Kosmet : Policija bacila suzavac na Srbe iz Šilova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesko ja nista nisam okupirao oduvek sam tu na svome samo sto sam se malo prosirio jer sam kupio nesto malo zemlje od komsija.Rodile tikve dobro pa isle semenke dobro pa rekoh hajde da ulozim u nesto vredno.

Gde si ti svoj na svome ?!
Spavaš u tudjem krevetu , u tudjoj kući , na tudjem imanju i na srpskoj zemlji koju ste oteli !
Nisi ti ništa kupio šiptarčino , oduvek ste bili divlje pleme i zauvek ćete to biti !

Obrisao sam dosta postova.

Molim vas da se držite teme i da ne vređate i ne provocirate jedni druge.

Ako pak imate primedbe na moderatore, imate i višu silu od nas, pa se žalite. Ako vas ni to neće zadovoljiti. šta da vam kažem, niko nije okovan za ovaj forum. Ovde ne raspravljamo o tome.

Koliko vidim jedno što si ti ovde uradio je da si branio šiptara i ustašu .
Odmah si dotrčao da brišeš naše postove !
A na njihove uvredljive postove nisi ni reagovao !
Pa obriši i njihove !

Koliko vidim jedno što si ti ovde uradio je da si branio šiptara i ustašu .
Odmah si dotrčao da brišeš naše postove !
A na njihove uvredljive postove nisi ni reagovao !
Pa obriši i njihove !
Nemoj tako, to sto neko ima slovo 'u' u avatru ga ne cini ustasom! Ni to sto neko velica adema jasarija i hasima tacija ga ne cini ljubiteljem siptarskih terorista...
Uostalom tesko je reci zasto bi neki postovi bili provokacija, a neki drugi kao nisu, poput ovoga:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9088746&postcount=475

Obrisao sam dosta postova.

Molim vas da se držite teme i da ne vređate i ne provocirate jedni druge.

Ako pak imate primedbe na moderatore, imate i višu silu od nas, pa se žalite. Ako vas ni to neće zadovoljiti. šta da vam kažem, niko nije okovan za ovaj forum. Ovde ne raspravljamo o tome.

Trebao si da stavis katanac jos od ranije na istu jer osim spama i vredjanja drugog i nema...
A mozda ti se i zmuri ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back