KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
CakiCoka:
Ines, gde nalazis te frizure? Bas me zanima, cesto bih volela malo da se inspirisem:)
Pa nemam pojma tačno gde sam ove našla, jer sam ih našla još pre par meseci, ali sam poprilično sigurna da sam u google ukucala hairstyles i išla na slike (images) i tamo ti izbaci zilion slika....Ili ne ideš na slike nego samo ukucaš hairstyles u pretraživaču (može npr. medium hairstyles, short i sl.) i izbaciće ti mali milion sajtova koji se bave kosom. Pa onda njih malo pročeprkaš.
Ova poslednja frizura je sa www.hairstylesdesign.com

Jeco, da te pitam....Idem danas da kupim onaj fen (Rowenta Lissima) pa samo da te pitam za svaki slučaj još par pitanja pre nego što pazarim:
1. Da li stvarno skroz izravna kosu ili je potrebno posle popravljati peglom?
2. Da li se može koristiti i bez tog dodatka za ravnanje? (dakle, šta ako hoću samo da je prosušim?)
3. Da li se može koristiti redovno (na svaka tri dana), tj. koliko šteti kosi? Da li više od klasičnog feniranja?

Hvala unapred!

E samo da javim da sam ga kupila pošto videh da ima i koncentrator vazduha....Nisam ga još probala, pošto nemam vremena (samo sam kroz jedan pramen provukla koji sam prethodno malo pokvasila, ali sinoć sam se fenirala pa se nije ni ukovrdžala kosa, tako da još ne znam pravi efekat fena)...
Eto, a ona ostala pitanja ostaju na snazi ;).
Pozz!

Ines1864:
Jeco, da te pitam....Idem danas da kupim onaj fen (Rowenta Lissima) pa samo da te pitam za svaki slučaj još par pitanja pre nego što pazarim:
1. Da li stvarno skroz izravna kosu ili je potrebno posle popravljati peglom?
2. Da li se može koristiti i bez tog dodatka za ravnanje? (dakle, šta ako hoću samo da je prosušim?)
3. Da li se može koristiti redovno (na svaka tri dana), tj. koliko šteti kosi? Da li više od klasičnog feniranja?

Hvala unapred!
Evo upravo stigoh sa posla pa da ti odh odgovorim.Izravnava zaista kosu i ne moras popravljati peglom,moze se koristiti i bez dodatka, ali i ako hoces kosu samo da prosusis ne moras skidati dodatak, jer kroz njega prodire topal zrak.A sto se tice koristenja slobodno i bez brige baci se na uljepsavanja, fen ne steti kosi .

no imagination:
E, prethodni post me podsetio da pitam, kako to da nikad ne uspem da isfeniram kosu kao moj frizer? Nishta specijalno, samo bih da je ispravim, ali ne ide. Koristimo istu chetku, pokushavam da po'vatam finese, ali nikad ne uspem. Jel stvar u fenu?
U fenu finitivno , ali zamoli svog frizera da ti kaze koje ti sredstvo stavlja prije feniranja , to ce ti biti od velike pomoci.

Jao Jeco, ona bakarna, kao stepenasta frizura na prethodnoj strani izgleda odlično. Mislim da moja kosa to može da podnese jer je kvalitetna i gusta, jedino što je suva. Može li to i za tete u godinama koje ne podnose duga feniranja i skroz su netalentovane da naprave friz. I koja bi boja to mogla da bude... Ja želim taj ton, ali malčice tamnije i svedenije. Nekada sam nosila baš tu boju, ali farbala sam se kod frizera, pa ne znam ništa

naataasaa:
Jao Jeco, ona bakarna, kao stepenasta frizura na prethodnoj strani izgleda odlično. Mislim da moja kosa to može da podnese jer je kvalitetna i gusta, jedino što je suva. Može li to i za tete u godinama koje ne podnose duga feniranja i skroz su netalentovane da naprave friz. I koja bi boja to mogla da bude... Ja želim taj ton, ali malčice tamnije i svedenije. Nekada sam nosila baš tu boju, ali farbala sam se kod frizera, pa ne znam ništa
Moze , takva fizura ne zahtjeva mnogo truda , samo je treba dobro prosusiti i iscesljati , staviti malo voska, napraviti po svom ukusu i to je to.Sto se tice nijanse probjate sa palette color xxl br.25 , boja je fantasticna i ja se sa njom farbam

scarlet.ohara:
jeeeee! uspela sam da ti pošaljem :D
jeeeee...uspjelo je :D E ova slicica koju sam ti stavila je rjesenje tvojih problema.Ove sezone ovakve su frizurice jako in , a ti imas ljep oblik glave i savrseno bi ti stajala, cak i ova boja koja je na slicici bi ti odgovarala, ali par pramenova pri licu u donjem stepenu ofarbaj samo jednu nijansu svjetlije kako bi se frizura stopila sa tvojim licem.Jao jesam mastovita....ponekad sama sebe iznenadim
5.gif

Back