Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.620
Da li jos uvek vazi ona glupost gde se grb na tablicama Kosova prelepljuje a Srbi prelepljuju srb na srpskim tablicama?
Ima neko sa Kosova da odgovori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znaci ni to nije potrajalo...Ne vazi, posto je Vucic kapitulirao i ukinuo srpske tablice kosovskih gradova. tako da se sada slobodno sa "RKS" tablicama vozi uzduz i popreko ostatka Srbije.
Srbi se jednostavno nikada nece vratiti na Kosovi kao sto ni Rimljani nece u Britaniju, Mongoli u Evropu, Britanci u Indiju itd
Ih, da smo tako razmisljali 1389, u 17 veku kada su Turci bili stigli do Beca, 1813. kada je propao Prvi ustanak, 1914. kada je Austrougarska uputila ultimatum, gde bi nam kraj bio...
Brkaš pojmove! Rimljani su izumrli, 'prekršteni', asimilovani, istrebljeni,,,,,Trebao je odmah priznati a ne muljati narod.
Srbi se jednostavno nikada nece vratiti na Kosovi kao sto ni Rimljani nece u Britaniju, Mongoli u Evropu, Britanci u Indiju itd
Sve je to deo procesa, preboli covek i gubitak deteta a ne teritoriju.
Ne, uskoro ces morati da vadis i vizu za Kosovo, 90 evra. Ne znam gde ce biti konzulat.Da li jos uvek vazi ona glupost gde se grb na tablicama Kosova prelepljuje a Srbi prelepljuju srb na srpskim tablicama?
Brkaš pojmove! Rimljani su izumrli, 'prekršteni', asimilovani, istrebljeni,,,,,
Sta ce meni viza za Kosovo?Ne, uskoro ces morati da vadis i vizu za Kosovo, 90 evra. Ne znam gde ce biti konzulat.
Zašto bi MI ZA SADA ratovali za to Kosovo kada je tamo 1,5 miliona potencijalnih i stvarnih neprijatelja Srbije i Srba??? Traži se i čeka ALTERNATIVNO rešenje od prvog koji ti zamišljaš!Tada je bilo tada, vremena se menjaju, zivot tece.
Srbi nisu spremni da ratuju za Kosovo pa cak ni da uklone turske cadore iz centra Beograda
Najveci domet je urlanje kosovskih pesama.
Zašto bi MI ZA SADA ratovali za to Kosovo kada je tamo 1,5 miliona potencijalnih i stvarnih neprijatelja Srbije i Srba??? Traži se i čeka ALTERNATIVNO rešenje od prvog koji ti zamišljaš!
Tako je! Iako je pre 200 godina u Beogradu bili oko 70 procenata lojavih osmanlija....A sta mislis sta ce da bude sa Srbima za 500-1000 godina? Hrvatima, Crnogorcima itd?
Nisi kao shvatio poentu?
Sta je sa Britancima, hoce da kmece sto su izgubili kolonije? Spanci, od onakve sile postali golje? Portugalci harali u Japanu sada su socijala?
Ne zivi se od stare slave i sve je ovo prirodni proces.
Kosovo nece nikada ponovo biti srpsko jer Srbi ne zele tamo da zive niti su tamo vecina.
Srbi hoce da zive u Beogradu.
Eto Turci ne kmece za Kosovom ni Beogradom.Tako je! Iako je pre 200 godina u Beogradu bili oko 70 procenata lojavih osmanlija....
Reko sam u globalu kao novi korak politike sns, promo period za penzionere bice viza 45 evra za botove kad Kurtiju zatreba masa za skupoveSta ce meni viza za Kosovo?
Nikad ne reci nikad! Možda okrenu ploču i za Kosovo... nakon što je Tramp dobio muslimanskog gradonačelnika Nju Jorka!!! To se zove Božja Pravda!!!A alternativa je kao da Albanci daju Kosovo nazad ili da vam pomognu oni koje pljujete svaki dan - USA i EU?

A dobro ja uvek putujem na putovnicu.Reko sam u globalu kao novi korak politike sns, promo period za penzionere bice viza 45 evra za botove kad Kurtiju zatreba masa za skupove
Pa sta se ciganite onda. Ovamo pljuvacina po istima a onda od njih ocekujete novcanu i vojnu pomoc i promenu politike...Nikad ne reci nikad! Možda okrenu ploču i za Kosovo... nakon što je Tramp dobio muslimanskog gradonačelnika Nju Jorka!!! To se zove Božja Pravda!!!![]()
BRAVO! Turci ne kmeće za Beogradom jer znaju da NEMAJU prava na to.. bili su osvajačke zločinske svinje... Sada to primeni na šiptare na Kosovu!!!.....Eto Turci ne kmece za Kosovom ni Beogradom.
A ti si iz HR, ok.A dobro ja uvek putujem na putovnicu.