Kosooke snajke- Uvoz iz Azije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne bi bilo lose da se izvede tako neki program, jer nas je sve manje i manje gledao sam da neke agencije kod nas nude brakove sa devojkama iz Ukraine i Rusije. To takodje nije lose jer je vera ista jezik slican a i mentalitet nije mnogo drugacija, mozda bi se i twe zene brze uklopile u zivot ovde, jer im nece dugo trebati da savladaju jezik, znaju vec i citati oba pisma itd.
U svakom slucaju se mora nesto preduzeti jer ovako nece vise moci, nestacemo kao dinosaurusi. Bice onda u istorijskim knjigama "Ovde je ziveo narod zvani DINOSRBOSI ali si nestali";)

Ne,
Inače ovde u banatu imamo nekoliko "mladoženja" iz Afrike.
Došli kao studenti na razmeni za vreme socijalizma i nije im se vraćalo u Afriku.
jedan je u blizini mog grada, čovek je sa Madagaskara, a od kada je pre 30 godina došao, nije bio kući. Oženio se ovde našiom devojkom i u dva sela predaje engleski jezik. Evo ćerka mu krenula na fakultet u Beograd.

Najinteresantniji par je jedan naš čovek, baš iz sela blizu mog grada. Čovek je živa legenda!
Bio je u Legiji stranaca z vreme rata u indokini. Onda se oženio Vijetnamkom i kada su se francuzi povukli oni dosta legionara su ostali u Vijtenamu.
Pričao posle da su zajedno u legiji bili Nemci, Francuszi, Srbi i Rusi kojima su svi u II SR izginuli, posle nisu imali gde da se vrate i ostali u Vijetnamu.
Posle izbio drugi rat i taj naš bio u vijetkonkgu:)
Onda se za vratio kući i doveo ženu i decu.
Sada ima unuke.

онда да пошаљемо Ирон Лорда у легију странаца да се ожени коначно , а и време му брзо пролази,плашим се да не остари:whistling:

онда да пошаљемо Ирон Лорда у легију странаца да се ожени коначно , а и време му брзо пролази,плашим се да не остари:whistling:

iron lord nema sanse sobzirom da je gradski proleter, a ove snajke traze situirane domacine na selu. jedino da krstarica pokrene neku akciju , pa da skupimo pare i da mu kupimo neku kucu u nekom selu pored recimo kursumlije...

Не могу да верујем:eek:... Још пре неки дан прочитах да се Сбри жене са шиптаркама, па на шта ћемо да личимо за 100 год.

Па и до сада смо се женили са Туркињама и Шиптаркама, не знам шта ти је чудно.
Како ћемо да изгледамо?
Бичемо Срби. Преживећемо барем.
Са друге стране у даљој будућчности нестаће расде какве данас познајемо.

Погледај Кубу на пример. Јако мало белаца, већина мелези и нешто црнаца.
Живи, здрави, срећни и најважније- слободни!

Misliš da su ti ove bolje pa čim dobiju vizu odoše i one..................kako su došle ovde tako će i otići dalje.

Не веруејм, а како ћемо а будемо и ми део ЕУ једног дана, неће бити потребе.
Због тога сам напоменуо "привремено држављанство" и написао да се даје новац породици целих 5 година,
Ако млада оде, нема ни лове.

Па и до сада смо се женили са Туркињама и Шиптаркама, не знам шта ти је чудно.
Како ћемо да изгледамо?
Бичемо Срби. Преживећемо барем.
Са друге стране у даљој будућчности нестаће расде какве данас познајемо.

Погледај Кубу на пример. Јако мало белаца, већина мелези и нешто црнаца.
Живи, здрави, срећни и најважније- слободни!

какви сте то националисти, а волите Кубу,Лаос,Камбоџу,Бурму.........

све неке туристичко-егзотичне дестинације:lol:

naravno da nece otici. niko nije lud da ostavlja i zapostavlja domacina koji je obezbedjen i sopstvenu porodicu tj decu. nisu bas sve zene srpkinje...

sto reko patrijarh pavle, budimo ljudi braco i ako smo srbi... :)

Znaš šta ja stvarno mislim : Naši muškarci bi morali malo da se preispitaju. Kakvi su oni to muškarci ako moraju da uvoze žene...Koliko ja vidim naše žene se žale da su nam mukarci mlitavi samo na pivo i rakiju misle.......

Znaš šta ja stvarno mislim : Naši muškarci bi morali malo da se preispitaju. Kakvi su oni to muškarci ako moraju da uvoze žene...Koliko ja vidim naše žene se žale da su nam mukarci mlitavi samo na pivo i rakiju misle.......

ovo je totalno netacno. nase zene nece n selo jer na selu ima da se radi. a kao sto vidimo nasi m omci ostaju na selu i ne boje se posla.

pogotovo je smesno sto kazes da su momci iz seoskih i planinskih krajeva -mlitavi :hahaha:

pa taj neki kad bi ti zapovrteo samarcinu cesala bi se naredna 2 meseca :lol:

Da vas podsetim samo da je broj žena i muškaraca ovde približno isti, kao i uglavnom na drugim mestima u svetu. To znači da bi u slučaju uvoza Srpkinje ostale bez...
Pošto sve to slabo ima veze s politikom, a mnogo više s nekim drugim podforumima (naročito neki komentari, a sve ih je više) ovde ćemo priču o tome završiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back