~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
Pa ne ide kada smo prepuni gayeva nalik tebi.............kada se takvih resimo ici ce kao podmazano.........ko tebi![]()
cuti mento'. shh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne ide kada smo prepuni gayeva nalik tebi.............kada se takvih resimo ici ce kao podmazano.........ko tebi![]()
ratom nego sta , treba obnoviti belu tehniku i vozni park malo
Nakon svega sto se izdesavoalo , u zemlji Srbiji , nakon svih dokaza zakrzljalosti jedne politike otelotvorene u kvazidemokratiji , nadam se da su neki shvatili cinjenicno stanje , da se ne moze sve braniti diplomatskim sredstvima , dal i vi tako smatrate ????
..Moj odgovor je ratom... ali kada već kažete Kosovo je srce Srbije, pošto naša zemlja nema svoje srce, znači da je naša zemlja leš.... a kako ćemo mi kao leševi da idemo u rat :???:
..ratom nego sta , treba obnoviti belu tehniku i vozni park malo
A kako ja da glasam? Ja bih priznao nezavisnost Kosova odmah, i otvorio dijalog sa Prištinom, sa načelnom podelom i obeštećenjem za teritoriju. Ali u svakom slučaju, ja sad za to da ga NE BRANIMO, jer smo se tu više puta "dokazali"...
..pa postoji servis izgubljeno-nadjeno..samo trenutno restauracija...Ahahaha, prekodrinac postavlja temu o Kosovu.
Čoveče, brini ti o tvojoj BIH, a ne o Srbiji i Kosovu.
Ko si ti da sudiš o demokratiji?
Demokratija u Srbiji je na zavidnom nivou, to čak i kradikali priznaju (priznaju rezultate izbora).
Sloba je izgubio: Sloveniju, Hrvatsku, BIH, RSK, Makedoniju i Kosovo.
Koštunica je izgubio: Crnu Goru.
..pa postoji servis izgubljeno-nadjeno..samo trenutno restauracija...![]()
Ako ni po cemu drugom nismo prvi u svetu, sigurno smo ubedljivo prvi po broju ljudi koji veruju u bajke.