Korpice ;)

• Začetnik teme Začetnik teme hanibaI77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Larra:
Pa zapravo mi je isto merenje kao VS, nema potrebe da oduzimam nesto

...Moje iskustvo sa prekookeanskim i ostrvskim :p vesom (obzirom da imam zaista veliki problem da pronadjem ono sto mi odgovara i to od tinejdzerskih dana - mali obim ledja/grudnog kosa i izuzetno velike korpe - FF, cak i G god neelasticnih modela), je nesto drugacije - naime, gotovo po pravilu su britanske velicine jedan do dva broja manje od americkih - tako je cipela 39 npr. - britanski 6, americki cak 9...Konfekcija - nas standardni 40 - britanski 12, americki 8....Konkretno, meni odgovaraju Victoria's mikrofiber, seamless modeli, dakle soft cup, elasticni (Body by Victoria kolekcija) u njihovoj najvecoj velicini korpe, dakle DD - dok slican model u Engleskoj moram da trazim u FF korpi, dakle citave 3 velicine korpe veci model...:roll: :)

Jovcica:
Ne mogu da verujem da šalju u Beograd, pa ja sam im pre dva meseca samo poslala obrazac za katalog preko sajta i sutradan mi stiže mail da ne mogu na navedeno mesto da isporuče isti... :(

...Nazalost, informacija je jos uvek aktuelna - ne isporucuju kataloge kod nas, osim ukoliko ne pribegnes maloj uncutariji :D - naime, nakon sto na site-u ostavis svoje podatke i adresu, kao zemlju, umesto nase, selektuj Macedonia - nekoliko puta je urodilo plodom, provereno...:lol:...Porudzbinu ce ti, naprotiv, sasvim uredno isporuciti na kucnu adresu - pretpostavljam da ipak prave razliku izmedju onoga sto naplate i onoga sto treba gratis da posalju...Naravno, nadlezni sluzbenik za kontakte sa potrosacima ti to u razgovoru nece pomenuti...Srecno...:)

Back