Kosingas "Kroz oganj i vodu"

Kosingas

Zainteresovan član
Poruka
103
Sledeće nedelje iz štampe izlazi nastavak sage Kosingas, ovaj put u izdanju naše izdavačke kuće "Strahor", koja će od sada objavljivati naslove Aleksandra Tešića i druge zanimljive naslove! Njegova dosadašnja izdanja prodavaće IK "Portalibris" dok ne rasporda sve zalihe, nakon čega objavićemo reizdanja dosadašnjih naslova. Za koji dan počeće s radom i vebsajt naše izdavačke kuće, a dotad možete da se informišete na FB grupi Izdavačka kuća "Strahor".https://www.facebook.com/%D0%98%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%9B%D0%B0-%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%80-1400794923552340/
Kosingas Kroz oganj i voduFB.jpg

Почињемо!
Наручивањем на сајту www.strahor.com у 15-дневном промотивном периоду добићете 20% попуста - уколико шерујете насловну страницу сајта. Пратите упутства, једноставно је - као и досад.
Наручите, уплатите и од четвртка, када стигну књиге, ми их вам шаљемо!

Нека врста претпромоције биће у следећи понедељак 09.05, у Лазару Комарчићу, Дом омладине у 19.00 часова.
Причаћемо о новој књизи, али и о плановима изадавачке куће Страхор. Ко хоће моћи ће да купи нову књигу по сниженој цени.

Нека врста претпромоције биће у следећи понедељак 09.05, у Лазару Комарчићу, Дом омладине у 19.00 часова.
Причаћемо о новој књизи, али и о плановима изадавачке куће Страхор. Ко хоће моћи ће да купи нову књигу по сниженој цени.

Лазар Комарчић је добро место Представљање и књиге и куће Страхор.:ok:

Вратио нам се косингас Гаврило, аферим!
То је и било за очекивати јер без обзира на чињеницу о предавању звања косингаса Марку, Гаврило остаје косингас до смрти.
Тешићева фантастична литература се у многоме разликује од већине других остварења епске фантастике јер он бира миље за своје јунаке у реалном простору и времену и већина јунака су му стварне личности. Ослањање на легенде и митове, али и на историјске, археолошке, етнолошке, као и списе из тог времена писац нас води још једном димензијом упитаности о судбини српског народа и државе кроз векове и миленијуме чији су резултат наше време и наше судбине. У неко друго време би наш писац, вероватно добио етикету " ангажованог писца".
У новој књизи у којој прати Гаврила, Тешић се враћа и обичајима и веровањима и особености духовног живота народа и српске Цркве.То је још једна од карика која спаја његову литературу са садашњим временом и питањима која су и данас актуелна.

UXfCzzA.jpg

RKFfxnb.jpg

8is87gG.jpg

Књигу сам прочитао, одлична је, једва чекам и друга два дела да изађу на светлост дана. Што се тиче начина писања осети се веома велики напредак у односу на прву написану "Ред змаја", мада ми је и она била одлична, када сам њу прочитао морао сам да прочитам и остале. Једно питање, када ће моћи да се набави стрип, и њега жељно исчекујем?

Тешићева писарења су идеална инспирација за стрип ауторе и не треба да чуди ако она буде покретач једне нове етапе на српској стрип сцени, на онај начин како су је поставили велики мајстори стрипа између два светска рата.

Pogledajte prilog 396882

Pogledajte prilog 396883

Back