KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
molim vas hitno mi treba pomoc, moram se ofarbati sto prije! Farbala sam se smedje dugo ( prirodna kosa mi je tamno plava) i dosadilo mi. Juce sam posvijetlila kosu, nadajuci se da ce opet biti lijepo plava ali ispala je presvijetla i ZUTA do bola. Molim vas da mi preporucite neku tamno plavu farbu, ne zutu il zlatnu nego neku pepeljastu ali najtamniju plavu kojom mogu pokriti ovo grozno zutilo na mojoj glavi i koja ce izgledati bar priblizna mojoj prirodnoj! Ne smijem sama ekperimentisati, da jos goru stvar ne napravim.
PLEASE HELP!!!
OCAJNA SAM!

Hitno mi treba pomoc!
Godinama se vec farbam u teget crnu boju, sad hocu da je promenim i predjem na mMEDIUM ASH BLONDE boju, pocela sam da tretiram kosu skidacem za farbu, neki italijanski na kome pise samo COLOR REMOVER! Dva puta sam stavljala taj skidac ali nista posebno, trecina kose mi je postala crvna, tj. od korena prema kraju kose, a druge dve trecine i dalje imaju crnu boju! Danas opet planiram da stavim skidac na samo taj donji deo kose ali opey ne ocekujem neki efekat! Recite mi sta da uradim ukucnoj varijanti jer ne mogu da odem kod frizera na duze, zato sto imam bebca od dva meseca i on mi ne da da se odvojim od njega! Sta bi bilo kad bi koristila blans, ali sama kod kuce!
Hvala puno unapred:worth::worth:

Hvala na "pomoci" svima :shock: :frown:
Danima sam cekala savjet u vezi svog problema koji sam objasnila iznad i onda sam preuzela stvar u svoje ruke. Na zutu kosu posvijetljenu iz smedje stavila sam lorelovu farbu srednje plavu. jest skupa al se isplatila:) Sad mi je kosa prekrasno plava kao moja prirodna i cini mi se da sam zavrsila s farbanjem :vatromet:
Eto, sve dame koje su imale isti problem mogu bez straha probati loreal :D

E ljudi,nova sam ovde i imam jedno pitanje za frizerke!!!Na pocetku ove teme sam procitala nesto o cirkonima na kosi!Moze li mi neko reci nesto o tome vise jer,iskreno,prvi put cujem za to(ko prizna pola mu se prasta:klap:) ?Pozdrav

cirkoni za kosu se stavljaju aparatom za nadogradnju kose ili se ugradjuju pramenovi koji vec na sebi imaju cirkone

to izgleda ovako

website_hair_jewelry.JPG

td4-j-5-se.jpg

druga opcija je da stavis cirkone koji imaju mehanizam za skidanje koje ces skidati prilikom pranja kose i ponovo vracati po potrebi

crystalstrand.jpg

ukoliko si zainteresovana javi se na pp ;)

Hitno mi treba pomoc!
Godinama se vec farbam u teget crnu boju, sad hocu da je promenim i predjem na mMEDIUM ASH BLONDE boju, pocela sam da tretiram kosu skidacem za farbu, neki italijanski na kome pise samo COLOR REMOVER! Dva puta sam stavljala taj skidac ali nista posebno, trecina kose mi je postala crvna, tj. od korena prema kraju kose, a druge dve trecine i dalje imaju crnu boju! Danas opet planiram da stavim skidac na samo taj donji deo kose ali opey ne ocekujem neki efekat! Recite mi sta da uradim ukucnoj varijanti jer ne mogu da odem kod frizera na duze, zato sto imam bebca od dva meseca i on mi ne da da se odvojim od njega! Sta bi bilo kad bi koristila blans, ali sama kod kuce!

probaj diksonov skidac farbe koji je jedini skidac koji nije na bazi blansa.
on je na bazi citrusne kiseline, sastoji se iz dve tecnosti koje se pomesaju i skida farbu do prirodne nijanse bez ostecenja kose.
blans na kosu na koju si vec stavljala skidac farbe na bazi blansa - nikako :thumbdown:
dobices samo crveno-narandzasto-crno-zutu spaljenu kosu :dash:

jao devojke, da li je moguce da mi od konstantnog feniranja uspori rast kose?! inace imam kovrdzavu kosu.....

nije moguce da se uspori rast kose ali se konstantnim feniranjem mehanicki skracuje kosa (krajevi sagorevaju od toplote) pogotovo ako ti je kosa ofarbana a i samim tim sto je kovrdzava suvlja je od ravne kose.
dakle tebi kosa i dalje raste istim tempom ali ti ne primecujes promenu u duzini posto ti se svakim feniranjem skracuje

Hitno mi treba pomoc!

Moras kod frizera. Ali ako bas insistiras, probaj da izvuces pramenove blansem i onda se prefarbaj u neku smedju. Bices sarena ali neces vise biti crna. I tako postepeno dodjes do druge boje, ali tek kad ti kosa izraste.

(To sam ja uradila jednom. Uspelo je ali sam imala prilicno kratku kosu, sumanutu frizuru pa je sarenilo islo).

da li neko zna gde se moze naci kvalitetan ali ne preskup umetak za kosu (vestacki rep)...??? nasla sam neke od vestacke dlake, i grozni su, a skupi, ne znam stvarno zasto... postavila sam pitanje i na temi-gde ima da se kupi...ali mozda ovde ima vise informisanih o tome pa sam zato i ovde pitala...
i jos nesto...predlog za dobrog frizera...??? vec godinama nisam zadovoljna frizurom jer mi je kvalitet kose "baby" a frizura stepenasta ali kao "za zenu", i to ne izgleda dobro, nikako...
poz svima i hvala unapred!;)

Back