1. Pozdrav Osijeku iz Metropole

2. Šahovnicu stavljam jer ju obožavam ( nikad nisam volio SFRJ zvijezdu hebiga )

valjda imam pravo na to
3. Vjeruj mi da Srbi rade za 100 - 200 EUR ( provjereno ) kao šo rekao često u SRB poslom
4. Sve zemlje svijeta su danas zadužene osim par iznimaka kojima se ni vi ni mi nećemo približiti slijedećih milijon godina ( btw. svi se razvijamo od tuđih novaca EU fondovi

)
5. Hrvatsku i Kosovo ne možeš uspoređivat, prvi razlog tkz.republika stalno ***** (tkz.rsk ) nikad nije imala nikakvu autonomiju na teritorij HR, drugu Hrvati nisu izveli policiju 90 u Kninu i premlatili sve Srbe što smo često mogli vidjeti na Kosovu ( kada su Srbi tukli ALbance tamo negdje do 99. )
6. Ja se nadam iskreno da će Srbija napredovat jer tada nećemo više imati one Smradikale ( čitaj SRS ) pa ćemo imati lijepe i dobrosusjedske odnose
7. Hrvatice rade za đabe isto ko i Srpkinje ( osobito ako pričaš kaj - provjereno

)
8. Srbija je u zadnjih 15 - 20 godina napravila milijon kardinalnih pogrešaka nadam se da neće istu opet ponoviti za dobrobit svoga naroda, onaj ko izgubi u ratu ne bira ( a Srbija jest izgubila od NATOa )
9. Što se tiće potencijala Srbija ima ogromne šanse biti glavni lider u regiji ( industrija, poljoprivreda, IT sektor ) ali realno male su šanse da će to i iskoristiti
10. I ovo ponavljam ko papagaj žao mi je što u ovom trenutku Srbiju ne vodi Gospodin Đinđić pošto bi on napravi sve za svoj narod ( inaće veliki poštivalac dijela Gospodina Đinđića )
11. RS je takozvana jer je ona općina, okrug, entitet whatever al bogami država nije niti će biti ( HR prva to nebi dozvolila )
Sve u svemu pozdrav iz ZG