Kosovo.com i Kosovo.net pukli

gost 41715

Elita
Poruka
17.690
Danas sam video da sajt www.kosovo.com ne radi, pa sam pretrazio po Guglu i naleteo na sledece:

AKCIJA ZA WWW.KOSOVO.NET

Pozivamo sve administratore i webmastere Srpskih, Krajiskih, Crnogorskih i drugih prijateljskih web sajtova da na svojim stranicama naprave link prema stranici: www.kosovo.net koji je novi domen za do sada kosovo.com.

Radi se o tome da je se Srpska Pravoslavna Crkva koristila domenom kosovo.com ciji je vlasnik crnogorski biznismen Zeljko Boskovicvlasnik firme ASZ Ventures Ab. Pomenuti biznismen zeli da proda domen kosovo.com - pretpostavlja se albanskim kupcima. Sa ovim izdajnicko politickim i sebicnim gestom nanijeta je neprocijenjiva steta srpskom narodu i ljudima koji su pravili domen kosovo.com do sada. Na tom domenu ste mogli naci podatke o stradanju Srba na Kosovu kao i podatke relevantne za Srpsku Pravoslavnu Crkvu i druga obavjestenja.

Medjutim, sada ne radi ni www.kosovo.com

Zna li neko nesto o ovome?

Kod:
http://dblog.ru/blog/2006-05-04-84[code]

Stvar je ocigledno popularisana i u Rusiji, a vidim da je Kurir pisao o tome jos 2006. Znam da su oba sajta radila do nedavno.

Ala je covek smislio foru da iz Helsinkija uziva i prima ponude sa obe strane.

Malo mi je mufljuski sto je i crkvu uvukao u to, inace je izveo fenomenalan poslovni poduhvat. Bar neka odere Siptare :D

Ja samo znam da su Albanci dugo pokušavali da otkupe taj domen, pošto se njihov naziv ''Kosova'' na Guglu slabo traži, jer je u svetu odomaćeno ''Kosovo'' kao i kod nas. Bilo je tu priča i o velikom novcu koji se za to nudi ... videćemo.

Back