Космополитен трка на штиклама

jedno pitanje:ako sam popila dve case vina,i nemam vise vino,da li je strasno ako uzmem pivo?
imam 32 godine

iz ugla ljubitelja vina - jeste strashno
iz ugla ljubitelja piva - jeste strashno
izgubice se ukus
a ako pijes samo da bi se napila, a ne da bi uzivala, svejedno je

nego.... kakve veze imaju tvoje godine sa tim? cula slabe kasnije....

ontopic:
onaj prizor zena tokom trke me tako neodoljivo podsjeca na prizor gladne macke koja se ubija po stanu u pokusaju da dohvati komad hrane koji visi sa pruta
....zabava za ljude koji su rasporedjeni okolo i sa smjehom trzaju prut
sto se vise izubija, to zabavnije
sa tim sto macka na kraju bar dobije hranu

16 Apr 2009. 00:57 | Izvor: Beta

Trka na štiklama u Novom Sadu 23. aprila

Trka na štiklama, koju u tri grada organizuje magazin Cosmopolitan, u Novom Sadu održaće se 23. aprila, najavila je glavna urednica magazina Nataša Davidov.

Ona je na konferenciji za novinare u Novosadskoj novinarskoj školi kazala da u trci mogu da učestvuju djevojke starije od 18 godina, pod uslovom da nijesu profesionalne atletičarke.

"Ukoliko već svaki dan, a često i u štiklama, trčimo da bismo obavile naše svakodnevne obaveze, zašto se onda ne bismo takmičile, osvojile vrijednu nagradu i obradovale sebe kupovinom", rekla je Nataša Davidov.

STIKLE-MARATON--BOGDAN-PEDO.jpg

Navela je da štikla mora biti minimum osam centimetara visoka i maksimum dva centimetra debela. Dužina staze je 72 metra, a trka će se održati na Trgu slobode.

Djevojka koja pobijedi osvojiće 1.000 eura, a s tim novcem moći će da kupuje u prodavnicama kompanije Aldo, koja je generalni sponzor trke.

Djevojke koje zauzmu drugo i treće mjesto moći će da kupe po jedan par obuće u prodavnicama Aldo. Organizatori su obezbijedili nagrade i za publiku.

Djevojke se na trku mogu prijaviti do 20. aprila, a više informacija može se dobiti na Internet sajtu magazina, na adresi www.cosmopolitan-scg.com.

"Trka na štiklama" ove godine organizuje se u Beogradu, Novom Sadu i Podgorici.

Nataša Davidov je još kazala da 30. aprila izlazi jubilarni broj Cosmopolitana, kojim će biti obilježena peta godišnjica izlaženja tog licencnog izdanja.

Navela je da će u broju biti veliki broj iznenađenja, a između ostalog i fotografije 57 najboljih "frajera" iz isto toliko država u kojima izlazi Cosmopolitan.

=====
L I N K

Prva reakcija mi je bila da je to ortodoksna glupost. Ali kad malo bolje razmislim - sta fali? Ljudi se zezaju i glupiraju. Ako njima to odgovara i meni je ok. To je jedno... zanimljivo :).... iskustvo vise. A sto se tice mogucnosti da se neko povredi u toku te trke... Pa, ljudi rade i gluplje i opasnije stvari na koje ih opet niko ne tera, pa nikom nista. Sve u svemu, dobra zabava za one kojima je to zanimljivo.

Back