Košarkaški trener A.Vučić ugasio i košarku u Srbiji....

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.557
...

Autorski osvrt na politiku u sportu...
Naime...
Vrhovni maler Srbije ugasio i košarku u Srbiji...

Da li slučajno ili ne...upravo njemu, košarkaškom treneru A.Vučiću, je ovaj poraz legao kao kec na 12., jer nece morati da sklanja malerozni Ćacilend za doček košarkaša....
Premda ga on ne bi sklonio i da su zlato osvojili....
Slao je i Ćaci batinaše što je ubijalo navijacku atmosferu...

Jos kad sam video da je u posetu Ćaci Svetislavu Pešicu došao Ćaci Piksi...jasno mi je bilo da se maler poput karcinoma širi...

A jos i pre meča kad se ugasila himna "Bože pravde"...

Takodje atomsferi i raspolozenju igraca sigurno nije doprinelo ni batinanje naroda u Novom Sadu vece pre utakmice...Sigurno da to svi prate i da osecaju svim bicem tu nepravdu prema obicnom narodu...

...

Poslednja izmena:
...

Autorski osvrt na politiku u sportu...
Naime...
Vrhovni maler Srbije ugasio i košarku u Srbiji...

Da li slučajno ili ne...upravo njemu košarkašlom treneru A.Vučiću je ovaj poraz legao kao kec na 12., jer nece morati da sklanja malerozni Ćacilend za doček košarkaša....
Premda ga on ne bi sklonio i da su zlato osvojili....
Slao je i Ćaci batinaše što je ubijalo navijacku atmosferu...

Jos kad sam video da je u posetu Ćaci Svetislavu Pešicu došao Ćaci Piksi...jasno mi je bilo da se maler poput karcinoma širi...

A jos i pre meča kad se ugasila himna "Bože pravde"...

Takodje atomsferi i raspolozenju igraca sigurno nije doprinelo ni batinanje naroda u Novom Sadu vece pre utakmice...Sigurno da to svi prate i da osecaju svim bicem tu nepravdu prema obicnom narodu...

...
Cim je poslao svoje profesionalne "navijace" u Rigu da zavode red na tribinama znao sam sta ce se desiti.
Taj lik sta god pipne usere

Jos kad sam video da je u posetu Ćaci Svetislavu Pešicu došao Ćaci Piksi...
A sto su fudbaleri pocistili Letoniju i sto uskoro pada Engleska, nikom nista? :per: Pesic se nije deklarisao kao caci... fudbal je u ovom trenutku mnogo bitniji, da postignemo kontinuitet ucestvovanja na velikim takmicenjima, za vreme DOS-a nezamislivo.

A sto su fudbaleri pocistili Letoniju i sto uskoro pada Engleska, nikom nista? :per: Pesic se nije deklarisao kao caci... fudbal je u ovom trenutku politicki i nacionalno mnogo bitniji, da postignemo kontinuitet ucestvovanja na velikim takmicenjima, za vreme DOS-a nezamislivo.

Fudbal NIKAD NIŠTA NIJE i NIKAD NISTA NECE osvojiti !

Košarka jeste !

...

A sto su fudbaleri pocistili Letoniju i sto uskoro pada Engleska, nikom nista? :per: Pesic se nije deklarisao kao caci... fudbal je u ovom trenutku mnogo bitniji, da postignemo kontinuitet ucestvovanja na velikim takmicenjima, za vreme DOS-a nezamislivo.

***** ја и тебе и твоју логику, кад ти фудбал у овом моменту много битнији, у земљи кошарке... :per:

Фудбал ти битнији, где ништа нисмо урадили никад...а кошарка, по којој смо име у свету, није битна...

Па што ти председник није учио за фудбалског тренера? :lol:

Back