- Poruka
- 129.314
Kako tumacite rezultate izbora u Kosjericu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije isto.
Vratio im se razum fala bogu.Vučićevi protivnici kažu ogromni pritisci i podmićivanja napravila preokret na biračkom mestu a Vučić kaže ove blokade oterale mnoge glasače kod njega.
da li negde ima koliko je na tom glasackom mestu koja stranka dobila koliko glasova na prethodnim izborima?Vučićevi protivnici kažu ogromni pritisci i podmićivanja napravila preokret na biračkom mestu a Vučić kaže ove blokade oterale mnoge glasače kod njega.
u kosjericu se skupila bivsa demokratska stranka (u koaliciji sa studentima) i ponos ekipa.Kako tumacite rezultate izbora u Kosjericu?
Prema nezvaničnim rezultatima liste Ujedinjeni za Kosjerić, SNS je dobio 197 glasova, Ujedinjeni za Kosjerić 153 glasa, a četriri glasa su nevažeća.da li negde ima koliko je na tom glasackom mestu koja stranka dobila koliko glasova na prethodnim izborima?
sad na netu procitah da je vucic rekao da je to glasacko mesto bilo kao dorcol, vecito protiv sns-a
ne verujem da u takvim uslovima pritisak moze da donese takav rezultat, kao sto ni na dorcolu nikad nije.
a kako je bilo na prethodnim?Prema nezvaničnim rezultatima liste Ujedinjeni za Kosjerić, SNS je dobio 197 glasova, Ujedinjeni za Kosjerić 153 glasa, a četriri glasa su nevažeća.
To znači da je SNS preokrenuo rezultat na ovom biračkom mestu od 8. juna. Ujedinjeni za Kosjerić su 8. juna na tom biračkom mestu osvojili 220 glasova, a SNS 125.
Kako prenosi FoNet, predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio je večeras pobedu Srpske napredne stranke na ponovljenim izborima u Kosjeriću. „Večeras smo ubedljivo pobedili sa 197 glasa, a oni su dobili 153 glasa. Nikada tu nismo pobedili, a izašlo je 81,5 odsto birača“, rekao je Vučić Televiziji Informer.
Izlaznost na izborima bila je 81,5 odsto, odnosno glasalo je 354 birača od 434 upisana birača.
Ajde, ne lupetaj! Ovde je jedno malo biračko mesto gde svak svakoga zna. Uprevo takvi blesasavi stavovi i jesu okrenuli rezultat. Na brzinu se smučite ljudima. Kako ne kapirate?Lakrdija koju je organizovao Vučić legitimiše da se zborovi proglase za vlast i da traže od građana lojalnost sebi, a ne nelegitimnoj eventualnoj budućoj avovskoj upravi.
Avovci ne smeju ulica da se šetaju, kako oni mogu da budu legitimna vlast?! Ne ide to tako.
Kako da ne. Kosjerić je pod okupacijom poslednjih dana, to je preokrenulo rezultat. Vučićeve pristalice ne postoje, valjda bi se nekad uočili na ulicama.Ajde, ne lupetaj! Ovde je jedno malo biračko mesto gde svak svakoga zna. Uprevo takvi blesasavi stavovi i jesu okrenuli rezultat. Na brzinu se smučite ljudima. Kako ne kapirate?
kako moze neko ko je ispred da utice na zaokruzivanje unutra?Kako da ne. Kosjerić je pod okupacijom poslednjih dana, to je preokrenulo rezultat.
kako moze neko ko je ispred da utice na zaokruzivanje unutra?
sto se mene licno tice da idem na izbore zabole me ko stoji ispred niti moze da me zaplasi...
e boga mi, ovaj bi me uplasio
I opet neka tvoja istina. Pod okupacijom?! Videli smo mnogo i bajkera, "veterana", opozicionih aktivista tamo. Na mrežama je na desetine snimaka, ali sve to ne može sakriti istinu da svako glasa sam kad se nađe pred listićem. Na desetine posmatrača i svi potpisali zapisnik. Prihvatite činjenicu da nešto ne štima u nastupu, bavite se analizom nastupa. Ova mahnita agresija se kosi sa zdravim razumom. Što pre ukapirate, bolje za vasKako da ne. Kosjerić je pod okupacijom poslednjih dana, to je preokrenulo rezultat. Vučićeve pristalice ne postoje, valjda bi se nekad uočili na ulicama.
Zborovi moraju da nađu način da povećaju svoju ulogu u životu lokalnih zajednica. Izbori ne postoje.
Видиш како брзо учишe boga mi, ovaj bi me uplasio![]()
Treba to od dobijenog izgubiti na tako malo.ja mislila kosjeric njujork kad ono 450 glasaca.![]()
Kako Dorćol. Pa i na regularnim izborima je dobio više na tom BM. Sada je, na ponovljenim, dobio mnogo višeda li negde ima koliko je na tom glasackom mestu koja stranka dobila koliko glasova na prethodnim izborima?
sad na netu procitah da je vucic rekao da je to glasacko mesto bilo kao dorcol, vecito protiv sns-a
ne verujem da u takvim uslovima pritisak moze da donese takav rezultat, kao sto ni na dorcolu nikad nije.