Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.855
Mislim pre da su te njegove zakasnele odluke stvar godina i pre se tako u nekim utakmicama gubio na momente.
Totalno je prespavao utakmicu...i ne samo ovu...i delovao odsutno kao Bajden na bini...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim pre da su te njegove zakasnele odluke stvar godina i pre se tako u nekim utakmicama gubio na momente.
@Grom_sa_neba! Daj neku teoriju sinhroniziteta!
и за то је крив гарант, лепо онај пркачин каже, наоружава укрјинце а шурује за гас са русима док НИС-у американци не уводе санкције а с кинезима прави економске дилове, а кредите ће им кур вратити.Nije pozvrđeno ali za rusko ukrajinski rat je glavni krivac. 1/1, reko mi Jovan Bakić.
necemo...zivi bili, pa videli...po treci put medju Srbima, opet radikali i socijalisti...ako im Big Bos, naredi, uvesce nas u neki kontrolisani rat sa SiptarimaDa, to su dokazali vec gomilu puta
Majko sveta, hocemo li se otarasiti vise te posasti zvane SNS
Slobodanu Šarencu, koji radi kao komentator na RTS-u, pozlilo je nakon završetka utakmice Srbije i Finske i šokantnog ispadanja Orlova sa Eurobasketa.
Sta ocekujes od Jokica odbranu,napad,asistencije,koseve, blokade,sut,brzinu,dribling,da.pokriva 5 pozicija,da li bi onda bio bolji od Radje ili Divca?Vučić je postavio senilnog Pešića kako bi on, za razliku od Đorđevića, forsirao ćaci Jokića i postavio igru na njega. Naložio je narod kako će nam "najbolji ikada" doneti lako zlato.
Međutim, forsiranje Jokićeve statistike imalo je za posledicu odsustvo odbrane, defanzivnog skoka i timske igre.
Dok je Bogdan tu bio, svojim kvalitetom u napadu neutralisao je probleme u odbrani, ali bez njega, bez najboljeg svog igrača Srbija se brzo raspala.
Jokić je u nekim segmentima igre jako dobar, ali u mnogim drugim je teški prosek, čak i jako loš.
U NBA on se nahvata gomile skokova, ovde ne može lako da uhvati dva defanzivna skoka. Od asistencija ništa nema, od triple double takođe ništa, šut sa posta je nestao i ostaje samo prangijanje trojki i igranje sidraša u reketu. Na snagu i sa verom u sudije, koji belog medveda šalju odmah na slobodna bacanja. To je sve od njega, u napadu se statistika polako puni, a odbrana se ne pominje.
Krivi su rezervni igrači i Pešić.
Pešić jeste kriv zbog odabira igrača, lošeg vođenja i pogrešnih izmena, ali ako mi imamo stvarno najboljeg centra "ikada", pa sta on igra?
Ako je ovo guranje u reketu, floping, teturanje po terenu košarkaška umetnost, onda su Novicki, P.Gasol, Divac promašili sport.
Jokić je daleko od nekog vrhunskog igrača, čovek je jako precenjen igrač.
Sada će žrtveni jarac biti Pešić, mada njegova sudbina na čelu reprezentacije u rukama je jednog čoveka, koji će ga lako žrtvovati ako to bude potrebno.
Po svemu sudeći neće.
Slobodanu Šarencu, koji radi kao komentator na RTS-u, pozlilo je nakon završetka utakmice Srbije i Finske i šokantnog ispadanja Orlova sa Eurobasketa.
Nekoliko igrača je bilo pod virusom. Virus u smislu da su bolesni i Jović je imao problem i nije trenirao uopšte osim danas
Ja ti reko ko je zapovedio.U emisji na Areni, a i sam Pesic na konferenciji posle meca je pominjao nekakav VIRUS
A pazi sad ovo
![]()
NEKO JE TROVAO REPREZENTACIJU NECIM ?!
PA JE TO UHVATILO I ŠARENCA ?!
Kome li je u interesu bilo da nema doceka kod Skupstine?
...
Kada jedna zemlja i narod sa ovoga:
spadnu na ovo znaci da su duboko propali ne samo kosarkaski:
https://m.youtube.com/watch?v=2hOrCieO63Q&pp=ygUKU2VqbyBrYWxhYw==
Људи са три главе и четири дупета који су дошли са Марса на позив Вучића су бацили чини на наше кошаркаше, зато смо изгубили! 100 посто проверено!
баксуз!Iz zadnjeg reda u Pekingu...nam je naslutio zadnji red na Eurobasketu...
...
Garant su angažovali i sve zloduhe, aveti i ostalo koje su mogli da nađu.Ocigledno su Pink SNSatanisti ugatali nam crnom magijom...
Sve se desava uoci Punog Meseca koji nastupa sutra 7.9.(= 7.7. SEPT.embar)
I bas da se nekidan povredi nas jedini reprezentativac kosarkas koji je javno podrzao studente
BOGdan BOGdanovic...bese BROJ 7 on nosi na dresu ? (A Jokic 2x7=14 )
Svetislav Pesic je pre 11. dana uzeo 77. godinu....
Ispali smo od FINSKE, a znamo ko nam je zakuhao Kosovo = FINAC Marti Ahtisari...
Glavni grad Finske je HELsinki...
P.S.
![]()
...
Nije samo njemu. Ko s drvenim nogama!Slobodanu Šarencu, koji radi kao komentator na RTS-u, pozlilo je nakon završetka utakmice Srbije i Finske i šokantnog ispadanja Orlova sa Eurobasketa.
Apsolutno sve!Cim je poslao svoje profesionalne "navijace" u Rigu da zavode red na tribinama znao sam sta ce se desiti.
Taj lik sta god pipne usere
Nece ni biti EXPO-a.Koga briga za košarku u ovakvim okolnostima.
Danas je Aca Šiptar rekao da će izbori biti tek posle EXPO-a. To je dakle u ovo vreme za dve godine. Prijatno.
Ocigledno su Pink SNSatanisti ugatali nam crnom magijom...
Sve se desava uoci Punog Meseca koji nastupa sutra 7.9.(= 7.7. SEPT.embar)
(A Jokic 2x7=14 )