Korona zaustavlja sve, ovo je spisak velikih sportskih događaja koji su odloženi!

Prve naznake - Dobijamo EURO 2021, šta je sa LŠ i LE?

Fudbal u Evropi polako staje. Italija i Španija su već suspendovale svoje lige, pojedini timovi iz pomenutih zemalja neće ni igrati evropska takmičenja ove i naredne nedelje iz predostrožnosti zbog korona virusa.

L'Ekip javlja da će se konačne odluke doneti 17. marta, diskutovaće 55 čelnika svih evropskih tela, ali putem video linka.

Francuski list tvrdi da je jedna odluka sigurna - umesto EURO 2020 imaćemo EURO 2021!

Prvenstvo Evrope bi trebalo da počne juna ove godine, zbog virusa klubovi već imaju sijaset mečeva za nadoknadu, pitanje je kako će se to izbalansirati ako imamo i evropsko takmičenje. Drugi razlog odlaganja EURA jeste što je sam turnir zamišljen da se igra u više država, što je zbog virusa sada prosto neizvodivo.

Odluka oko evropskih klupskih takmičenja i dalje ostaje nepoznanica. Večeras su otkazani mečevi u Sevilji i Milanu, dok naredne nedelje nećemo gledati revanše susreta Juventus - Lion i Mančester Siti - Real Madrid.

Čelnici Hetafe su prema pisanju Skaj Sporta potvrdili da je UEFA predložila da se umesto dva igra samo jedan meč između španskog tima i Intera, takva opcija verovatno važi i za par Sevilja - Roma.

Videćemo do kakvog rešenja glavni ljudi fudbalske Evrope mogu da stignu.
 
Zvanično - Još jedna liga petice suspendovana!

Iz dana u dan stižu obaveštenja najjačih sportskih liga.

Posle Španije, Italije i Portugalije svoje odlaganje je predstavila i francuska Liga 1. Čelnici FS Francuske su izdali saopštenje gde se obaveštava da će sva takmičenja biti odložena na neodređeno.

Tako da pored Lige 1, na teren u dogledno vreme neće izlaziti i fudbaleri iz omladinskih, amaterskih liga. Takođe je suspendovano i žensko takmičenje.

Sutra se očekuje i zvanično saopštenje od čelnika Lige 1 i Lige 2.
 
Loše vesti i iz Arsenala, potvrđena još jedna zaraza koronavirusom!

Sve je veći broj sportista koji su zaraženi koronavirusom širom sveta.

Sinoć su nas potresle vesti o Ruganiju iz Juventusa, pa NBA košarkašima Rudiju Goberu i Donovanu Mičelu, a večeras je iz Engleske potvrđeno da je i trener Arsenala Mikel Arteta pozitivan na koronavirus.

Uskoro opširnije...
 
Neverovatno - Još jedan igrač Juventusa pozitivan na Koronu!?
Danijele Rugani je prvi igrač Serije A koji je pozitivno testiran na korona virus. Ubrzo posle toga klub Juventus je saopštio da će ceo tim od 121 članova biti pod karantinom ubuduće.

Večeras su par argentinskih i italijanskih medija preneli da je i Paulo Dibala testiran pozitivan na Covid-19.

Saopštenje kluba još uvek nije izašlo tako da se ne može pričati o zvaničnim podacima. Uskoro ćemo saznati da li je i "La Hoja" pozitivan na zloćudni virus.
 
Za Srbiju, dve frakcije teorije Korone su: pojava, mnogih čudnih Država po Evropi itd. i nadnaravne sposobnosti sportista Balkana, naspram običnih ljudi, koji ne mogu bez njih.
Zabušavanje narko kartela i pregovori mafija, ako eskaliraju, i situacije oko Olimpijskh igara, i Modernih terorista...I kvrcne kojima, teško svima.
Kakve veze imaju narko karteli sa virusom ?
 
Virus se širi, igrači i menadžeri pozitivni, kraj sezone u Engleskoj?

I Englezi će morati da stanu.

Naime, pošto je igrač Čelsija Kalum Hadson Odoi bio pozitivan na virus, jasno je da je Korona uzela maha, prethodno je objavljeno da je menadžer Arsenala Mikel Arteta takođe zaražen, pa su oba tima u izolaciji

Zbog toga će danas biti održana hitna sednica klubova PL, sada je sve u haosu i najverovatnije će ovo biti prekid šampionata na neodređeno, a mnogi veruju i kraj fudbalske sezone u Engleskoj.

