KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
evo ova slika je sliana na planinarenju prije nekoliko mjeseci , ali sada sam bakarno crvena i osisana na paz, pa dok se ne uslikam sada evo hanibal ova slika, mada nisam isfenirana , ali to je opste poznata stvar za frizerke , sve stignu , ali sebe da srede nikada.Nemoj samo da padnes u nesvjest od prizora ispred sebe....neboj se to sam samo ja :-D

jeco totalno si me razocarala
gde su ti revolver i cigara?????

odbijam da te zamisljam tako slatku i milu...kad si me unapred osvojila onim srebrnim revolverom iz coska.
molim da povuces fotku i vratis je posle manje intervencije u foto shopu :)

makima_ka:
Ja ne znam sta da radim....... Meni se uzasno brzo masti kosa, a narocito shishke. Koristila sam razne shampone protiv masne kose, i ne vredi. Imas li neki savet za to?
Unapred- Hvala
Pa ukoliko si probala dosta preparata i nije ti nista pomoglo , onda mislim da bi trebala otici na dubinski pregled tjemena , kako bi ustanovila sta uzrokuje preterano lucenje sebuma.Pregled mozes uraditi u svakoj gradskoj apoteci ili u bolnici i besplatan je te potpuno bezbolan , a kada se uradi dubinsko snimanje znaces tacno sta se desava sa korjenom.Ovako ti mogu preporuciti tretman za masnu kosu, koji mozes naci na prvim stranicama ( imas upustvo kako se koristi i koliko dugo ).A li ako ti ni on ne pomogne , zaista mislim da bi bilo dobro da uradis snimanje.

mala_cupavica:
Draga Jeco,
Svaka cast na strpljenju..
Evo i jedno pitanje od mene :lol: . Naime, imam kordzavu kosu, neku braon nijansu, dosta je posvetlela posle mora, a htela bih ovako nesto, ako je moguce
http://ipnewsblog.com/index.php/2006/10/04/beyonce-copyright-infringement-suit-dismissed/.. Neki predlog, vidim da dosta predlazes Revlon farbe, pa ako postoji neka odgovarajuca koja bi dala ovakav rezultat..
Ova frizura koju si mi poslala sastoji se od sledecih nijansi- PODLOGA DONJA- tamno prirodno smedja, PODLOGA GORNJA - svjetlo plava , a pramenovi- pepeljasto plava, dakle, ovo ne mozes postici sama kod kuce, jer je potrebno dosta preciznosti u mjesanju boja da bi rezultat bio ovakav.Mozes li pronaci neku malo manje satiranu frizuru pa da ti pomognem? Ovu ti stvarno ne bi savjetovala da radis sama.

Jeco, superženo,

Reci ti meni da li si čula za Rowenta fen za kosu, model Lissima? To je onaj koji kao ispravlja kosu, reklamiraju ga u svim novinama...Ja inače imam Rowenta styler (tu ima dodataka za kovrdžanje, za spirale, za peglanje i sl) i on radi svoj posao sasvim ok.

E sad, ja bih volela da čujem od nekog iskusnijeg da li je to čudo isprobao, tj. da li si ga držala u rukama, ili da li si uopšte čula o njemu nešto? Šta misliš da li zaista ispravlja kosu? Da li vredi dati pare na njega? Veliki pozz!

Back