ok, hvala
koristila sam palette, ali mi se na moru isprala boja tako da imam puno belih pramenova, pogotovo oko lica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam živi primer za ovo. Samo me obrve malo kolju. Jednom su mi ih malo posvetlili u nekom salonu i bilo je baš lepo, a posle sam i ja sama nešto petljala, pa je biloo onako... Ovih dana se ponovo vraćam u plavo, pa ako bi neko imao neki savet oko farbanja obrva. Baš me strah da stavljam običnu farnu ili hidrogen, da mi ne naprave neko čudo na očima.jeca2007:Tamne oci idu sa svjetlom bojom, cak ponekad svjetla kosa pase bolje zenama sa tamnim ocima , nego onima sa svjetlim.A sto se tice spreja..mozes probati, ali to ti nije rjesenje.
Obrve ne smijes ni slucajno farbati obicnom bojom nikako, to je podrucje oko ociju jako osjetljivo i moze doci do raznih alergijskih reakcija.Trebas u parfimeriji kupiti farbu za obrve koju imas u svim nijansama i uz koju dolazi odgovarajuca emulzija.Ali imaj na umu da obrve uvjek trebaju biti tamnije od boje kose upravo zato da bi ti se isticale oci i lice, presvjetle obrve mogu napraviti kontraefekat.parka:Ja sam živi primer za ovo. Samo me obrve malo kolju. Jednom su mi ih malo posvetlili u nekom salonu i bilo je baš lepo, a posle sam i ja sama nešto petljala, pa je biloo onako... Ovih dana se ponovo vraćam u plavo, pa ako bi neko imao neki savet oko farbanja obrva. Baš me strah da stavljam običnu farnu ili hidrogen, da mi ne naprave neko čudo na očima.
Zato sam ti i rekla da budes pazljiva , a i obrve se svakako stope uz malo sminke taj kontrast postane neprimjetan, a i uvjek je bolja opcija uzeti svjetliju olovku za obrve.parka:
Betty:
U potpunosti se slažem sa tobom, Jeco, da je za pacijentkinju Jeju, najbolje da se prefarba. Ona naprosto obožava farbanje - permanentnom metodom, farbam je već neko vreme što njoj naročito godi. Farbaj je sad malo ti, svojom permanentnom farbom - sve dok je celu ne prefarbaš. Samo joj sise ne diraj! :-)jeca2007:Pa zasto se ne ofarbas permanentnom bojom vec kad si mislila nesto mjenjati?
neka bude posljednji ispad na ovom forumu.U zivotu je uvjek pametno cutati nego pricati gluposti.A ukoliko nemas nista pametno za reci, procitaj koju knjigu , nece ti skoditi, a obogatice tvoj rjecnik , koji je trenutno sudeci po tvojim niskoobrazovanim komentarima daleko od savrsenstva.A isto tako nadji si neko korisno zanimanje umjesto sto po cjeli dan vrjedjas druge ljude, a ukoliko patis od kompleksa nize vrjednosti i imas potrebu da vrjedja s druge kako bi se ti osjecao vecim pocni se druziti sa svojim odrazom u ogledalu, pa nakon sto prvo dobro izvrjedjas sebe, kao ne dovrsen proizvod ljudske civilizacije, predji na druge.kojote:U potpunosti se slažem sa tobom, Jeco, da je za pacijentkinju Jeju, najbolje da se prefarba. Ona naprosto obožava farbanje - permanentnom metodom, farbam je već neko vreme što njoj naročito godi. Farbaj je sad malo ti, svojom permanentnom farbom - sve dok je celu ne prefarbaš. Samo joj sise ne diraj! :-)
Pa sa kamilicom je mozes posvjetliti , ali bi ti efekat bio ucinkovitiji da je tek sada pocetak ljeta pa da i sunce malo doprinese trudu, ali inace kamilica ti nemoze mnogo posvjetliti kosu , a da je proces dugotrajan, jeste.Odnosno nemas prirodan nacin, a da nije nimalo stetan posvjetljavanja kose.Ali ako se nisi do sada farbala nemoj pocinjati, jer kada se jednom ofarbas nema nazad.A sto se tice ispucalih i suvih vrhova, kao sto sam vec i savjetovala , najbolja je po mom misljenju Revlon nutri maska u bjelom pakovanju.Ona hidratizira kosu i obnavlja je u samom korjenu, a koristi se nakon svakog pranja.Trajno ispravljanje kose-ne nikako! Procitaj par stranica unazad, pricale smo vec o tome pa ces vidjeti zasto ne.janne:jao ovo je divno,ja sam odusevljena...imam nekoliko pitanja za tebe.1.imam svetlo braon kosu,sivkasta boja,nikad se nisam farbala niti bilo sta drugo,hocu nekako da je posvetlim,necu da se farbam,jer do sad mi niko nije rekao da mu je drago sto se ofarbao i da nece da se vrati prirodnu boju.htela bih nekako prirodnim putem da posvetlim kosu da ne moram da se bakcem s njom avaki mesec,cula sam da kamilica nije losa ali bogzna koliko traje to.2.poslednji pramenovi kose,oni skroz na vratu su uzasno suvi i ispucali od temena,moj frizer mi kaze da je to zbog vezivanja ali i drugi vezuju kosu pa im nije takva,koristila sam neka pakovanja nivea,regenerator uvek koristim itd.3.sta mislis o trajnom ispravljanju kose?unapred hvala i izvini ako sam te smorila sa pitanjima...
