Korumpiranim osobam_plavcima_ZABRANjEN PRISTUP...

Ja sam 93...mene su privodili kad je mog caleta napala bivsa i zabila mu nokat u oko...ja otiso do kola po palicu za bejzbol...i BAM! ! ! ! ! u glavu...onda izaso njen sin iz kola /92/ i ja bacim palicu i zaletim se na ovog lika i jeb.O sa mu mamu uzduz i popreko...pa su me stavili u pritvor na 24 sata...kad se vrati pricacu vam kako je dole...

Хахахахахаха нисам знао да имамо овако заебане ликове на форуму :mrgreen:

ОЦА СВОГ БАРОНИШИ БРЕ! :dash:

Ja sam 93...mene su privodili kad je mog caleta napala bivsa i zabila mu nokat u oko...ja otiso do kola po palicu za bejzbol...i BAM! ! ! ! ! u glavu...onda izaso njen sin iz kola /92/ i ja bacim palicu i zaletim se na ovog lika i jeb.O sa mu mamu uzduz i popreko...pa su me stavili u pritvor na 24 sata...kad se vrati pricacu vam kako je dole...
LOL,koja si ti legenda!:rotf:x100

Nikad nisam imala nikakve "radnje" sa policijom,a nadam se da ni necu...Mislim,ne treba mi to...
Samo se secam jednom bila sam sa nekim drustvom od moje sestre u Zrenjaninu,i dolazi neki policajac:"Devojke pazite se,ovak'i su najgori..." :lol:,i okrene se prema tim nekim likovima:"Ako napravite nocas nesto,nagrabusicete!",i ode.Ma,umeju da budu smesni.
Ali najbolji je moj tata kad ga zaustave(uglavnom za brzu voznju):"Jao,pa jel vi znate (npr.) Marica,tu radi,verovatno u vasoj stanici u Cacku...?"Policajac ne provali da ga zaebava,pa razvezu pricu...Haha,pa onda pocne da izmislja:"Pa kako su Maricu zena i deca (lupi,a do sada ga nijednom nisu uhvatili)".

Setila sam se, u Studentskom gradu bila je guzva posle necega, da li je to bila neka kosarkaska utakmica na video bimu ili koncert mozda neki, to ne mogu pouzdano da tvrdim, setao se policajac izmedju klupica na kojima su sedeli, razgovarali i malo svirali gitaru i pevali mnogobrojni studenti, pa je prisao i do mene koja sam valjda sedele u nekoj grupici ili sa jednom ili dve drugaricom, ni to ne mogu pouzdano da tvrdim sa kim sam sedela, i mozda je nekome tu nesto rekao ali meni nije, mada sam mogla da se osecam prozvanom jer sam sedela pravo njemu ispred nosa, mozda jedan metar daleko od osobe kojoj se mozda obratio.

Ха ха како ти какиш, како те није срамота да лажеш ову децу?

Svakme mozes da stavis negativnu etiketu samo ako potrazis njegovu jednu negativnu osobinu, neko je delikvent, neko je seljak, neko je bubalica, neko je gabor, neko je debil, neko je ocajnik, neko je maler, neko je baksuz, neko je skot, neko je kucka.

boss jel si lepo pavao?
a jel pikis u gace jos?
imas li ruzne snove?
koga lazes majke ti....sta danas je fora ako si privodjen na informativni (cinkaroski) razgovor?
da li si dete ikada cuo za javnu bezbednost?
da li imas predstavu cime se bave?
poslusaj shinodu i uci skolu, nijedan mangup i nijedan lik koji je imao posla sa "kljunovima" ti nece reci ni opisivati.
UCI SKOLU....

Kod tvoje mame uvek lepo spavam...
Ne...
samo kad imam istoriju...
ovde svi ne pismeni |pritvor|...
Da...
boli me ,,dijamant,, cime se bave...
ne boj se ti za moju skolu... i da, aj NE seri...

BO$$ brate manje *****j,ako lazes lazi uverljivo a ne ti uzeo palicu pa isprebijao neku zenu pa onda njenog sina itd. Proseravas se mnogo!!

Ako sam isprebiao vise njix to odma znaci da baronisem...u osalom ako oces veruj ako ne ces ko te ,,smirgla,,

P.S.razlog sto sam otvorio ovu temu jeste zato sto sam je u potpunosti ,,proziveo,,
secas se ,,kriv ili nevin,, i nju sam veoma dobro proziveo...

pa zato sto preterujes covece...ajde nam objasni , kako je izgledao taj tvoj napad na zenu i klinca ? sta onda je nabila prst tvom caletu u oko i ti si posle ka o u americkim filmovima izaso iz auta sa palicom i isprebio si je ,a?a nakon toga doso onaj god. dana stariji od tebe pa si i njega si isprebio...A onaj post od gore upucen meni se pravim da nisam video da bi izbegavao svadju.

pa zato sto preterujes covece...ajde nam objasni , kako je izgledao taj tvoj napad na zenu i klinca ? sta onda je nabila prst tvom caletu u oko i ti si posle ka o u americkim filmovima izaso iz auta sa palicom i isprebio si je ,a?a nakon toga doso onaj god. dana stariji od tebe pa si i njega si isprebio...A onaj post od gore upucen meni se pravim da nisam video da bi izbegavao svadju.

ne prst | NOKAT | imao je 3 operacije i smanjen mu je ocni potencijal za 12%...

P.S.u sledecem post cu da ti ispricam kako je dole u pritvoru...
P.P.S.to je zanimljivije...

Back