kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.613
Eto mu svjetJokić je najbolji igrač na svijetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto mu svjetJokić je najbolji igrač na svijetu
Drugo je vrijeme bilo. I Dražen je bio jedan jedini. On je iz Amerike putovao na kvalifikacije za EP. I to u vrijeme kad su u Europi postojale 3-4 ozbiljne reprezentacije (prije nego je košarka postala globalni sport).Kukoc je bio taj kalibar. I drazen kod vas. Ali su uvek igrali
Ne bi,.. na primer Đorđević - ne biSP su doneli DIVAC STOJAKOVIC BODIROGA GUROVIC JARIC rakocevic tomasevic
Sa njima bi svako bio prvak...
. U toj ekipi su svi bili jako dobri, ali niko najbolji.DA li cemo biti svetski prvaci videcemo ...nemxi su u prednosti. Ono sto kanada nije imala oni to imaju sirok roster podjednako dobrih.
Plus sad mogu uzeti zlato i nikad vise...pevi put
mi smo vec odradili izuzetno ...sta bude bice

Da to je bilo 1993, pre 30 godina.Lik je 1993. sa Nijemcima uzeo europsko zlato. Sa fakin Nijemcima. 1993!!!!!!!
Najružniju košarku smo igrali baš te 2002, bili smo pred ispadanjem. Celo prvenstvo smo odigrali bez organizovanog napada, na silu i čist kvalitet pojedinaca.SP su doneli DIVAC STOJAKOVIC BODIROGA GUROVIC JARIC rakocevic tomasevic
Sa njima bi svako bio prvak...
Vrjeme je isto, ljudi se mjenjajuDrugo je vrijeme bilo. I Dražen je bio jedan jedini. On je iz Amerike putovao na kvalifikacije za EP. I to u vrijeme kad su u Europi postojale 3-4 ozbiljne reprezentacije (prije nego je košarka postala globalni sport).
Što se tiče Kukoča, da. On je bio taj kalibar. Najbolji Hr košarkaš ikad. Danas bi s tim skillsetom bio NBA zvijezda
Evo u zadnih 20. Morao sam guglat, naravno (jer ponavljam, vi znate o njemu puno više nego ja)Da to je bilo 1993, pre 30 godina.
Nabroji mi njegove uspehe u poslednjih 15 godina. Nema ih.
Što Jokić i Jordan rade u istoj rečenici? Pa Jokić je sve suprotno od Jordana što se tiče egoizma, soliranja, potrošnje lopti.....Lik je ultimativni timski igrač.U vreme kada sam vodio Teslu ZR u košarci... i čitao trenerske knjige..
Igralo se prvenstvo u Barseloni '97..
U našoj ekipi sve Zlatni dečaci koji su (standardno) ginuli za tim, svi sem Saleta.. jedini lucidan igrač u našoj momčadi koji može svašta da napravi, kad mu je dan.
I tako je i bilo: Do meča sa Italijom bolje da nije igrao.. bio je loš..
Sa Litvanijom se razgoropadio.. msm da mu je to utakmica života (pored one sa Huventudom). Protiv Hrvata (bekovi Rimac i Mulaomerović,.. bez Rađe i Kukoča) bili smo favoriti... alii... bilo je šta je bilo.. više je sreća odlučila nego igra i trener..
Zašto je Dudi trebao Obradović za asistenta?
O košarci je Duda znao najviše od svih u Evropi, ali za motivaciju treba vam ili Obradović, ili Vujošević, Kari ... Sale..
Ali je Kari u tome najbolji..
I lakše je biti trener kada imate 11 zlatnih dečaka.. nego kad imate jednog Jokića ili Džordana... gde je sva igra podređena njemu, a da li će on taj dan imati svoj dan ?
Ti uspesi su jedno veliko ništa, morao si da proširiš na 20 godina da bi našao poslednji pravi uspeh tačno te 2003. godine.Evo u zadnih 20. Morao sam guglat, naravno (jer ponavljam, vi znate o njemu puno više nego ja)
2003 - Barcelona: Prvak Španjolske, osvajač Kupa, i prvak Europe (osvojio Euroligu)
2004 - Barcelona: Prvak Španjolske
2007 - Girona: osvojio FIBA EuroCup (nije neko natjecanje, ali dobio je 3-4 respektabilna kluba na putu do naslova)
2014 - Bayern: Prvak Njemačke
2018 - Barcelona: Osvajač Kupa
2019 - Barcelona: Osvajač Kupa
Pa ako u zadnjih 15 godina nema nikakvih uspjeha, šta 2019. radi na klupi Barcelone? Ako ne zna, "izlapeo" je, i momčad mu vode drugi, kako to da je 2019. u Španjolskoj bio trener godine? Ovo sam posebno provjerio da vidim o kakvoj se točno nagradi radi. I radi se o legit nagradi jer najboljeg biraju kolege treneri.
Jbt, da ja na ovom forumu "branim" izbornika koji vas je uveo u finale SP. Ko bi to predvidio![]()
ohoho,.. vi ste selektor i za rečeniceŠto Jokić i Jordan rade u istoj rečenici? Pa Jokić je sve suprotno od Jordana što se tiče egoizma, soliranja, potrošnje lopti.....Lik je ultimativni timski igrač.

Usporedba samo donekle stoji. Jer u nogometu nitko ne uzima "slobodno" ljeto umjesto nastupa na SP. U košarci puuuuuno igrača uzima slobodno. Ono što je u nogometu SP, to su u košarci OI. Kada se igraa košarkaški turnir na OI, malo ko ne želi nastupati. Zato u Parizu za Amerikance neće igrati likovi koji ni u svojim klubovima nisu u startnim petorkama (kao na ovom SP), nego će igrati igrači tipa Steph Curry, Anthony Davis, Kevin Durant, Kyrie Irving, Damian Lillard, Jayson Tatum, Jaylen Brown, James Harden, Chris Paul, Ja Morant, Donovan Mitchell, Jimmy Butler, De'Aaron Fox, Paul George, Kawhi Leonard, DeMar DeRozan,Trae Young, Bam Adebayo, Draymond Green, Chet Holmgren, Julius Randle, Jordan Poole, Klay Thompson.... Od ovih što su bili na ovom SP, moguće da ćemo na OI gledati sljedeće: Jaren Jackson Junior, Anthony Edwards, Paolo Banchero, Mikal Bridges. I to je to. Ostali nemaju šanse. Jedino ako baš ne izdivljaju sezonu, ili se netko pozvan prije njih ozlijediTo je kao da je modric rekao pred katar znate premor...
Sto bi u njegovim godinama i bilo normalno
Oprosti, ne znam što si mislio, ali znam što si napisao.ohoho,.. vi ste selektor i za rečenice
Nisam na to mislio,.. već o igri kada tim igra za najboljeg igrača,.. njemu se prave blokovi,.. odvlače čuvari,. oslobađa prostor, . igraju uvežbane varijante - na Njega,..
Gradi se igra u kojoj je taj igrač glavni egzekutor.
najbolji trener španjolske lige je jedno veliko ništa? Pa daj reci koliko uspješnijih trenera imate vani? Ko je u zadnjih 4-5 godina vodio klub ranga Barcelone i bio izabran za najboljeg trenera u ligi?Ti uspesi su jedno veliko ništa, morao si da proširiš na 20 godina da bi našao poslednji pravi uspeh tačno te 2003. godine.
Da to je bilo 1993, pre 30 godina.
Nabroji mi njegove uspehe u poslednjih 15 godina. Nema ih.
https://youtu.be/mAHw_-irY6U