gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Koliko mora da prodje od kad ste prelezali koronu kako biste ponovo mogli da date krv ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam imao u februaru a dao pocetkom AprilaKoliko mora da prodje od kad ste prelezali koronu kako biste ponovo mogli da date krv ?
Hvala : )ja sam imao u februaru a dao pocetkom Aprila
Molim i drugi put.Hvala : )
Davanje krvi je deplasirano autotransfuzijom.Koliko mora da prodje od kad ste prelezali koronu kako biste ponovo mogli da date krv ?
Da zato uvek postoje deficiti... Bas me zanima kako uraditi autotransfuziju usled neke vece saobracajke gde je povredjeno 30 ljudi ( autobus) od kojih je pola izgubilo vecu kolicine krvi...Davanje krvi je deplasirano autotransfuzijom.
Tako mali perica zami[lja saobra'ajku...Da zato uvek postoje deficiti... Bas me zanima kako uraditi autotransfuziju usled neke vece saobracajke gde je povredjeno 30 ljudi ( autobus) od kojih je pola izgubilo vecu kolicine krvi...
Ili neko ko u zivotu nije video isti a u davanje krvi se razume kao mati a u kriv kuuracTako mali perica zami[lja saobra'ajku...
Radio sam u ZTK od 1992-1997, dakle u tadashnjem Zavodu za transfuziju krviIli neko ko u zivotu nije video isti a u davanje krvi se razume kao mati a u kriv kuurac
datju ti krv ako treba6 nedelja
ko je to odobrioja sam imao u februaru a dao pocetkom Aprila
vulgarni ste gospodineIli neko ko u zivotu nije video isti a u davanje krvi se razume kao mati a u kriv kuurac
Lepo sto si radio. Reci mi koliko si puta dao krv, jel si zavrsio medicinu?Radio sam u ZTK od 1992-1997, dakle u tadashnjem Zavodu za transfuziju krvi![]()
Osoba kod koje sam dao krv u Zavodu za transfuziju krviko je to odobrio
Istom merom odgovara, samo sto sam slikovitije opisao...vulgarni ste gospodine
Ahah kad sam ja radio u ZTK, krv su vadili priučeni šoferi koji su završili večernju medicinskuLepo sto si radio. Reci mi koliko si puta dao krv, jel si zavrsio medicinu?
Mozes sa srednjom medicinskom.... Jel imas zvanje Dr.Ahah kad sam ja radio u ZTK, krv su vadili priučeni šoferi koji su završili večernju medicinsku![]()
Slušaj, ja sam tamo radio kao programer održavao program za proces proizvodnje kesa sa krvlju,Mozes sa srednjom medicinskom.... Jel imas zvanje Dr.