KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Moja kosa je jako kovrdzava i preparat koji koristim je upravo iz kolekcije Cat Walk , CURLS ROCK . Jako sam zadovoljna , svima ga preporucujem i ko ga je uzeo, nije se pokajao !
Lepo definise lokne a kosa nebude kruta kao kada se stavi pena .Sutradan samo malo vlaznim rukama namestiti kosu i to je to . Po mom misljenju , savrsen je ! Mislim da ces i ti biti zadovoljna !

Koji je proizvod u pitanju, krema ili regenerator koji se ne ispira (pakovanje je kao lopta ili kruzno i vece?)
Da li koristis i njihov sampon i balzam?

Cao svima:D
Nova sam na forumu i moje prvo pitanje ce biti upuceno frizeru da mi olksa malo moju dilemu.Kosa mi je satirana poslednji put u julu i necu vise da se satiram jer mi je satiranje urnisalo kosu.Pramenova je bilo mnogo tako da mi je kosa bila plava i ta svetlo plava mi se nije svidjala mislim da mi ne stoji.Nisam rekla da je moja kosa prirodno tamno smedja stepenasto osisna do ramena.U novembru nisam mogla vise da se gledam jer je bilo jako ruzno pa sam stavila neku pepeljastu 6.U decembru sam se ofarbala ne znam sta mi bi subrininom farbom boje lesnika koja mi se nesvidja.Sad sam u dilemi koju farbu kupiti sledeci put, svidja mi se
1.tamno plava
2.cokoladna
Jesu dve krajnosti ali meni se svidja i jedna i druga mozda malo vise ova prva.Ne bih da budem sarena kao sad pa mi preporucite koju da uzmem koji broj,proizvodjac...
HVALA

je l postoji nacin da osobi koja je ocelavila izraste kosa ili da se bar zaustavi celavljenje? za muske i za zenske odgovor ako moze

hvala :)

da li postoji neki nacin da se ofarba kosa pa da se spere, to su valjda kolor samponi? ali to je nemoguce jer valjda je potrebno prvo izbeljivati ako je drasticna promena

Cao svima:D
Nova sam na forumu i moje prvo pitanje ce biti upuceno frizeru da mi olksa malo moju dilemu.Kosa mi je satirana poslednji put u julu i necu vise da se satiram jer mi je satiranje urnisalo kosu.Pramenova je bilo mnogo tako da mi je kosa bila plava i ta svetlo plava mi se nije svidjala mislim da mi ne stoji.Nisam rekla da je moja kosa prirodno tamno smedja stepenasto osisna do ramena.U novembru nisam mogla vise da se gledam jer je bilo jako ruzno pa sam stavila neku pepeljastu 6.U decembru sam se ofarbala ne znam sta mi bi subrininom farbom boje lesnika koja mi se nesvidja.Sad sam u dilemi koju farbu kupiti sledeci put, svidja mi se
1.tamno plava
2.cokoladna
Jesu dve krajnosti ali meni se svidja i jedna i druga mozda malo vise ova prva.Ne bih da budem sarena kao sad pa mi preporucite koju da uzmem koji broj,proizvodjac...
HVALA

Hmmmm....ja kada i birala izmedju ove dvije nijanse izabrala bi definitivno neku varijantu cokoladno smedje , jer i sama nosim tu boju na glavi :)....,ali isto tako postoji mnogo ljepih smedjih nijansi koji bi ti se takodje mo9gle svidjeti...ja bih ti preporucila da pogledas u prodavnicama Delux liniju smedjih boja od Palette, meni je to jedna od najljepsih linija smedjih nijansi, jako su povoljne, dugotrajne, prekrasne na kosi i lako se nanose :) Obavezno je potrazi u prodavnici i sigur5na sam da ces naci nesto za sebe.

je l postoji nacin da osobi koja je ocelavila izraste kosa ili da se bar zaustavi celavljenje? za muske i za zenske odgovor ako moze

hvala :)

da li postoji neki nacin da se ofarba kosa pa da se spere, to su valjda kolor samponi? ali to je nemoguce jer valjda je potrebno prvo izbeljivati ako je drasticna promena

Sto se tice celavosti kod muskaraca..ona je genetski nasljedna i nazalost nema joj pomoci..ono sto nam danasnja medicina dozvoljava je presadnja korjena dlake i to tako sto se korjen uzima sa mjesta najvise zahvacenih vlasima,(najcesce sa potiljka ) i ugradjuje se na prednji dio glave koji najprije stradava kod muskaraca.
Sto se tice opadanja kose kod zena...ne moze se dati tacana odgovor, jer puno je uzrocnika koji je mogu izazvati ( bolest, manjak kalcijuma u organizmu, trudnoca , anemija i td...) dakle najvaznije je pronaci pravi uzrok a onda preci na ljecenje...
Sto se tice kolor sampona oni bi mogli biti rjesenje koje trazis...ali pravo je pitanje koju boju zelis i da li je mozes dobiti na svoju podlogu;)

Drage moje dame ne bi da ispadnem neljubazna...jer ovde sam kako bi vam pomogla...ali vas molim da temu citate od pocetka pri trazenju odgovora...jer neke smo teme obradili do sada nekoliko puta pa zaista ne bi bilo ljepo ni prema vama koji nas posjecujete redovno a ni prema meni da se stalno ponavljamo.....Dakle sva pitanja vezana za perut, trajno ravnanje kose, minival,m masnu kosu, suhu itd...su vec obradjena nekoliko puta pa zamoljavam nase drage nove clanove da prije pocetka druzenja u ovom nasem kutku pazljevo precesljaju cjelu temu kako ne bi stalno odgovarali na ista pitanja i kao bi pruzili sansu kenim novim...:) ..Hvala mnogo na razumjevanju :)

Koji je proizvod u pitanju, krema ili regenerator koji se ne ispira (pakovanje je kao lopta ili kruzno i vece?)
Da li koristis i njihov sampon i balzam?

Proizvod se naziva CURLS ROCK , on je kao krema .Nanosi se na vlaznu kosu pre susenja . Pakovanje je vece , ima dozer , jedna mera ti je sasvim dovoljna ako ti nije bas jako duga kosa , alli to ces vec sama oceniti.Ja nekoristim njihov sampon , ali koristim neki regenerator koji se neispira ,isto iz te kolekcije . Njega stavljam posle pranja kose , pre ovog preparata za definiciju lokni , znaci u pranju koristim i redovan regenerator.

Back