Kosovske vlasti zabranile ulazak patrijarhu Porfiriju na Kosovo i Metohiju

Milos 13

Iskusan
Poruka
6.358
Mislim da uvodni post nije ni potreban, naslov je dovoljan.

https://www.rtv.rs/sr_lat/politika/...u-porfiriju-na-kosovo-i-metohiju_1539535.html

1715610874396.png
 
"Sva vrata ovog sveta su otvorena za mene, kao što su i naša vrata otvorena za sve, samo su vrata moga doma, Pećke Patrijaršije, zatvorena i ne daju mi da u njega uđem.
Kao Patrijarh srpski, kao građanin i kao vernik znam i poručujem da će ta vrata, pre ili kasnije, otvoriti sam Bog. Oni koji su zatvorili vrata doma molitve, čine zlo najpre sebi, a potom i svim ljudima, oni su zatvorili vrata za svako dobro, blagoslov i sreću. Kada patrijarhu srpskom ovako uskraćuju slobodu kretanja, šta li se tek dešava sa Srbima koji žive u getima.
Ja im poručujem da izdrže jer ko izdrži do kraja taj će se spasiti. Ako su zatvorili vrata Pećke patrijaršije za srpskog patrijarha, sigurno je da ne mogu zatvoriti našu ljubav i naše dobre namere, sigurno je da je za nas, najviše na Kosovu i Metohiji, nebo otvoreno i ono će otvoriti sva vrata koje je zlo zatvorilo".

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...irije-se-oglasio-posle-zabrane-da-udje-na-kim
 
Gde su Zavetnici
Gde je Levijatan
Gde je Firer
Gde je vacic miša
Cirkus koji je smišljen da obesmisli ekstremnu desnicu

Gde su Mi iz naroda
Glavni klovn cirkusa dr Nestor. Danas će pričati o vanzemaljciam a sutra o ujedinjenju sa RS. Verzija naprednjačke kuhinje - malo Vučić, malo rijaliti.
 

Back
Top