KORUPCIJA, CRNA GORA ISPRED SRBIJE

Procitao sam sokantnu vest-na skali smanjenja korupcije MNE postigla bolji rezultat od Srbije.Takav cinizam nisam video jos od bombardovanja ili priznanja Kosova i Metohije.Pa korupcija se MNE uci u osnovnoj skoli sa svih 32 slova u njihovom "maternjem"jeziku i to veoma uspesno.Dokaz za to je njihov prrrrrremijer.On je to doktorirao,samo me cudi da nije zastitio patent.

A sto si ocekivao obraza ti??? :roll:

Људи ово јесте смешно, али стварно рећи да постоји неко где је корупција и нетранспарентност већа него у МНЕ је будалаштина епских размера. Ниједног тренутка не умањујући степен корупције и свако разног криминала у Србији, морам да кажем само ово МНЕ је еталон за степен корупције, веза, везица и свега онога чиме се овај извештај бави. Мислим баш ме брига, али да ли су истраживачи уопште били у МНЕ!

Procitao sam sokantnu vest-na skali smanjenja korupcije MNE postigla bolji rezultat od Srbije.Takav cinizam nisam video jos od bombardovanja ili priznanja Kosova i Metohije.Pa korupcija se MNE uci u osnovnoj skoli sa svih 32 slova u njihovom "maternjem"jeziku i to veoma uspesno.Dokaz za to je njihov prrrrrremijer.On je to doktorirao,samo me cudi da nije zastitio patent.

siromasna crna gora pa im korupcionisti emigrirali u beograd di ima vise love.
i to vec 50 godina.

Back