Problem je što je država tvrdoglava, nema zabrane javnih okupljanja, pa su u PL hteli da igraju sa navijačima na tribinama. Sada je jasno da se situacija promenila, virus se raširio među igračima.

Utakmica Brajtona i Arsenala je odložena, a video konferencija je zakazana za nešto pre podneva po našem vremenu. Klubovi pritiskaju ligu da suspenduje takmičenja, poput Španaca, Italijana, Portugalaca, Holanđana, Amerikanaca.

Da li je ovo kraj sezone?

Mnogo zavisi i od UEFA, odluke koja bi trebalo u utorak da bude donesena o pomeranju EP 2020. Ako se članice budu složile, imaćemo leto prepuno mečeva nacionalnog šampionata i evrokupova, u slučaju da se situacija popravi.

U suprotnom, sledi haos, uvek će biti nezadovoljnih ako se sada završi sezona, jasno, kod klubova koji nisu ostvarili ambicije i to će koristiti kao alibi.
 
Hitan sastanak Udovičića sa sportskim savezima zbog Korona virusa, koji je sledeći korak?

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić okupiće u petak predstavnike svih sportskih saveza na vanrednom sastanku na temu koronavirusa.

Mnoga sportska takmičenja u Srbiji već su odložena, takmičenja u zatvorenom održavaće se do daljeg bez publike, a na otvorenom, za sada, uz prisustvo publike.

Superliga u fudbalu će se igrati, ali su otkazana brojna druga sportska dešavanja u zatvorenim i dvoranskim uslovima.

Prema najnovijim informacijama, u Republici Srbiji do 8 časova 13. marta registrovan je 31 potvrđen slučaj Korona virusa, sedam više u odnosu na stanje pre 24 časa.
 
Ništa ni od Mersisajda, Korona je jača!

Everton je danas potvrdio da se čitav prvi tim nalazi u karantinu zbog opasnosti od Korona virusa.

Jedan od igrača ima simptome slične ovom virusu, a zbog mera predostrožnosti "karamele" su odlučile da zaštite čitav tim.

Klub sa Gudisona je trebalo da u ponedeljak od 21 sat dočeka Liverpul u velikom gradskom derbiju Mersisajda.

U Premijer ligi se pojavio novi slučaj Korona virusa, nakon menadžera Arsenala Mikela Artete zaražen je i fudbaler Čelsija Hadson-Odoi.

Čelnici lige će u narednih nekoliko sati izaći u javnost i tom prilikom najverovatnije saopštiti da se mečevi 30. kola otkazuju do daljnjeg.

No, sačekajmo zvaničnu potvrdu.
 
Fudbal staje i u Nemačkoj, UEFA donela drastičnu odluku!

Čelnici Bundeslige danas su saopštili da će sve utakmice Bundeslige 1 i 2 biti suspendovane do 2. aprila nakon ovog vikenda.

Saopštenje je objavljeno danas kada je održan vanredni sastanak na kojem su se razmatrali efekti Korona virusa na fudbalska takmičenja u Nemačkoj.

Prvobitno je doneta odluka pre nedelju dana da se mečevi odigraju bez prisustva publike, takvo stanje ostaje ovog vikenda nakon čega će klubovi morati na pauzu.

Na isto su se odlučili i u UEFA koja je odložila utakmice osmine finala Lige šampiona i Lige Evrope naredne nedelje.

Takođe su odloženi i četvrtfinalni dueli UEFA Lige za mlade igrače.

Samim tim, neće biti ni žreba za četvrtfinale evrokupova, koji je bio planiran za 20. mart.

UEFA će u utorak održati video-konferenciju sa predstavnicima svih 55 zemalja članica, gde će biti odlučeno o daljim koracima.
 
Drugačije nije moglo, Premijer liga donela jedinu razumnu odluku!

Zbog pandemije Korona virusa, reagovala je i Premijer liga.

Čelnici lige su na današnjem sastanku odlučili da otkažu sve utakmice u Premijer ligi do 4. aprila, a dogovor je bio jednoglasan.

