Kosovo je priznato?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Razgovarao sam sa jednim covekom ko je vrlo visoko u svetskim pozicijama da pojasni da li je srbija priznala ili nije priznala Kosovo kao drzavu on je reko sledece (prepricavam): "Da, priznato je Kosovo usmeno a to je isto kao i da je pisemeno jer je usmeno priznao Kosovo pred svedocima. To je isto kao kad bi na optuzenickoj stolici u sudnici krivac priznao usmeno krivicu."

Posle toga je reko nesto sto ga nisam pitao a to je sledece: "Za manje od godinu dana od dana kad je usmeno priznao Kosovo bice pokrenut u UN postupak prijema Kosova u UN na osnovu tog usmenog priznanja da je Kosovo nezavisna drzava. I na taj postupak u UN niti Rusija niti Kina nece moci nista da uticu. Postupak ce biti samo toliki da UN samo konstatuje taj novi momenat. Prakticno Kosovo je danas u UN samo treba da se konstatuje taj novi moment u UN.

Poslednja izmena:
Је л' то увек један исти човек, или сваки пут разговараш са другим човеком који је у врху свецких збивања?
eto ako mi neverujes za oko 10 meseci vrati se na ovu temu pa ce mo da analiziramo situaciju. Ako tad kosovo bude u UN onda opet pitaj neka takva ironicna pitanja ako budes mogo

"Da, priznato je Kosovo usmeno a to je isto kao i da je pisemeno jer je usmeno priznao Kosovo pred svedocima.

За део Космета нам дођу излаз на море.

Кад-тад.
Што пре- то боље.
razmena teritorija.jpg

Nista od toga,eno cak i svapski parlament raspravlja o povlacenju priznanja.Menja se pozicija velikih sila.

Ма не требају нам Шипци.
Јенки су се поотимали да их контролишу - па нек изволе !

Нама нек дају излаз на море,
а од шокова нек праве астронауте, ако хоће.

Razgovarao sam sa jednim covekom ko je vrlo visoko u svetskim pozicijama da pojasni da li je srbija priznala ili nije priznala Kosovo kao drzavu on je reko sledece (prepricavam): "Da, priznato je Kosovo usmeno a to je isto kao i da je pisemeno jer je usmeno priznao Kosovo pred svedocima. To je isto kao kad bi na optuzenickoj stolici u sudnici krivac priznao usmeno krivicu."

Posle toga je reko nesto sto ga nisam pitao a to je sledece: "Za manje od godinu dana od dana kad je usmeno priznao Kosovo bice pokrenut u UN postupak prijema Kosova u UN na osnovu tog usmenog priznanja da je Kosovo nezavisna drzava. I na taj postupak u UN niti Rusija niti Kina nece moci nista da uticu. Postupak ce biti samo toliki da UN samo konstatuje taj novi momenat. Prakticno Kosovo je danas u UN samo treba da se konstatuje taj novi moment u UN.

ja sam pred svedocima reko da sam Predsednik Kosova*, evo pokrenut je postupak da mene potvrde kao predsednika tog tvog kosova*, jer sam sve reko pred svedocima.
ljubiša, boban i bojan...su svedoci inače...i ona klupa na kojoj smo sedeli.

Mozete vi da se podsmevate nasem drugaru *Izuzetnom* i njegovom nepouzdanom izvoru (*jedan covek*) ali i advokat Zdenko Tomanovic i prof. Vesna Rakic Vodinelic su u sinocnjem *Utisku nedelje* rekli to isto (uz sitne medjusobne razlike) ...A oni nisu bas levaci u poznavanju prava (na samom pocetku emisije odmah govore o tome - nisam ni ja odgledao do kraja).
Moze da se desi da nas drugar Izuzetan, u ovom bude u pravu... NAZALOST

ja sam pred svedocima reko da sam Predsednik Kosova*, evo pokrenut je postupak da mene potvrde kao predsednika tog tvog kosova*, jer sam sve reko pred svedocima.
ljubiša, boban i bojan...su svedoci inače...i ona klupa na kojoj smo sedeli.
Ti mozes da se salis ali, ako je prof. Rakic - Vodinelic u pravu (a plasim se da jeste jer ona uglavnom ne prica gluposti) kad navodi da se po cl. 7 odredjene *Becke* konvencije ono sto urade predsednici drzava ili preds. vlada UVEK VAZI onda, nazalost, izgleda da nas predsednik jeste priznao Kosovo i da ce to biti obavezujuce za nasu drzavu. A da bi jedini spas od toga bilo ako bi nasa vlada ili skupstina svojim delovanjem to opovrgli (za sta prethodnih dana nema ni najmanje pokazatelja).
Dakle, caka je u tome sto se NE RACUNA ISTO kad nesto uradis (kazes) ti i kad to isto kazu predsednik ili premijer drzave.
Nama laicima to moze da se cini kao neobavezujuce *brbljanje* ali izgleda da su posledice neopozive kad to urade oni.

Ti mozes da se salis ali, ako je prof. Rakic - Vodinelic u pravu (a plasim se da jeste jer ona uglavnom ne prica gluposti) kad navodi da se po cl. 7 odredjene *Becke* konvencije ono sto urade predsednici drzava ili preds. vlada UVEK VAZI onda, nazalost, izgleda da nas predsednik jeste priznao Kosovo i da ce to biti obavezujuce za nasu drzavu. A da bi jedini spas od toga bilo ako bi nasa vlada ili skupstina svojim delovanjem to opovrgli (za sta prethodnih dana nema ni najmanje pokazatelja).
Dakle, caka je u tome sto se NE RACUNA ISTO kad nesto uradis (kazes) ti i kad to isto kazu predsednik ili premijer drzave.
Nama laicima to moze da se cini kao neobavezujuce *brbljanje* ali izgleda da su posledice neopozive kad to urade oni.

nebitno je sve to, jer SAD su se do sada 1000x POVLAČILE jednostrano iz svojih sporazuma
Što ne bi i mi?!
Drugo, SAD predsednici su svašta govorili, pa okači mačku o rep, i to sve pred svedocima!
....
Ovo što ti govoriš piju deca do 7 godine, pričaj to njima.

Vuk Jeremić?
Bio kandidat za Predsednika sveta.

Back