kraljica_pola_srca
Primećen član
- Poruka
- 570
prevrnucemo grad,,,negde mora da ih ima...hvala jos jednom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) ?Pozdrav
Sad mi je kosa prekrasno plava kao moja prirodna i cini mi se da sam zavrsila s farbanjem 
E ljudi,nova sam ovde i imam jedno pitanje za frizerke!!!Na pocetku ove teme sam procitala nesto o cirkonima na kosi!Moze li mi neko reci nesto o tome vise jer,iskreno,prvi put cujem za to(ko prizna pola mu se prasta) ?Pozdrav
Hitno mi treba pomoc!
Godinama se vec farbam u teget crnu boju, sad hocu da je promenim i predjem na mMEDIUM ASH BLONDE boju, pocela sam da tretiram kosu skidacem za farbu, neki italijanski na kome pise samo COLOR REMOVER! Dva puta sam stavljala taj skidac ali nista posebno, trecina kose mi je postala crvna, tj. od korena prema kraju kose, a druge dve trecine i dalje imaju crnu boju! Danas opet planiram da stavim skidac na samo taj donji deo kose ali opey ne ocekujem neki efekat! Recite mi sta da uradim ukucnoj varijanti jer ne mogu da odem kod frizera na duze, zato sto imam bebca od dva meseca i on mi ne da da se odvojim od njega! Sta bi bilo kad bi koristila blans, ali sama kod kuce!
Hvala puno unapred![]()

jao devojke, da li je moguce da mi od konstantnog feniranja uspori rast kose?! inace imam kovrdzavu kosu.....
jel se samo meni čini ili je ova tema postala nekako.. monstruozna?
Hitno mi treba pomoc!
Godinama se vec farbam u teget crnu boju, sad hocu da je promenim i predjem na mMEDIUM ASH BLONDE boju, pocela sam da tretiram kosu skidacem za farbu, neki italijanski na kome pise samo COLOR REMOVER! Dva puta sam stavljala taj skidac ali nista posebno, trecina kose mi je postala crvna, tj. od korena prema kraju kose, a druge dve trecine i dalje imaju crnu boju! Danas opet planiram da stavim skidac na samo taj donji deo kose ali opey ne ocekujem neki efekat! Recite mi sta da uradim ukucnoj varijanti jer ne mogu da odem kod frizera na duze, zato sto imam bebca od dva meseca i on mi ne da da se odvojim od njega! Sta bi bilo kad bi koristila blans, ali sama kod kuce!
Hvala puno unapred![]()
Gdje se mogu uraditi cirkoni?Koliko kosta otprilike?
Pisite sve sto znate!Hvala
Gdje se mogu uraditi cirkoni?Koliko kosta otprilike?
Pisite sve sto znate!Hvala

Pa sto ti se toliko zuri? Je l' to u modi, stvarno nisam upucena... malo mi je cudno...Poslala sam joj pp ali ne odgovara a meni se jako zuri sa tim!