Juče i danas su se pojavili prvi slučajevi zaraženih osoba u PL, prvo menadžer Arsenala, zatim i fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Jutros je stigla informacija da se svi zaposleni u Evertonu, uključujući i igrače i stručni štab nalaze u karantinu zbog činjenice da je jedan do sada neimenovani fudbaler tog kluba osetio siptome slične Korona virusu.

"U ovakvoj nepredvidivoj situaciji, u kontaktu smo sa svim klubovima, vlastima, fudbalskim savezom i EFL, te možemo sa sigurnošću da kažemo da je zdravlje svih činioca fudbalske igre naš prioritet", stoji u saopštenju Premijer lige.

Mečevi svih profesionalnih klubova (Čempionšip, Liga 1, Liga 2), kao i akademija svih premijerligaša su takođe otkazani do 4. aprila.
 
Trpeće i Superliga Srbije, Korona "rasterala" navijače sa tribina!

Odlukom Vlade Srbije, i utakmice Superlige Srbije biće odigrane bez prisustva publike zbog Korona virusa, saopštila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

"U 13 časova na sednici Vlade Srbije donećemo odluku o zabrani publike na fudbalskim utakmicama", rekla je ona, prenosi B92.

Iako je prethodno najavljeno da će se sve sportske manifestacije na otvorenom odvijati uz prisustvo publike, danas je odlučeno da ni utakmice na otvorenom prostoru ne budu sa punim tribinama.

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji trenutno ima 31 osoba obolela od Korona virusa, pa se čini da je ovo dobra odluka vlasti u cilju sprečavanja dalje epidemije.
 
Milošević otkrio, fudbaleri Partizana u karantinu!

Trener Partizana Savo Milošević otkrio je na konferenciji za medije pred meč sa Voždovcem da je čitava ekipa u karantinu zbog mera predostrožnosti od Korona virusa.

Meč na krovu Tržnog centra Stadion igra se u subotu od 15.30, a svi susreti 26. kola Superlige Srbije biće odigrani bez prisustva publike.

"Polako svi postajemo zavisni od situacije kad je u pitanju virus. Juče sam odveo ekipu u karantin, kako bih probao da sačuvamomir u glavama igrača. Za ponedeljak su najavljena tesitranja na virus. Pre četiri dana zabranjeno je da svakom ko nije zasposlen ulaz na Sportski centar "Zemunelo". Ekipa je izolovana, mere će biti još restriktivnije, zavisno od države i koraka koji se budu preduzimali na nacionalnom nivou. Sve uzkazuje da će situacija ovde da eskalira, ali nismo razmišljali da se preselimo na neku destinaciju poput Turske ili Dubaija, ne vidim da bilo ko u svetu razmišlja na taj način", smatra Milošević.

"Već sada osećamo da ambijent nije najidealniji da bi se održavala sportska takmičenja. Ne mislim samo na fudbal, videli ste već da je u drugim sportovima sve suspendovano, tako da je teško fokusirati se na fudbal i sport kada ovakva jedna situacija utiče bukvalno na sve", istakao je strateg "crno-belih".

"Moramo prvo da uzmemo u obzir zdravlje, ovo postaje ozbiljan problem i razmišljati u takvim okolnostima o takmičarskom delu postaje besmisleno. Mislim da se neke stvari po meni podrazumevaju, a to je da su oni profesionalci, da ovde zarađuju platu i da li će igrati utakmice ili trenirati, nebitno je, to su njihove obaveze. Ali mislim da je to najmanji problem. Ako ovo eskalira, a na svetskom nivou pričamo o pandemiji, onda fudbal i sport tu postaju sekundarna stvar", rekao je Milošević.

Govoreći o samom meču protiv Voždovca, Milošević je naveo da njegov tim čeka jedna od najbitnijih utakmica u prolećnom delu.

"Treba nam pozitivan rezultat. Imamo za protivnika ekipu koja je jako nezgodna po nas. To je ekipa koja u poslednje vreme ne igra dobro, promenili su trenera i verovatno će s novom energijom čekati sutrašnji meč...", rekao je Milošević.

"Probaćemo da preduzmemo sve potrebne mere da sutra odigramo najbolju utakmicu u prolećnom delu jer nam je to neophodno ako želimo dobar rezultat", rekao je Milošević i dodao da sutra sigurno neće moći da računa na Sadika i Sumu, dok je nastup Natha i Lutovca pod znakom pitanja.
 
