KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
e jecooo ...ja bi htela da se osisam na paz nazad krace napred malo duze i one siske sto idu sa strane..al problem je stop je moja kosa jako jako jako kovrdzava i gusta..pa sam mislila ako se osisam da je feniram svaki dan..kako bi to bilo i da li bi uopste uspjelo..?

jelenica-cg:
e jecooo ...ja bi htela da se osisam na paz nazad krace napred malo duze i one siske sto idu sa strane..al problem je stop je moja kosa jako jako jako kovrdzava i gusta..pa sam mislila ako se osisam da je feniram svaki dan..kako bi to bilo i da li bi uopste uspjelo..?
Iskreno.....jsko tesko....skoro neizvodivo, kovrdzava kosa je ziva i tesko ju je umiriti...ali ako volis izazove probaj.

kuc kuc
ostavila sam sliku u profilu, baci pogled kada budes imala vremena. ovde bas nije ni malo sredjena, htela bih nesto lako za odrzavanje, i ne bih menjala boju. moze da bude i mnogo kraca, ne smetaju mi drasticne promene.
eto, ako imas neku ideju pazljivo te slusam :)

Jeco, zdravo! :) Vidim tema dozivela nezapamcen uspeh! Cestitam! Prolazi leto pa opet razmisljam o nekoj promeni. A ne znam, nemam hrabrosti, a ni ideju. Mada mi zanimljivo zvuci ono stavljanje preliva u kucnoj varijanti. Objasnjavala si negde kako se pravi od 1/2 farbe, emulzije i isto toliko vode pa 20 min :D Vidis kako sam dobar djak, sve sam naucila. A za obrve si rekla da mogu da se farbaju tim prelivom? A farbom obicnom ne mogu? (nego ko se farba farbom, za obrve kupi specijalnu farbu). Sad cu ja da ti posaljem slike na mail pa ti vidi sta ces sa mnom. Moze i sisanje, moze i farbanje, ne znam ni sama. A ja i dalje zelim neku cokoladnu kosu :roll: Jel moguce da iz moje nijanse prelivom predjem u cokoladnu? Zatrpala sam te pitanjima, a sad cu i fotkama :)
P.S. Nikad se nisam farbala nicim.

mojra:
kuc kuc
ostavila sam sliku u profilu, baci pogled kada budes imala vremena. ovde bas nije ni malo sredjena, htela bih nesto lako za odrzavanje, i ne bih menjala boju. moze da bude i mnogo kraca, ne smetaju mi drasticne promene.
eto, ako imas neku ideju pazljivo te slusam :)
Joj bas si slatka licis malo na moju sestru!
1.gif

Ja bih tebi preporucila paz, evo ti slike dole, a boja - svjetli kesten , a sto se tice njege, samo bjela nutri maska i problemi su rjeseni

Liv Tyler:
Jeco, zdravo! :) Vidim tema dozivela nezapamcen uspeh! Cestitam! Prolazi leto pa opet razmisljam o nekoj promeni. A ne znam, nemam hrabrosti, a ni ideju. Mada mi zanimljivo zvuci ono stavljanje preliva u kucnoj varijanti. Objasnjavala si negde kako se pravi od 1/2 farbe, emulzije i isto toliko vode pa 20 min :D Vidis kako sam dobar djak, sve sam naucila. A za obrve si rekla da mogu da se farbaju tim prelivom? A farbom obicnom ne mogu? (nego ko se farba farbom, za obrve kupi specijalnu farbu). Sad cu ja da ti posaljem slike na mail pa ti vidi sta ces sa mnom. Moze i sisanje, moze i farbanje, ne znam ni sama. A ja i dalje zelim neku cokoladnu kosu :roll: Jel moguce da iz moje nijanse prelivom predjem u cokoladnu? Zatrpala sam te pitanjima, a sad cu i fotkama :)
P.S. Nikad se nisam farbala nicim.
Da bi postigla zeljenu nijansu prvo se moras ofarbati , a onda kasnije koristiti nekakav preliv .Kupi Pelette R3 to je boja koja ti se svidja , a upravo je namjenjena kosi sa crvenim pigmentom.Sto se tice obrva , mogu se farbati i farbom za kosu , a moze se kupiti i posebna farba, ali nikada neces moci uskladiti nijansu kose i farbe za obrve, zato sam rekla da je bolje koristiti frabu za kosu.A sto se tice farbanja slobodno pokusaj sa ovom bojom neces se razocarati.

jeco...malko me sramota...al ja postavi temu na musku stranu, oni mi rekoshe da vec ima tema na zenskoj...

jel si ti i muski frizer?

ako jesi, aj mi daj neke savete koja bi mi frizura najbolje stjala...imam nesto vishe celo...i da ne kazem malo vecu glavu, a imam i zaliske...al jaaako male...

kosa mi nije duza od tri cm...jel moguce nesto uraditi, da bude in, i da mi odgovara??? dosadilo mi vishe klasicno sisanje na kratko, sam sam sebi dosasio...

hvala ti unapred

Nesto razmisljam i zanima me kako bi ja uspela da napravim lokne one velike, vise kao talase, a imam kosu do pola ledja, ravnu, stepenasto osisanu? Do sada sam pokusavala vise puta i kod frizera, ali su te lokne trajale sat vremena i posle toga kosa zavrsi samo blago uvijena na krajevima

pa recimo da mi posaljes sliku pa da ti mogu dati savjet, mislim ako zelis, jer tesko mi je ovako na " suvo " da kazem kada ne zman ni kakav ti je oblik lica, ako zelis poslati sliku rado cu ti pomoci , pa cu staviti i neke slicice mogucih rjesenja.

carolina 212:
Nesto razmisljam i zanima me kako bi ja uspela da napravim lokne one velike, vise kao talase, a imam kosu do pola ledja, ravnu, stepenasto osisanu? Do sada sam pokusavala vise puta i kod frizera, ali su te lokne trajale sat vremena i posle toga kosa zavrsi samo blago uvijena na krajevima
Poslusj ti mene... uzmi figaro sa najdebljim uvijacem , prvo se isfeniraj , a onda pramen po pramen uvi oko figara, na kraju protresi rukama kosu...nakon toga malo finalizera ( laka ) i bices prezadovoljna.

Mojra, pogledala sam tvoju sliku, nadam se da se ne ljutiš što ću ti ja dati savet- po mom mišljenju bolje bi ti stajala malo kraća kosa, sa šiškama obavezno i svetlija....ne baš plava, ali neka svetlija smeđa.
Evo neki moji predlozi za frizuru:
41aw4.png
55pj8.png
75ho1.png
36fs8.png

i ako si spremna za eksperimentisanje, jedna stvarno interesantna frizura i mislim da bi ti najbolje stajala od svih ovih, s tim da gornji sloj bude npr. neki pepeljasto smeđi, a donji čokoladni:
mediumhairstyles0801rs2.jpg
mediumhairstyles0802cl8.jpg

Back