hvala ti puuuuuno puuuuuuno,najbolja si....jeca2007:Pa sa kamilicom je mozes posvjetliti , ali bi ti efekat bio ucinkovitiji da je tek sada pocetak ljeta pa da i sunce malo doprinese trudu, ali inace kamilica ti nemoze mnogo posvjetliti kosu , a da je proces dugotrajan, jeste.Odnosno nemas prirodan nacin, a da nije nimalo stetan posvjetljavanja kose.Ali ako se nisi do sada farbala nemoj pocinjati, jer kada se jednom ofarbas nema nazad.A sto se tice ispucalih i suvih vrhova, kao sto sam vec i savjetovala , najbolja je po mom misljenju Revlon nutri maska u bjelom pakovanju.Ona hidratizira kosu i obnavlja je u samom korjenu, a koristi se nakon svakog pranja.Trajno ispravljanje kose-ne nikako! Procitaj par stranica unazad, pricale smo vec o tome pa ces vidjeti zasto ne.
Nema na cemu , drago mi je da mogu pomoci.Dakle, dobro razmisli sto se tice bojenja i posvjetljavanja kose, ako vec nisi nikad do sada to radila nemoj ni sada.Vjeruj mi nema nista ljepse od zdrave ne bojene kose.janne:hvala ti puuuuuno puuuuuuno,najbolja si....
cccjeca2007:neka bude posljednji ispad na ovom forumu.U zivotu je uvjek pametno cutati nego pricati gluposti.A ukoliko nemas nista pametno za reci, procitaj koju knjigu , nece ti skoditi, a obogatice tvoj rjecnik , koji je trenutno sudeci po tvojim niskoobrazovanim komentarima daleko od savrsenstva.A isto tako nadji si neko korisno zanimanje umjesto sto po cjeli dan vrjedjas druge ljude, a ukoliko patis od kompleksa nize vrjednosti i imas potrebu da vrjedja s druge kako bi se ti osjecao vecim pocni se druziti sa svojim odrazom u ogledalu, pa nakon sto prvo dobro izvrjedjas sebe, kao ne dovrsen proizvod ljudske civilizacije, predji na druge.
CakiCoka:Da li neko zna kako da odrzim frizuru kad se isfeniram?
Imam gustu kosu, srednje duzine, malo talasastu, sisana je klizno. Feniram se ravno. Ali kad je kisovito i ima puno vlage u vazduhu, kosa mi se podigne, ukovrdza...
Da li neka pena za ucvrscivanje moze da pomogne? I uopste, kako odrzati kosu ravnom sto duze posle feniranja?
Hvala![]()
Nazalost nije, mozda se uskoro pojavi neki Harry Potter medju nama frizerima.CakiCoka:Hvala!Tako sam i mislila, nego rekoh da pitam..mozda je neko izmislio cudo..heheeh...
Voljela bih ti jos nekako pomoci ,ali ja zivim u Gradisci, a to ti je blizu Banja Luke, ako znas gdje je to.Ja ti savjetujem da nadjes nekog dobrog frizera i ako je malo skuplji, ali bitno je da budes zadovoljna rezultatom.DjuraMornar:Potpuno si u pravu....
najvise se dvoumim zbog toga sto prva, nesto vise oslikava moju prirodu....ali druga je naravno jako lepa ...
Samo se bojim da li ce mi uraditi ovako lepe prelive ...
Puno hvala....da sam u BGD-u , dosla bih kod tebe...
Znam , bila sam u Banja Luci...do duse ne i u tvom mestu.jeca2007:Voljela bih ti jos nekako pomoci ,ali ja zivim u Gradisci, a to ti je blizu Banja Luke, ako znas gdje je to.Ja ti savjetujem da nadjes nekog dobrog frizera i ako je malo skuplji, ali bitno je da budes zadovoljna rezultatom.