Da, ima uranijuma u Srbiji koliko hoces.![]()
Ma ćuti ima i plutonijuma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ima uranijuma u Srbiji koliko hoces.![]()
Da ali kakav smo mi narod kada smo dozvolili da nasi sunarodnici zive u bodljikavoj zici, hajde reci mi ?
Zar nije tuzno da smo tako nezainteresovani za svoj narod i nase postojanje na nasim vekovnim prostorima ili smo se prepustili apatiji i cekamo sudbinu Kurda !
Da ali kakav smo mi narod kada smo dozvolili da nasi sunarodnici zive u bodljikavoj zici, hajde reci mi ?
Zar nije tuzno da smo tako nezainteresovani za svoj narod i nase postojanje na nasim vekovnim prostorima ili smo se prepustili apatiji i cekamo sudbinu Kurda !
Не само да је тужно,то је трагично и веома је опасно по цео наш национални организам.Јер шта смо ми? иу шта смо се претворили?Зар ми који смо имали Немањиће,Карађорђевиће,Петровиће...где се од малих ногу учило о храбрости поштењу, поштовању, зар ми који смо имали Светог Саву,да сада имамо разне стране плаћенике,који управљају нашим животима издајице ,заговорнике Европе,разне међународне хуманитарне организације које нас``уче``демократији. .Да се у Србина изгубила свест о брату,о светињи и да више ништа нема цену ни друг ни кум ни комшија ни пријатељ ни отац ни мајка ни брат ни сестра.Да је бела куга на вратима Србије.Да нас сецкају,издају раде са нам шта им се прохте а ми да немамо снаге да се бар због својих потомака пробудимо и кажемо доста.Још ће и међународна геј парада да прође Београдом! а да ли тамо негде на том Косову неко живи у бодљикавој жици ма кога брига!.
Tacno ovaj rezim nije zainteresovan za svoje gradjane u juznoj pokrajini Srbije, da je morao Putin da im kaze pa Srbi ne mozemo mi Rusi biti veci Srbi od vas.
Tacno ovaj rezim nije zainteresovan za svoje gradjane u juznoj pokrajini Srbije, da je morao Putin da im kaze pa Srbi ne mozemo mi Rusi biti veci Srbi od vas.
Да, знам за ту његову изјаву.А шта мислиш због чега је то изјавио?Знао човек јер руске обавештајне службе су врло ефикасне па су сазнали ко кога плаћа у нашој земљи и да ће Срби да Издају Косово! и где Руси могу да заштите српске интересе од Срба Страшно!!!