ljuta_mamba Iskusan Poruka 6.762 15.03.2014. u 02:20 - Kost ispred vrata. #51 nekom keru se izgleda svidja tvoj otirac,te tu nociva....sta si se u.sro ba
123456789 Ističe se Poruka 2.172 16.03.2014. u 00:02 - Kost ispred vrata. #52 Interesantna prica, poseca me na jedan horor. Kad se ljudi usele u novu kucu, a "fine" komsije im rade o glavi sa izgovorom da je kuca naravno ukleta.
Interesantna prica, poseca me na jedan horor. Kad se ljudi usele u novu kucu, a "fine" komsije im rade o glavi sa izgovorom da je kuca naravno ukleta.
Ribar Poznat Poruka 9.164 16.03.2014. u 01:01 - Kost ispred vrata. #53 Džek svih zanata: Jutros sam opet zatekao kost. Strašno sam se razbesneo. Kliknite za proširenje... Magija očigledno deluje - bar da te razbesni! A ja sve do sada verovao da ne postoji.
Džek svih zanata: Jutros sam opet zatekao kost. Strašno sam se razbesneo. Kliknite za proširenje... Magija očigledno deluje - bar da te razbesni! A ja sve do sada verovao da ne postoji.
ChedaCheda Obećava Poruka 99 17.03.2014. u 03:25 - Kost ispred vrata. #54 cela ova tema je izmisljena da bi osnivac teme imao razonodu..ne kazem da tako nesto nije istina,samo njegova prica nije..zanima se malo.
cela ova tema je izmisljena da bi osnivac teme imao razonodu..ne kazem da tako nesto nije istina,samo njegova prica nije..zanima se malo.