Glupachica Domaćin Poruka 3.711 24.02.2009. u 22:42 - kosovski problem #26 binaj: nemoj da lazes shkinja. Kliknite za proširenje... Xixixixi
B binaj Primećen član Banovan Poruka 503 24.02.2009. u 22:46 - kosovski problem #27 Glupachica: Xixixixi Kliknite za proširenje... e mala nemoj da budes bezobrazna. ja se smejem xixixi a ti gledaj svoj posao. ti ces meni da se smejes. samo se ti smej.videces ti svog boga.zvao se ja binaj ako ne bude tako.xixixixi
Glupachica: Xixixixi Kliknite za proširenje... e mala nemoj da budes bezobrazna. ja se smejem xixixi a ti gledaj svoj posao. ti ces meni da se smejes. samo se ti smej.videces ti svog boga.zvao se ja binaj ako ne bude tako.xixixixi
Glupachica Domaćin Poruka 3.711 24.02.2009. u 22:50 - kosovski problem #28 binaj: e mala nemoj da budes bezobrazna. ja se smejem xixixi a ti gledaj svoj posao. ti ces meni da se smejes. samo se ti smej.videces ti svog boga.zvao se ja binaj ako ne bude tako.xixixixi Kliknite za proširenje... Sad si me uplashio
binaj: e mala nemoj da budes bezobrazna. ja se smejem xixixi a ti gledaj svoj posao. ti ces meni da se smejes. samo se ti smej.videces ti svog boga.zvao se ja binaj ako ne bude tako.xixixixi Kliknite za proširenje... Sad si me uplashio
Homoljac Domaćin Poruka 3.155 25.02.2009. u 18:47 - kosovski problem #29 binaj: e mala nemoj da budes bezobrazna. ja se smejem xixixi a ti gledaj svoj posao. ti ces meni da se smejes. samo se ti smej.videces ti svog boga.zvao se ja binaj ako ne bude tako.xixixixi Kliknite za proširenje... slusaj ti siptarcino mozes i da letis napolje .xixixi
binaj: e mala nemoj da budes bezobrazna. ja se smejem xixixi a ti gledaj svoj posao. ti ces meni da se smejes. samo se ti smej.videces ti svog boga.zvao se ja binaj ako ne bude tako.xixixixi Kliknite za proširenje... slusaj ti siptarcino mozes i da letis napolje .xixixi
P prekomorc Primećen član Banovan Poruka 946 25.02.2009. u 20:45 - kosovski problem #30 šiptari su ko paraziti, a paraziti se popipsajo
Homoljac Domaćin Poruka 3.155 26.02.2009. u 15:16 - kosovski problem #31 prekomorc: šiptari su ko paraziti, a paraziti se popipsajo Kliknite za proširenje... binaj parazit