Косово је само ПРИВРЕМЕНО независно!?

Lepo sam vam rekao da zapad ne pravi zaveru protiv Srba, već da se vodi politikom borbe protiv zla.
Do sada su dokazi govorili da su Albanci najviše stradali na Kosovu i da je nad njima počinjeno najviše zločina - zato zapad podržava Albance.

Ako se bude otkrilo suprotno, znači da će zapad podržati Srbe.

Imamo situaciju da je miloševićeva vlast proterala 700000 Albanaca pred bombardovanje.
Imamo situaciju da su Albanci dolaskom NATO snaga počeli da rade isto ono šta su radili Jugosloveni (Vojska i Policija) nad Albancima, etnički čistili.

Hašim Tači je albanski Arkan i bilo bi bolje da se povuče iz politike, jer Kosovo sa njim može da izgubi nezavisnost.

:banovati:

Hashim tachi je jedna velika 0 za Arkana.........u svakom smislu.

Ako Amerikanci budu povukli prinanje Kosova, ne znam kako bi ovi rusoslinavci onda opravdali one tvrdnje da SAD priprema izbacivanje Srba sa Kosova ;).

Navodis pretpostavku koja je ravna mentalno obolelom coveku i onda se jos pitas kako bi se drugi opravdao...........:roll:

Ima dve stvari:

1. Ako se Kosovo vrati Srbiji, RS će zauvek biti u BIH;
2. Normalno da imaju visok stepen autonomije kosovski Albanci.

Ako ih bude bilo...........

Ne, nego je politika miloševića bila zločinačka i mi se od nje trebamo ograditi, ne dozvolivši da se ista legalizuje. Treba da se ponašamo odgovorno, a ne da stavljamo glavu u pesak, pred zločinima koje su krmci počinili u naše ime.

UN je dokazao da je preko 700000 Albanaca bilo uklonjeno sa Kosova od strane MUP-a i Vojske.

Sto,zato sto je branio suverenitet nase drzave........?
:banovati:-za velichanje teroristichke OVK i jos mnogo toga.........

A ko ih tera da povuku? Kada bi mogli neki dogovor da napravimo sa njima bilo bi super. Neka im Bondstil meni ne smeta, ako je to cena za Kosovo.

Dogovor?dogovor je taj da obesimo sve amere sa Kosmeta za mooda.........

Ma ne brate, mislim da treba sa tim prokletim Amerima napraviti neki deal ako ima prostora za njega. Dakle ni oni ne vole da budu oni koi krshe medjunarodno pravo. Mozda bi i mogli neshto da se dogovorimo,a ako hoce bazu neka im je!

Loshe mislish.......deal :roll:
Sa njima praviti deal :roll:..........axa pa vidis shiptari su napravili.......ali ako budu u stanju da posle sa nama prave dil ti se seti kako je zavrshio shiptarski dil sa istima.....;).......

Njih samo treba trpeti dok imaju resursa da budu ovde i ne praviti nishta sa njima a pogotovu nista ne POTPISIVATI.........a kad puknu kao sto sam rekao........ko sa nemcima u 2 svetskom.

Back