Korona virus otkazao i "Old Firm"

Premijer liga je suspendovala takmičenje do kraja meseca, najmanje, otkazani su i mečevi u nižim rangovima u Engleskoj.

Sada je otkazan i šampionat u Škotskoj, pa će ljubitelji fudbala ovog vikenda biti uskraćeni i za "Old Firm".

Glazgov Rendžers je na svom "Ajbroksu" trebalo da dočeka Seltik, čini se da bi susret razjasnio brojne stvari u borbi za titulu, ipak, zbog pandemija Korona virusa je otkazan.

Veliki broj evropskih liga je odlučio da napravi pauzu, igra se još u Srbiji, Turskoj i Crnoj gori, mada se očekuje da uskoro i u ovim ligama bude pauze.

Vlada Srbije je danas donela odluku da se predstojeće kolo Superlige igra iza zatvorenih vrata.
 
Zvezdin rođendan u senci Korone, Stanković najavio dvojicu napadača!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da mu je žao zbog situacije sa korona virusom i da svi moraju da budu odgovorni i slede uputstva.

"Žao mi je zbog nastale situacije, zbog 75. rođendana Zvezde, ali moramo da pratimo uputstva i budemo odgovorni. Socijalna odgovornost i inteligencija moraju da izađu u prvi plan jer vidimo šta se dešava svuda oko nas. Moramo da budemo spremni na sve i dobro slušamo šta nam kažu"
, rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Zvezda će sutra od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Napretka u 26. kolu Superlige Srbije.

Utakmica će se igrati pred praznim tribinama zbog pandemije korona virusa.

"Ne znamo kakav će tok biti dalje što se tiče samog fudbala. Svi o tome razmišljaju i daće nam prave odgovore i smernice kako to treba da bude i mi to treba da poštujemo. Nisam kompetentan da dajem odgovore o ovoj situaciji. Imamo ljude koje ćemo da slušamo, koji će nam davati odgovore na pitanja, kako treba da se ponašamo. Ako su naši roditelji i dedovi za nas uradili sve što su mogli da imamo bolju budućnost, tako mi moramo nešto da uradimo za njih. Ako traže od nas da ne idemo u gužve, da ne bismo doneli njima u kuću, to je jedna od odgovornosti. Moji roditelji imaju po 65 godina", kazao je Stanković.

On dugo godina živi u Italiji, gde je najveće žarište COVID19 u Evropi. Tamo su mu trenutno supruga i jedan od sinova.

"Znam šta se dešava u Italiji i kako se odvija, tamo su mi supruga i srednji sin. Oni su u polukarantinu, ozbiljno su shvatili. Milano je bukvalno prazan grad", naveo je Stanković, koji je upitan i za članove stručnog štaba Zvezde koji su Italijani.

"Prate situaciju iz dana u dan. Dobijaš informacije šta se dešava, to se menja iz sata u sat. Momci su okej, njihove familije su okej, dugo nisu bili u Italiji", dodao je Stanković.

Kada je reč o samoj utakmici sa Napretkom, Stanković je rekao da će Zvezda igrati sa dva napadača.

"Gledam da izvedem funkionalan tim za svaku utakmicu, nekad će biti jedan, nekad dva, a nekad i tri, zavisi od protivnika. Dolazimo iz lepe utakmice u Šapcu. Studirali smo Napredak, dolaze sa svojim idejama. Uz dužno poštovanje svim ekipama, imamo svoj cilj i zadatke od kojih nećemo odustajati", rekao je Stanković.

"Crveno-beli" protiv Napretka neće moći da računaju na Milana Rodića i Ričmonda Boaćija, dok su ostali igrači spremni.

Zvezda zbog praznih tribina neće proslaviti 75. rođendan, već će to biti organizovano prvom sledećom prilikom kada to bude moguće i dozvoljeno.

Klub je objavio da će nastaviti da prodaje ulaznice iako navijači neće moći da prisustvuju utakmici jer prihod od njih ide za pomoć klinici u Tiršovoj kao i obnovi manastira na Kosovu i Metohiji.
 
Oglasili se iz Juventusa, ima li još zaraženih?

Danijele Rugani je zaražen Korona virusom, zbog njega su stavljeni u karantin svi fudbaleri Juventusa, ali i Intera, kako je minulog vikenda odigran "Derbi Italije".

Kristijano Ronaldo je u rodnoj Madeiri, nije želeo da se vraća u Italiju dok se situacija sa pandemijom ne smiri.

