Kosovski dug

U Budimpešti na koncertu... U Kovinu, branio BGD raketama? Pio sam rakije 7 dana non-stop kod Valjeva. Kopaonik... MA svašta. Šta te interesuje? Da li smo se nišanili? Ne verujem, ja sam pacifista :hahaha:

Drago mi je da si i ti pacifista kao ja sto znachi da cemo ziveti u miru ti na svojoj sadasnjoj adresi a ja na mojoj.A ako ti je je nekada adresa bila Kosovo dobro si dosao kao komsija.

Drago mi je da si i ti pacifista kao ja sto znachi da cemo ziveti u miru ti na svojoj sadasnjoj adresi a ja na mojoj.A ako ti je je nekada adresa bila Kosovo dobro si dosao kao komsija.

Bolje te našao. Živećemo u miru uvek, ako nema provokacija i ubijanja dece po dvorištima osnovnih škola, kao do sad.

Bolje te našao. Živećemo u miru uvek, ako nema provokacija i ubijanja dece po dvorištima osnovnih škola, kao do sad.

Pa i vreme je da pochnemo da zivimo u miru jer na kraju krajeva komsije smo.I mnogi drugi narodi su ratovali vekovima a danas zive u miru,recimo Francuzi i Nemci........ A i ako zelimo biti iskreni imamo u chemu saradjivati a dobar primer toga su sverceri sa obe strane medju kojima jos zivi bratstvo i jedinstvo.

Pa i vreme je da pochnemo da zivimo u miru jer na kraju krajeva komsije smo.I mnogi drugi narodi su ratovali vekovima a danas zive u miru,recimo Francuzi i Nemci........ A i ako zelimo biti iskreni imamo u chemu saradjivati a dobar primer toga su sverceri sa obe strane medju kojima jos zivi bratstvo i jedinstvo.

Tjah, voleo bih da verujem u to, zaista. I to bi bilo dobro za sve. Na žalost, ostalo je puno zle krvi među nama na Balkanu. Medju svima nama. Recimo, hrvati se ponose i dan-danas time što su pobili skoro miliom srpskih civila. To ne vodi miru. Šiptari, tj vi, prisvajate kulturna dobra Srba, tipa manastiri, proglašavajući ih kulturnim nasleđem Kosova. Rušite groblja, proterujete ljude, ubijate decu po školama i spaljujete crkve. Misliš da će to voditi do mira? Sumnjam. Imajte malo svoju državu, vodite je kako hoćete, ali na pogrešnom ste putu za mir. Isto kao i ustaše. Žao mi je, ali je tako. Ja sam odrastao u bratstvu-jedinstvu, i veoma žalim za tim danima, ali oni neće doći. Najmanje su Srbi krivi za to. Krv će se ponovo liti Balkanom, ali ne zbog Srba, veruj mi...

Ministar finansija Mirko Cvetković izjavio je da su sredstva za otplatu kosovskog duga predviđena budžetom za ovu godinu i da će Srbija nastaviti da ga otplaćuje. Kosovo je deo Srbije i mi ne priznajemo protivpravnu nezavisnost Kosova, tako da nastavljamo da otplaćujemo taj dug i dalje, dodao je on.
------------------------------------------------------------------------------

Pa ako je to stav vlade Srbije nek placa...Dok Kosovo je vec clan MMF i veoma uskoro svetske banke.

Ministar finansija Mirko Cvetković izjavio je da su sredstva za otplatu kosovskog duga predviđena budžetom za ovu godinu i da će Srbija nastaviti da ga otplaćuje. Kosovo je deo Srbije i mi ne priznajemo protivpravnu nezavisnost Kosova, tako da nastavljamo da otplaćujemo taj dug i dalje, dodao je on.
------------------------------------------------------------------------------

Pa ako je to stav vlade Srbije nek placa...Dok Kosovo je vec clan MMF i veoma uskoro svetske banke.

Svetla tacka Dinkiceve karijere je bila kad je rekao"koji ***** placamo kad su "nezavisni"!"
E a jel ti to nesto smeta sto "vama" placamo....ili?:lol:
I koncano cestitam MMF i svetskoj banci........u junacki su se pohod denuli:rotf:!

Back