Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
и сад ми, уместо да видимо како да живимо даље у овом блату и неморалу, наравно расправљамо ко је гори, или бољи, а док се двоје свађају............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitao sam sokantnu vest-na skali smanjenja korupcije MNE postigla bolji rezultat od Srbije.Takav cinizam nisam video jos od bombardovanja ili priznanja Kosova i Metohije.Pa korupcija se MNE uci u osnovnoj skoli sa svih 32 slova u njihovom "maternjem"jeziku i to veoma uspesno.Dokaz za to je njihov prrrrrremijer.On je to doktorirao,samo me cudi da nije zastitio patent.
Šta imamo da očekujemo?Milo vas krade a vi ste srećni i hvalite se kako vam je dobro.To očekujemo i dalje.A sto si ocekivao obraza ti???![]()
A sto si ocekivao obraza ti???![]()
U eliminisanju šiptara svakako.
Kako si ti istraumiran i iskompleksiran...![]()
istraumiran i uplasen.Sta ako nas napadnu sa svih 330 vojnika.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
istraumiran i uplasen.Sta ako nas napadnu sa svih 330 vojnika.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Procitao sam sokantnu vest-na skali smanjenja korupcije MNE postigla bolji rezultat od Srbije.Takav cinizam nisam video jos od bombardovanja ili priznanja Kosova i Metohije.Pa korupcija se MNE uci u osnovnoj skoli sa svih 32 slova u njihovom "maternjem"jeziku i to veoma uspesno.Dokaz za to je njihov prrrrrremijer.On je to doktorirao,samo me cudi da nije zastitio patent.
Šta imamo da očekujemo?Milo vas krade a vi ste srećni i hvalite se kako vam je dobro.To očekujemo i dalje.
Nek' ovako vazda bude i ja se nikad pozalit' necu.![]()
Nek' ovako vazda bude i ja se nikad pozalit' necu.![]()
Srećno i dabogda vam Rusi bili u pomoći.I to što veliš![]()
A đe nađe Ruse???![]()
На црногорско приморје ђе су дали милионе, а сад би продали за џ.., кад би неко хтео да купи само да изваде живу главу
Pa dobro, da daju pare, to je drugo... ali da brane...![]()