електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Шта вам се свиђа и шта желите да примените на себи, коју дужину, облик и боју?
Предлажем ово, за почетак:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako moja kosa 24 casaМени је ово иначе омиљена слика, и израз лица и коса. Увек се одушевим када је видим.
Pogledajte prilog 842922
neko vreme sam imala crnu kosu dok mi je dete bilo malo...nije bilo moguće sve stići...da ne bi bila neuredna ovo mi je otprilike prirodna boja kose, nosila sam je u životu sveukupno godinu dana...farbam kosu od 14.Pogledajte prilog 842927
neko vreme sam imala crnu kosu dok mi je dete bilo malo...nije bilo moguće sve stići...da ne bi bila neuredna ovo mi je otprilike prirodna boja kose, nosila sam je u životu sveukupno godinu dana...farbam kosu od 14.Pogledajte prilog 842927
Бооожеее, какви стеneko vreme sam imala crnu kosu dok mi je dete bilo malo...nije bilo moguće sve stići...da ne bi bila neuredna ovo mi je otprilike prirodna boja kose, nosila sam je u životu sveukupno godinu dana...farbam kosu od 14.Pogledajte prilog 842927
Ovo je i moja prirodna bojaneko vreme sam imala crnu kosu dok mi je dete bilo malo...nije bilo moguće sve stići...da ne bi bila neuredna ovo mi je otprilike prirodna boja kose, nosila sam je u životu sveukupno godinu dana...farbam kosu od 14.Pogledajte prilog 842927
Напокон да видим ко се крије иза толико укуса!
da nas dve ona je sadaБооожеее, какви сте
КаквЕ? сте, јел![]()
znaš da sam skoro razmišljala o tome da na ženama nemamo temu o frizuriШта вам се свиђа и шта желите да примените на себи, коју дужину, облик и боју?
![]()
Zelela sam da pustim sedo,ali nije mi stajalo,cela sam bela,nemam prosarano.ali bih volela i oblik i boju i sve kao ova gospodja usredini.i oblik i boja i sve sve...cuvam vec dugo sliku,mnogo mi se dopadaPogledajte prilog 842935
Ovako izgleda moja kosa..