Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Vidim ti si strucan po ovom pitanju?
Jel diskutujete o ovome na onom vasem lazno-patriotsko-radikalskom forumu zvanim "srpskinacionalisti?![]()
Dobro me podseti, sada ću da postiram!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim ti si strucan po ovom pitanju?
Jel diskutujete o ovome na onom vasem lazno-patriotsko-radikalskom forumu zvanim "srpskinacionalisti?![]()
Не могу да верујем... Још пре неки дан прочитах да се Сбри жене са шиптаркама, па на шта ћемо да личимо за 100 год.
Prosim lijepaDobro me podseti, sada ću da postiram!
pa pre 10 vekova smo svi bili plavi as plavim ocima a na sta licimo danas? bolje da nas ima nego da nas nema...
pa pre 10 vekova smo svi bili plavi as plavim ocima a na sta licimo danas? bolje da nas ima nego da nas nema...
Prosim lijepa
Misliš da su ti ove bolje pa čim dobiju vizu odoše i one..................kako su došle ovde tako će i otići dalje.
Ne,
Inače ovde u banatu imamo nekoliko "mladoženja" iz Afrike.
Došli kao studenti na razmeni za vreme socijalizma i nije im se vraćalo u Afriku.
jedan je u blizini mog grada, čovek je sa Madagaskara, a od kada je pre 30 godina došao, nije bio kući. Oženio se ovde našiom devojkom i u dva sela predaje engleski jezik. Evo ćerka mu krenula na fakultet u Beograd.
Najinteresantniji par je jedan naš čovek, baš iz sela blizu mog grada. Čovek je živa legenda!
Bio je u Legiji stranaca z vreme rata u indokini. Onda se oženio Vijetnamkom i kada su se francuzi povukli oni dosta legionara su ostali u Vijtenamu.
Pričao posle da su zajedno u legiji bili Nemci, Francuszi, Srbi i Rusi kojima su svi u II SR izginuli, posle nisu imali gde da se vrate i ostali u Vijetnamu.
Posle izbio drugi rat i taj naš bio u vijetkonkgu
Onda se za vratio kući i doveo ženu i decu.
Sada ima unuke.
онда да пошаљемо Ирон Лорда у легију странаца да се ожени коначно , а и време му брзо пролази,плашим се да не остари![]()
Не могу да верујем... Још пре неки дан прочитах да се Сбри жене са шиптаркама, па на шта ћемо да личимо за 100 год.
Misliš da su ti ove bolje pa čim dobiju vizu odoše i one..................kako su došle ovde tako će i otići dalje.
Па и до сада смо се женили са Туркињама и Шиптаркама, не знам шта ти је чудно.
Како ћемо да изгледамо?
Бичемо Срби. Преживећемо барем.
Са друге стране у даљој будућчности нестаће расде какве данас познајемо.
Погледај Кубу на пример. Јако мало белаца, већина мелези и нешто црнаца.
Живи, здрави, срећни и најважније- слободни!
не смем да помислим али вероватно нећу бити овде за 100 година![]()
naravno da nece otici. niko nije lud da ostavlja i zapostavlja domacina koji je obezbedjen i sopstvenu porodicu tj decu. nisu bas sve zene srpkinje...
sto reko patrijarh pavle, budimo ljudi braco i ako smo srbi...![]()
Kada obidjemo miting SRS-a sve nadjemo plavokose i plavooke...
Kada obidjemo miting SRS-a sve nadjemo plavokose i plavooke...
Znaš šta ja stvarno mislim : Naši muškarci bi morali malo da se preispitaju. Kakvi su oni to muškarci ako moraju da uvoze žene...Koliko ja vidim naše žene se žale da su nam mukarci mlitavi samo na pivo i rakiju misle.......
pa nismo vise plavi sa plavim ocima u vecini slucajeva to je bio moj point.
nego irone sobzirom da si neozenjen i bez devojke, mogao bi i ti mozda da se zainteresujes za ovu akciju....
mislim svugde mu je bolje nego u gacama, tako barem kaze nas narod![]()