Kosovski ministar odbrane javno priznao da i dalje postoji saradnja NATO i OVK

nesko101

Elita
Poruka
20.741
AUTORSKA
Ova vest je na svim medijima u Prištini i to je objavio i srpski portal KOSSEV gde i sami možete pročitati detaljno.
Bukvalno je rekao da je KBS u stvari transformisana OVK koja ima glavni cilj ujedinjenje sa ALBANIJOM i proterivanje svih Srba sa Kosova koji se tome suprostavljaju.
Oni Srbi koji ne znaju KBS to su upravo snage koje su okupirale Srpske opštine i oni koji su odneli svu Srpsku arhivu u Prištinu.
Vučiću nesrečniče sa kim pregovaraš to ti?

...

Не преговара он реално ни са ким.
Он само јуначки чува моје и твоје дуп е.
И нашу децу ...

Важно је да знамо

1. да је Космет наш
2. да будемо стрпљиви

AUTORSKA
Ova vest je na svim medijima u Prištini i to je objavio i srpski portal KOSSEV gde i sami možete pročitati detaljno.
Bukvalno je rekao da je KBS u stvari transformisana OVK koja ima glavni cilj ujedinjenje sa ALBANIJOM i proterivanje svih Srba sa Kosova koji se tome suprostavljaju.
Oni Srbi koji ne znaju KBS to su upravo snage koje su okupirale Srpske opštine i oni koji su odneli svu Srpsku arhivu u Prištinu.
ja ne znam kome se ti obracas na ovom forumu sa tim svojim temama koje svakodnevno pokreces?!
vecina nas ovde ne podrzava Vucica i nema lepo misljenje o njemu, izuzev par botova koji ga brane.

ti treba da se obratis svojim Kosovarima, onih 99% Srba na Kosovu koji Vucica podrzavaju, onim degenericima sto pesice idu za Beograd da bi ucestvovali na njegovom mitingu! svi ti ljudi su ti tu svuda oko tebe, njima to pricaj i objasnjavaj, pa se mozda nesto i promeni. ovako... dok pises po Krstarici, to nista ne menja i veliku vecinu ljudi u Srbiji u sustini zabole .I. za Kosovo, nisu nikad bili, ne bi ratovali za Kosovo, sve jedno im je da li pripada Srbima, Siptarima ili Albaniji! :rtfm:
kapiras?

И нашу децу ...

Важно је да знамо

1. да је Космет наш
2. да будемо стрпљиви
pametno.Sto pputa receno: Kosovski problem se resava u sklopu ishoda sukoba Rusije i amerike.
Dakle, jos malo strpljenja.

ja ne znam kome se ti obracas na ovom forumu sa tim svojim temama koje svakodnevno pokreces?!
vecina nas ovde ne podrzava Vucica i nema lepo misljenje o njemu, izuzev par botova koji ga brane.

ti treba da se obratis svojim Kosovarima, onih 99% Srba na Kosovu koji Vucica podrzavaju, onim degenericima sto pesice idu za Beograd da bi ucestvovali na njegovom mitingu! svi ti ljudi su ti tu svuda oko tebe, njima to pricaj i objasnjavaj, pa se mozda nesto i promeni. ovako... dok pises po Krstarici, to nista ne menja i veliku vecinu ljudi u Srbiji u sustini zabole .I. za Kosovo, nisu nikad bili, ne bi ratovali za Kosovo, sve jedno im je da li pripada Srbima, Siptarima ili Albaniji! :rtfm:
kapiras?
Kapiraš li ti prvo druže da si kod mene večno diskvalifikovan?

И нашу децу ...

Важно је да знамо

1. да је Космет наш
2. да будемо стрпљиви
Тако је радио и Недић и звали га неки "Српска Мајка":rtfm:

AUTORSKA
Stavi link gdje piše sve to što si naveo da ne ispadne da si trol/bot koji širi laži po internetu! :kafa:

Ajde marš hrvoje.
Lažeš kao pas! Kako te nije sramota tako lagat? Misliš da su svi naivni pa da neće provjeriti tvoje gnjusne laži.

Napisao si "bukvalo je rekao da je KBS u stvari transformisana OVK koja ima glavni cilj ujedinjenje sa ALBANIJOM i proterivanje svih Srba sa Kosova koji se tome suprostavljaju.". Kako te nije sramota?!

@nesko101 zgubidanu, procitaj upustvo oko otvaranja tema, ili neka ti neko od moderatora nacrta. Autorske teme se ne navode na link, vec su produkt sopstvenog misljenja i nema potrebe da se navode da su “ Autorske” ...
šiptare aj otvori temu sa kossev portala da mi pokažeš koliko će ti trajati?

Back