Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
АУ!!!!! Врата су била отворена, ја их јесам затворио, али...
Neka, ostavi vrata, doći će onaj čika u belom da ti pomogne. I zaključaće, ne brini. Samo se ti opusti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
АУ!!!!! Врата су била отворена, ја их јесам затворио, али...
Pa nema tu sta da se dozvoljava ili ne, vlada ne bi trebalo da potpise taj sporazum jer je tehnicka i treba da ostane dosledna kao i u pogledu koncesije i gasnog aranzmana ,sa druge strane ukoliko srpski ustav i zakoni kao i pravila EU omogucavaju da taj sporazum potpise i predsednik onda nema nikakvih prepreka da se on potpise.Ukoliko posle 11. maja nova vladajuca vecina bude protivna takvom aranzmanu sa EU jednostavno nova vlada ga nece sprovoditi, a skupstina ga nece ratifikovati i nece biti nikakvih problema .
Ljudi moji, ja ne razumem kako ne shvatate da nećemo ući u EU dok srpskim tajkunima to ne bude odgovaralo. Oni su u Srbiji jedina prava snaga i najjača sila koja onemogućava naš napredak. Političke partije koje su ucenjene ili plaćene da zagovaraju nepridruživanje Srbije EU, Kosovo koriste samo kao izgovor. Svi oni "obični smrtnici" koji govore o patriotizmu i o lošim izgledima Srbije ukoliko uđe u EU, u stvari iz neznanja pomažu tajkunima da ostanu to što jesu i postanu još jači. Njima, od svih nas, najviše ne odgovara da se pridružimo državama sa normalnom ekonomijom i zakonima.
Pa sad nisam siguran da tajkuni ne finansiraju i podržavaju i one koji su načelno ''pro-EU'', kao i ove koji su kao ''anti-EU'' stranke...
pa najvece tri stranke sigurno finansiraju to niko ni ne pokusava da demantuje, a verovatno i ostalePa sad nisam siguran da tajkuni ne finansiraju i podržavaju i one koji su načelno ''pro-EU'', kao i ove koji su kao ''anti-EU'' stranke...
Pa sad nisam siguran da tajkuni ne finansiraju i podržavaju i one koji su načelno ''pro-EU'', kao i ove koji su kao ''anti-EU'' stranke...
Pa znači kako god okreneš oni su svoja leđa obezbedili...Puca će samo grbina običnom narodu...
A vrlo je moguće da iza največih tajkuna poput Miškovića stoji i neko još moćniji i po političkoj i po ekonomskoj snazi van Srbije...
Zato tako lepo i zive u Belorusiji
Ako mu Tadic opet da premijersko mesto, ja se selim iz Srbije.