"Kosovski dodatak" nece mnogo opteretiti poreske obveznike u Srbiji?!

kad demokrate ne znaju vise sta da kazu okrenu pricu na "moja komsinica" . pa ko vama brani da se preselite na kosovo i uzivate iste benificije?

ako ste spremni da siptari pucaju na vas eto ja vas pozdravljam i podrzavam da dobijete te beneficije.

Muzh moje komshinice, koja je Srpkinja, je Shiptar...mogu ti reci da je upucava redovno...
ovde u Srbiji...28 dana...

a za ona 2 dana shto provedu na Kosovu...ne znam...pitacu ih...:lol:

ovo je odlican sistem odprilike kao u Izraelu . Jevreji koji pristanu da zive na ugrozenim teritorijama Izraela dobijaju specijalne benificije u novcu, besplatnu kucu, kola itd.

Eto sad i Srbi imaju istu priliku.

Pa ko voli da prima duplu platu pravac Kosovo . Devojka mog prijatelja koja je farmaceut prima platu od 1000 eura a zivi u Mitrovici.

Znaci svi pravac Kosovo i eto dobrih plata.

ovo je odlican sistem odprilike kao u Izraelu . Jevreji koji pristanu da zive na ugrozenim teritorijama Izraela dobijaju specijalne benificije u novcu, besplatnu kucu, kola itd.

Pa ko voli da prima duplu platu pravac Kosovo . Devojka mog prijatelja koja je farmaceut prima platu od 1000 eura a zivi u Mitrovici.

A ti pravac na KiM sa puškom u ruci da ga braniš pošto su ti usta puna KiM...............

branio sam ga jedno branicu ga i opet kad za to dodje pravi trenutak. branimo ga mi ovamo sto zivimo konstantno.

hvala bogu takvih kao ti ovamo u nasem narodu nema.

odavno su otisli put beograda takvi slabici kao ti....

Ja sam, mišu, bio mobilisan i branio ga sa praznom puškom koju su mi dali takvi demagozi kao ti..................Tada i nikada više....................A ti samo napred..........Evo ja lično ću ti o svom trošku obezbediti jednu i to sa municijom.......................

Državna pomoć je veoma mala i od toga ne može da se živi..............Većina Srba na KiM se bavi poljoprivredom jer su većina njih do 99 radili po firmama koje su posle 99 zauzeli šiptari a Srbi ostali bez posla...................

nemo da si nezahvalan za tu drzavnu pomoc.znam familiju koja zivi od socijalnu pomoc dvaes godina.i zivi su.proslu godinu bili u bugarsku na more snovu vektru a ovu godinu ne mogu jer mora krov da udaraju na kucu.

kad demokrate ne znaju vise sta da kazu okrenu pricu na "moja komsinica" . pa ko vama brani da se preselite na kosovo i uzivate iste benificije?

ako ste spremni da siptari pucaju na vas eto ja vas pozdravljam i podrzavam da dobijete te beneficije.

di bre pucaju po srbi.pa jel vidis da im delu novi traktori a od beograd obecano samo pomoc 1000 dinari sto ce im bidne isplaceno u 16 rate.

i pored tu platu jos dobijas i socijalnu pomoc i od beograd i od rusiju a mos dobijes i motorku od tacija.

Back