Коштуница и Путин "Lada" preuzima kragujevacku Zastavu?

Теби су само перверзије и русофили у глави... Мора да је твоја баба била међу српским девицама силованим од стране руских атамана 1944.

Овде се врши презентација симпатичног аутића оклопних јединица копнених снага Руске Федерације.

Теби су само перверзије и русофили у глави... Мора да је твоја баба била међу српским девицама силованим од стране руских атамана 1944.

Овде се врши презентација симпатичног аутића оклопних јединица копнених снага Руске Федерације.

Da, da. Mislim da bi tab i ekipa stvarno ako misle da poboljsaju kvalitet foruma da zabrane klonove i duple nikove. Mislim najjaci mi je kad se navrza na nekog klinca i pocne da ga proziva kako bleji ceo dan za kompom, a on sa svojim klonovima sve skupa svega 100k postova :hahaha::mrgreen::hahaha:

Од руских модела аутомобила, посебно за оне са дубљим џепом, интересантан је Т-90. Има преко 800 коња, максималну брзину кретања преко 60км, али ради и на -60 и на +60. Пролази кроз све терене, пустињу, шуме, сметове, савлађује водене препреке до 2м дубине. Саобраћајне гужве не престављају проблем, јер на шест километра даљине постоји могућност решавања свих саобраћајних блокада.

3DF7B857-F823-4ACB-8558-FD41B8B1C903_mw800_mh600.jpg
da nisi drugar i dobar covek pomislio bi da je u pitanju tezak ochaj kada te je naterao da na tami o automobilima ovo postavljas :(, ono kao u fazonu koji je auto brzi, lambordzini iili ferari i nadje se neko pametan da kaze konkord :mrgreen:

Da, da. Mislim da bi tab i ekipa stvarno ako misle da poboljsaju kvalitet foruma da zabrane klonove i duple nikove. Mislim najjaci mi je kad se navrza na nekog klinca i pocne da ga proziva kako bleji ceo dan za kompom, a on sa svojim klonovima sve skupa svega 100k postova :hahaha::mrgreen::hahaha:

Их немој о модераторима, наљутиће се... А ''иди тражи рибу'' и ''скидај се са компа'' су најчешћи аргументи, а најчешћи предмет размишљања пред спавања руске алатке, њихова величина и зли ћелави хеторосексуалац Вова. Аналогија изгледа овако некако. Владимир Путин.. Мммм Путин, дупе... Руски тенк... Мммм голема алатка, дупе... Интесерантно и специфично у сваком случају.

Их немој о модераторима, наљутиће се... А ''иди тражи рибу'' и ''скидај се са компа'' су најчешћи аргументи, а најчешћи предмет размишљања пред спавања руске алатке, њихова величина и зли ћелави хеторосексуалац Вова. Аналогија изгледа овако некако. Владимир Путин.. Мммм Путин, дупе... Руски тенк... Мммм голема алатка, дупе... Интесерантно и специфично у сваком случају.
dobro budimo realni ovo je istina ziva , bez obzira koga voleli i na preterivanje kolege Idija ,cinjenica je da je na PDF Politika masovna pojava grupna masturbacija i padanje u ekstazu pred slikama topola , nevi i ostalih falusoidnih formi ruske proizvodnje :think:
Kad god neko postavi sliku tog cuda ,odmah nadje se jos pet ozarenih paramecijuma da se pokloni do zemlje i obraduje do imbecilnosti ,kao da im je doticni raketni sistem postavljen iza kuce u zadnjem dvoristu ,negde izmedju svinjaca i ambara , pa da moze da roka iz njega po svim neprijateljima vaskolikog srpstva und nejaci :hahaha:

Back