica dobio pismo podrške od najvećeg Bušiste, rekoh već. jako bih voleo da se uspostavi jak savez izmedju Srbije i Buša.
ali odlučio sam ipak G17+

g17 je otpao od ds-a i preuzeo deo njihovog biračkog tela. apsolutno im je bliža ds od dss-a.
i nije mi baš najjasnije kako ćeš glasom za g17 sprečiti đelića da bude premijer, jer bi oni u svakom slučaju pre sa žutima, nego sa bezbojnima ;) ako ti je do toga da đelić ne bude premijer, glasaj za dss ili srs...

John Howard, premijer Australije, eto koji bušista. Voleo bih napokon to savezništvo sa Amerikom, s' tim što će to biti nemoguće ako se Holbruk (koji je opet (iako je Sloba otišao sa scene), po stoti put pretio, Kosovo ili Evropa, Vojvodina ili Evropa, Šumadija ili Evropa) vrati. Demokratska stranka u Americi nije ono što je nekad bila (nemate pojma koliko bih voleo da se to vrati u normalu), a Buš i ekipa nas zovu i pokazuju zainteresovanost po stoti put. iskoristimo je ljudi!

@gumicoglavi

samo nemojte opet povećati cenu stripova molim vas, a koliko ja znam Legija je u zatvoru.

Arnold_Layne:
John Howard, premijer Australije, eto koji bušista. Voleo bih napokon to savezništvo sa Amerikom, s' tim što će to biti nemoguće ako se Holbruk (koji je opet (iako je Sloba otišao sa scene), po stoti put pretio, Kosovo ili Evropa, Vojvodina ili Evropa, Šumadija ili Evropa) vrati. Demokratska stranka u Americi nije ono što je nekad bila (nemate pojma koliko bih voleo da se to vrati u normalu), a Buš i ekipa nas zovu i pokazuju zainteresovanost po stoti put. iskoristimo je ljudi.

voleo bih i ja, ali mislim da voja ne stoji bash tako sjajno tamo, i da nije on ni bitan u prichi.
barem sam takav utisak stekao slushajuci sta je pricao danijel frid i jos neki koji su bili u bg-u. da je tako, bila bi to odlicna stvar, ali na vasingtonu vise rade ds kadrovi, barem moj utisak.

za holbruka si u pravu. kao i olbrajt. to je shit garnitura. glupavo zvuchi, ali neki ljudi zaista imaju neshto licno i vishe protiv srba

urospo:
Nisam stavio soma, ali ulozio sam prilicno na Kostunicu :) Zicer...
ma zicer... da vish u petak kad padne na 2.20 :) inace nije mi iznenadio voja koji je je moze se reci odrzao pristojan govor, naravno ko ga je shvatio :)... iznenađenje je bio velja koji ima da nadmaši radikale po paljenju mase. to i rekoh ranije, da nova srbija ima da oduzme radikalima dobar deo glasackog tela....

Back