Pojavile su se i priče da je argentinski fudbaler "Bjankonera" Paulo Dibala takođe zaražen, ali on je najpre to demantovao na društvenim mrežama, nedavno su to potvrdili i ljudi iz kluba.

"Pozdrav svima, želim samo da potvrdim da sam dobro i da sam u svojevoljnoj izolaciji. Hvala vam na svim porukama i nadam se da ste dobro", napisao je Dibala.

Iz kluba su, kao što smo napisali, takođe potvrdili da je sa Argentincem sve u redu i da je i ostatak tima u izolaciji.

"Paulo Dibala nije pozitivan na Koronavirus. Nakon što je Danijele Rugani bio pozitivan, u dogovoru sa nadležnim zdravstvenim radnicima, Argentinac je u samoizolaciji kao i ostatak ekipe", stoji u saopštenju kluba iz Torina.
 
Oglasio se i Arteta!

Pandemija je zahvatila gotovo sve krajeve sveta, u Evropi je nastao ozbiljan problem i sva veća sportska takmičenja su prekinuta.

Juče se očekivalo da će se igrati Premijer liga i nemačka Bundesliga, sve se promenilo nakon sinoćnjih informacija.

Trener Arsenala Mikel Arteta je bio pozitivan na testu za Korona virus, nakon toga je obelodanjeno da od virusa boluje i fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Još ranije je trener Lestera Brendan Rodžers istakao da trojica fudbalera Lestera ima simptome Korona virusa, danas su se pojavile informacije da je i jedan fudbaler Evertona u izolaciji zbog bojazni da je zakačio virus.

Zbog svega je odložena Premijer lige do daljnjeg, a sada se javnosti obratio i španski stručnjak sa klupe Arsenala.

"Hvala svima na toplim rečima i podršci. Već se bolje osećam. Svi se susrećemo sa ogromnim i nezapamćenim izazovom. Zdravlje svih je ono što je najvažnije u ovom trenutku. Štitite jedni druge prateći instrukcije i zajedno ćemo se izbaviti iz ovoga. Svaka čast Premijer ligi na donošenju prave odluke", napisao je Arteta.
 
Super liga uvela nove mere, zabrana i za fotografe!

Fudbalska Super liga Srbije objavila je danas mere za organizaciju utakmica bez prisustva publike zbog korona virusa.

"Molimo za puno razumevanje ove veoma specifične situacije u kojoj se nalazimo svi zajedno i nadamo se da ćete odgovornim postupanjem dati svoj doprinos prevenciji i zaštiti od daljeg širenja korona virusa", navela je Super liga u saopštenju.

Igračima i sudijama nije dozvoljeno rukovanje, a izlaz za fudbalere i službena lica mora biti bez dece ili bilo kog drugog osoblja.

Klubovi će moći maksimalno 50 osoba da dovedu na utakmicu, što uključuje igrače, stručni štab i rukovodstvo.

Tehničko osoblje domaćeg tima zaduženo za organizaciju maksimalno može da broji 30 osoba, u koje spadaju sakupljači lopti, osobe za čišćenje i održavanje i drugi.

Predstavnika Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice, kao i Antidoping agencije Srbije može biti maksimalno 10.

Pripadnici bezbednosti, redari, vatrogasci i hitna pomoć će biti prisutni kako je i uobičajeno do sada.

Akreditovani operateri i novinari televizije Arena, koji je zvanični emiter Super lige i Prve lige Srbije, mogu da imaju maksimalno 20 osoba na utakmici.

Akreditovanih predstavnika medija može biti maksimalno 50.

Za medije mora da bude organizovan poseban ulaz, odvojen od igrača i predstavnika ekipa.

Fotografi ne mogu biti postavljeni oko terena, ali im mora biti dodeljen poseban prostor na tribini.

Intervjue sa po jednim igračem i trenerom iz svake ekipe imaće samo Arena i oni će biti organizovani pod posebnim uslovima. Mikrofoni će morati da se dezinfikuju.

Ostali mediji neće moći da uzimaju izjave u miks zonama, a neće biti i konferencije za novinare posle utakmice.
 
Nakon Gabijadinija, još četiri fudbalera Dorije pozitivna!

