Korona na izmaku?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

А вероватно да није. Јер:

Норвешка.png

Норвешка СЗО.png

ja ne mislim tako vec:
radi se o simptomima mesecima posle zarazavanja, a mogu se javiti cak i kod asimptomatske korone, tzv long covid, prolongirani, produzeni kovid

Over the past few months, an increasing number of people worldwide say that after developing COVID-19, they are experiencing a prolonged state of ill health that people now refer to as long COVID.

neka kliknu zene koje imaju prblem sa ciklusom da vide da nisu jedine

Long COVID and periods: The unspoken impact on female well-being​

https://www.medicalnewstoday.com/ar...iods-the-unspoken-impact-on-female-well-being
dakle, imale koronu ranije, ili je uopste nisu ni imale, a imaju problem... moja zena isto nit koronu nit vakcinu, a kasnio joj ciklus tacno od kada su deca bila bolesna od korone... ja joj lepo kazem, da sam osetio koronu, da sam se spajkovao, a ona mi ne veruje, njoj nista... e, pa nije bas da joj nije bilo nista, cak iako smo bili negativni za razliku od dece koja su bila pozitvna
interesantno za procitati, i dalje istrazivati:

Breakthrough Research Finds Link Between 'Long COVID' And Vagus Nerve Damage

"Our findings so far thus point at vagus nerve dysfunction as a central pathophysiological feature of long COVID."

pa istrazujemo dalje:
https://www.livescience.com/vagus-nerve.html
The vagus nerve serves as the body's superhighway, carrying information between the brain and the internal organs and controlling the body's response in times of rest and relaxation. The large nerve originates in the brain and branches out in multiple directions to the neck and torso, where it's responsible for actions such as carrying sensory information from the skin of the ear, controlling the muscles that you use to swallow and speak and influencing your immune system.
dakle, ja sam u sudaru sa koronom imao i senzacije po kozi, svuda po telu, nesnosan svrab, i glas sam gubio, i zamalo upalu uveta sad skoro...

mislite o ovome svemu, kovid 19 je podmukao, hvalim se da sam ga satro, kao ono... ne kazem da cu da dobijem srcku ili slog kao neki, ali opet... BITI NA OPREZU

Poslednja izmena:
U Srbiji i Africi će poslednji da ukinu mere, tamo negde za stotinak godina. Ovih dana sam skroz zaboravio na koronu jel se još dreči na televiziji kako je idućih 15 dana presudno? Jel još pozivaju narod da se bode? :D

Ona Kisicka je ko papagaj pevala i pevala i dobila dobro radno mesto...tako ce i Kona stimulirati i napraviti mu kucu na obroncima Beograda i dati dobru pemziju....Samo ti ljudi vise nikada nece mirno spavati...svesni su oni toga ali moraju pevati....pa pa ra pa pa ...ko u tesnoj kozi Nikola Simic...
Sto su izboli izboli..trazit ce resenje kroz lekove sada..

Back