'Kosovo nije Hrvatska'

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дафмен:
Хехе Крк. ДА ви имате половину једне Гуче или једног Егзита били бисте срећни а овако ...Будите задовољни са тим шпациренфестом или шта већ.

Špancirfest, Varaždin
Sinjska alka, Sinj
Dubrovačke ljetne igre, Dubrovnik
Filmski festival, Pula
Jesenjski velesajam, Zagreb
.....
da ne nabrajam, ovo mi prvo palo na pamet

DraGo70:
Ma nemoj. Hajde onda napiši mi kako se izvorno piše:
Ho Ši Min,
Marti Ahtisari,
Žiskardesten,
Čang Kaj Šek,
napiši mi dakle izvorno kako se piše neko ime na grčkom alfabetu, na kineskom pismu, na japanskom, na tajlanskom, indijskom, franscuskom, na ruskoj ili bugarskoj ćirilici...

Čoveče, vi uopšte ne pišete na drugim jezicima nego umesto na hrvatskom, strana imena bez obzira odakle su, pišete ne ENGLESKOM.
Dakle, vi govorite novohrvatsko-engleskim jezikom.

nebih se složio s tobom s obzirom da govorim španjolski
primjerice imena Jose ne pišemo Hoze, već Jose
ista stvar i s njemačkim...
slabo si upućen...

1. Pozdrav Osijeku iz Metropole:)
2. Šahovnicu stavljam jer ju obožavam ( nikad nisam volio SFRJ zvijezdu hebiga ) :) valjda imam pravo na to
3. Vjeruj mi da Srbi rade za 100 - 200 EUR ( provjereno ) kao šo rekao često u SRB poslom
4. Sve zemlje svijeta su danas zadužene osim par iznimaka kojima se ni vi ni mi nećemo približiti slijedećih milijon godina ( btw. svi se razvijamo od tuđih novaca EU fondovi:))
5. Hrvatsku i Kosovo ne možeš uspoređivat, prvi razlog tkz.republika stalno ***** (tkz.rsk ) nikad nije imala nikakvu autonomiju na teritorij HR, drugu Hrvati nisu izveli policiju 90 u Kninu i premlatili sve Srbe što smo često mogli vidjeti na Kosovu ( kada su Srbi tukli ALbance tamo negdje do 99. )
6. Ja se nadam iskreno da će Srbija napredovat jer tada nećemo više imati one Smradikale ( čitaj SRS ) pa ćemo imati lijepe i dobrosusjedske odnose
7. Hrvatice rade za đabe isto ko i Srpkinje ( osobito ako pričaš kaj - provjereno :))
8. Srbija je u zadnjih 15 - 20 godina napravila milijon kardinalnih pogrešaka nadam se da neće istu opet ponoviti za dobrobit svoga naroda, onaj ko izgubi u ratu ne bira ( a Srbija jest izgubila od NATOa )
9. Što se tiće potencijala Srbija ima ogromne šanse biti glavni lider u regiji ( industrija, poljoprivreda, IT sektor ) ali realno male su šanse da će to i iskoristiti
10. I ovo ponavljam ko papagaj žao mi je što u ovom trenutku Srbiju ne vodi Gospodin Đinđić pošto bi on napravi sve za svoj narod ( inaće veliki poštivalac dijela Gospodina Đinđića )
11. RS je takozvana jer je ona općina, okrug, entitet whatever al bogami država nije niti će biti ( HR prva to nebi dozvolila )

Sve u svemu pozdrav iz ZG

DraGo70:
Kako si ti samo zlonameran i ciničan lik.
Da je svet pošten i pravedan, onda bi odavno rekao da su veća prava ka secesiji i priključenju drugoj državi trebali da imaju Srbi u Hrvatskoj, nego Šiptari na KiM.
Jer...
Srbi su mnogo duže živeli u Krajini i bili većinsko stanovništvo nekoliko generacija unazad od Šiptara na KiM.
KiM nikada nije bila zasebna država do 1945. tj. do kraja drugog sv. rata kada je postala pokrajina, a ustavom iz 1974. dobila i neka veća prava.
Vojna Krajina je postojala odavno i tadašnji vladari su Srbima u današnjoj Hrvatskoj dali prava koja su veća od prava koja su imali Šiptari u okviru Srbije.
Mogao bih ti pisati još mnogo, mnogo, ali je očigledno da se svi vi koji toliko mrzite Srbe jednostavno pravite pametni i o istoriji znate samo onoliko koliko vama odgovara.
Jer da nije tako, ne bi se izmislile fraze koje su prvi put izmišljene samo kada su Srbi u pitanju, kao što je "kolateralna šteta" 1999. i "Kosovo je jedinstveni slučaj u svetu i kod rešavanja statusa KiM, neće se uzimati u obzir sličnosti sa drugim regionima u svetu, već će se ovaj slučaj posmatrati izdvojeno..." 8) 8)

da te ispravim u samo nekim dijelovima takozvane krajine...

da vidim dalje šta si tu nadrobio...

Krajina za vrijeme Juge nije imala status pokrajine a Kosovo jest

dalje..

ne mrzim nikog, sem radikala,silovatelja, ratnih zločinaca, šovinista, lopova i ubojica

.......ekonomija nema granica.....nisam ja kriv za to.....ako je tebi rasizam to sto je istina.....onda me iskljuci ....mnogi nemaju posla......ako sam i pogrijesio evo da se iscupam iz blata aj bar onda tri mjeseca dok traje probni period jel moze....100 era tri mjeseca -probni period.......a ovaj moj sto je stavio sahovnicu.....njegova sahovnica nije ustaska......medjutim zar ja tebi u tim tvojim godinama da obasnjavam kava je razilka izmedju ustaskog i hrvatskog znaka grba i barjaka ......tesko ,tesko......

DeteSunca:
Pohvale za infrastrukturu, ali ne možeš nama govoriti o nerazvijenosti kad se vi razvijate tuđim parama. I nemoj pričati o Hrvatskoj kao nekom primeru razvijenosti. Prečesto idem u Hrvatsku da bi me te priče ubedile.

O BiH očigledno ne znaš dovoljno. FBiH je entitet kao i RS, a država se zove Bosna i Hercegovina. Atlas te laže. Mi se Srbi zalažemo da Bosna postane federalna država u kojoj će svako imati svoj deo.
A sad pitanje tebi: ako ti sad ne smeta stvaranje kosovske države zašto ti je smetalo stvaranje RSK? Isti je princip, zar ne?

a da odeš s tim pitanjem na forum net.hr ? i tamo to postaviš!?
za čas ćeš dobiti odgovore;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back