Koštunica:"Nije vreme za predsedničke izbore"

Шон:
a cheda ce da bude na jamajci i da uvija kikice ako ne zavrsi ispod leda il' u cuzi...ds nece ni postojati... toma ce biti predsednik, radikali ce uredjivati sve vazne drzavne funkcije i prve godine pohapsiti sve koji su radili sa zapadnim tajnim sluzbama ili okrvavili ruke na nesreci ovog naroda...sve sa tv kamerama i predochenim dokazima, naravno.... bice jedno zatishje nekoliko godina, srbija ce postati konacno pravna drzava, niko vise nece moci iz bilo koje stranke bio da rasprodaje zemlju ko shto su radili plavo zhuti i njihovi poltroni... imacemo neutralnost u svetu, necemo biti pod nicijim stitom ali ce nas uvazavati i istok i zapad... ima jos al' ovo je dovoljno za sad..... da... i susedi ce nam se uvlachiti u bulju i quqati kako nisu hteli da budu na onoj politickoj okosnici protiv srbije ranije... ali im to nece pomoci mnogo jer ovde leba vise nece jesti...prosto ko pasulj.
Evo sta ce ja mislim da ce biti.
2009. ili potkom 2010 godine vlada ce pasti i ici ce se na prevremene izbore.
Tada ce Kostunica isprovocirati veliki sukob Ds-a i DSS-a.
Posle tih izbora vlast ce uzeti nova koalicija DSS,Nove Srbije ,Radikala i eventualno SPS-a ako budu i dalje na politickoj sceni.
Ta vlada ce vladati pun mandat a stranke koje budu cinile vladu DSS (koja ce vec pri ulasku u vladu stajati dosta slabo) i SRS ce tokom te 4 godine doziveti katarzu sto se tice spostvenog rejtinga.
DSS ce se boriti za census posle toga a SRS ce se prepoloviti.
Posle toga vlast ce preuzeti dotadasnja opozicija koju ce ciniti DS (ali nece Tadic vise biti na celu),LDP i jos neke manje stranke.

Шон:
e milanche.. shvati da stranke uopste nisu bitne vise.. bitno je da se zemlja iznutra uredi kako treba.. veruj da sada to bez radikala nikako nece moci... ako nesto znam to znam.
SRS nece raditi nista od onoga sto ti mislis njhova vladavina se nece previse razlikovati od Kostunice ustvari oni nece ni vladati sami nego ce im Kostunica biti premijer.
Posle 4 godine vlasti izgubice glasace iz socijalnih slojeva ciji se zivot nece promeniti ni njihovm dolaskom na vlast kao sto se ne bi promenio da dodje bog otac.
Prica oko neutralnosti i blagostanja lepo zvuci ali nije realna Srbija nikad u svojoj istoriji nije mogla da bude neutralna niti ce moci a blagostanje nikad nece doci.

Шон:
aj videces... kvota 1.35..moze iz keca al' ona obicno dolazi iz X... :)
pazi ti pricas tvoje zelje ali probaj da analiziras objekitvno i da razmislis o stvarima koje bi se mogle da se de se dese i o posledicama.
SRS nece nikad moci sam da formira vladu morace sa Kostunjavim.
Socijala ocekuje cudo da zivi bolje a to ne moze.
Surovi prelazi o kakvim ti pricas se desavaju samo u revolucijama a to se kod nas nece desiti.

Back