Preneli smo da je napadač Sampdorije među fudbalerima koji su zakačili Korona virus, a sada je iz njegovog kluba objavljeno da su još četvorica njegovih saigrača imala pozitivan nalaz na COVID-19, zajedno sa timskim doktorom Amadeom Balardijem.

U pitanju su Omar Koli, Albin Ekdal, Antonio La Gumina i Morten Torsbi.

Kako navode iz kluba, svi su u dobrom stanju i nalaze se na kućnom lečenju u Đenovi.

Takođe ističu da su ispoštovali i sve procedure koje su nakon ove situacije zakonski u obavezi da ispoštuju, zatvorili su prostorije kluba, a čitava ekipa, treneri i svi ostali zaposlene koji su potencijalno ugroženi su izolovani u svojim domovima.
 
Jako loše vesti, srpski reprezentativac pozitivan na Korona virus!

Dušan Vlahović, fudbaler Fiorentine, pozitivan je na Korona virus, javljeno je večeras od strane italijanskih medija.

Korona virus hara Italijom, a Evropa je postala epicentar ovog virusa, javila je Svetska zdravstvena organizacija.

Nažalost, pogodila je i veliki broj sportista, među njima je određen broj fudbalera Sampdorije, tu je i Rugani iz Juventusa, a sada se pojavio i prvi srpski fudbaler koji je zaražen ovim virusom.

Rezultati Dušana Vlahovića nisu bili dobri, a sada čekamo i informaciju od njega, nadamo se da se oseća dobro.

Fiorentina je objavila da mladi srpski reprezentativac za sada ne oseća posledice.

Inače, danas se pojavila informacija o Vlahoviću i novom ugovoru u Fiorentini, o čemu ste mogli da čitate OVDE.
 
Klopova poruka: "Nikada nećete hodati sami"


Premijer liga je suspendovana, veliko je pitanje kada i da li će se sezona nastaviti.

Liverpul je odigrao sezonu za pamćenje, ali je nažalost pandemija Korona virusa bacila senku na sva sportska dostignuća.

Tako je Jirgen Klop iskoristio priliku da se obrati navijačima i ukaže im na najbitnije stvari u ovom trenutku.

"Ne verujem da je trenutak kada bi misli jednog fudbalskog trenera trebalo da budu bitne, ali verujem da naši navijači žele da čuju od tima ja ću govoriti ispred njih.

Najpre, svi od nas moramo da uradimo sve što treba da se zaštitimo. Mislim na celo društvo. To treba da bude pravilo uvek, ali u ovom trenutku je možda bitnije nego ikada.

Govorio sam i ranije da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. Danas, fudbal i fudbalski mečevi nisu uopšte bitni.

Naravno, ne želimo da igramo pred praznim stadionima i ne želimo da utakmice i takmičenja budu suspendovani, ali ako to pomogne makar jednom čoveku da ostane zdrav, samo jedno, uradićemo to bez pogovora.

Ako biramo između fudbala i dobrobiti celog društva, to zaista nije nikakvo takmičenje.

Današnja odluka i objava su implementirane sa motivom da svi ostanu bezbedni. Zbog toga je u potpunosti podržavamo. Videli smo da su se članovi pojedinih timova sa kojima se takmičimo razboleli. Svi su u našim mislima i molitvama.

Niko od nas ne može da zna kakav će biti konačan ishod, ali kao tim moramo da verujemo da će vlati doneti odluke bazirane na zdravom rasuđivajnu i moralu.

Poruka od tima našim navijačima je da misle samo o svom zdravlju. Stavite vaše zdravlje na prvo mesto, ne preuzimajte rizike. Mislite na one ugrožene u društvu i pomozite im sa saosećanjem kada možete.

Molim vas, vodite računa o sebi i brinite jedni o drugima.

Nikada nećete hodati sami, Jirgen
", stoji u pismu nemačkog trenera navijačima.
 
Prva izjava Dušana Vlahovića nakon saznanja da je pozitivan na virus!

Dušan Vlahović je danas imao simptome na Korona virus, odmah je testiran i saznali smo i da je pozitivan.

Ono što treba napomenuti jeste da se on oseća dobro, kako je i potvrdio za "Republiku".

"Osećam se dobro, izolovan sam. Danas sam osetio simptome i odmah sam testiran"
, rekao je on.

Sada je klub u problemu, moraće da testira sve fudbalere koji su bili u bilo kakvom kontaktu sa srpskim fudbalerom.
 

Back
Top