Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je uzrok ispadanja sa Evrobasketa?

• Selektor

glasova: 7 46,7%
  • Igrači

glasova: 1 6,7%
  • Povrede

glasova: 3 20,0%
  • Nešto drugo

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
Čović o Stojakoviću: Grci su dosta agresivni, ali smo u kontaktu sa njim i Peđom
Posebno je o Stojakoviću govorio predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović.
"Mi smo u kontaktu sa Stojakovićem i njegovim ocem. Sa njima mora da se radi godinama i to je definitivno jedan od prioriteta kojima ćemo se baviti. Grci su dosta agresivni. Ja znam Peđu, u dobrim smo odnosima, mi do 25. oktobra moramo da pošaljemo klubovima pozive za igrače, a do 17. novembra moramo da zaokružimo 24 igrača to treba imati u planu", rekao je Čović.
Човић би морао направити ресет у глави и схватити да није више на челу спортског колектива него на челu спортског националног савеза. А ту мора важити правило, свакоме ко играма и људским квалитетима засужи понудити, никога не молити, свакоме дати до знања да га се жели у дресу Србије, никоме не подвлађивати.
Андреју је дато до знања да га се жели у дресу Србије. И то је довољно, којим ће путем Андреј и родитељи, по вољи им. Свако даљње потенцирање те приче ствараће утисак мољакања недостојног српске кошарке. То никако не смије бити једним од приоритета рада КСС

Back