korona brojke su lazirane DOKAZ

Poruka
4.292
Pokazacu vam isecak sa wikipedije gde se prati statistika korone u Srbiji. Dakle slika je isecak sa internet stranice https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Serbia . Slobodno mozete otvoriti tu stranicu i za isecene datume ce te se uveriti da nista nije laz i prevara ili da je nesto fotosopirano i slicno. To su dakle podaci statisticki koje je saopstio krzini stab tih dana i to je zavedeno na toj stranici.

Dakle kad smo to razjasnili idemo dalje. Razgovarao sam sa jednim naucnikom epidemiologom da mi da dokaz da su lazirane brojke u vezi kovida. On mi je poslao tu sliku konkretno za Srbiju i tu objasnio i dokazao da su to lazirane brojke i evo naucnog objasnjenja.

Taj datum nezavisnim naucnicima bode oci da tako kazem. Obicnom coveku koji nije epidemiolog i virusolog nista nije cudno sto se tice tih brojki ali naucnicima je to toliko cudno kao kad bi obican covek video sutra Vucica sa dve glave. Znaci danas ima jednu glavu ali sutra kad se probudimo vidimo ga na TV sa dve glave. Dakle to jeste nemoguce i cudno i eto toliko su ove brojke naucnicima cudne. A evo zasto je to njima toliko cudno.

Do datuma 2020-10-27 broj novozarazenih je malte ne bio konstatno desetak dana oko 500, 600, a broj preminulih je oko 3. A tog datuma je naglo skocio broj zarazenih. Ok to nije cudno medjutim ono sto je ekstremno nemoguce je da se bas tog dana desi i nagli skok preminulih, sa oko tri na 5, 6. Ok ajde i to da kazemo da eto desilo se medjutim ono sto je apsolutno nemoguce je da i u narednim danima je taj broj preminulih oko 5, 6 i nikad vise se nije desilo da padne ispod tog broja. Apsolutno je nemoguce da posle 2020-10-27 bar jednom se ne desi da broj un=mrlih bude 3 ili 2. A zasto je to cudno toliko. Evo sustine. Da bi se nakon povecanja broja zarazenih u statistici videlo i povecanje broja umrlih MORA da prodje jedno 20 dana!!! Jer ne umiru odma ljudi kad se zaraze vec treba u proseku da prodju oko 25, 26 dana pa da umre neko nakon zarazavanja. Znaci da kad je naglo skocio broj zarazenih tog dan ne moze odma naglo da skoci i broj umrlih vec treba da prodje dvadesetak dana pa da se to odrazi na broj umrlih to povecanje broja obolelih. A mi imamo istog dana povecanje i broja zarazenih i broja umrlih sto je apsolutno naucno i statisticki nemoguce i ravno je kao Vucic sa dve glave.

A zasto su to uradili? Ocigledno je stigla neka direktiva sa zapada da krenu da se laziraju velike brojke i ovi nasi iz kriznog staba obzirom da su glupi ili veruju da je narod glup poceli su da izmisljaju brojke kako im padne na pamet bez logike i reda.

Eto preneo sam vam objasnjenje nezavisnog naucnika. A evo i slike:

Korona-brojke-su-izmisljene-dokaz.png

Ovo je totalna glupost i totalno netacno! Podaci i povezanost Srbije sa svetskom organizacijom su takvi da su ti nasi jos smanjili broj. U mom gradu umire dnevno 10-ak ljudi, a to je najmanje u drzavi, u ostalim gradovima je i gore. Samo se vecina njih zavodi da ne umre od korone. Sta god ti rekao, sta god svi pricali, svasta moze biti laz ili istina, ali jedno je sigurno - ljudi umiru! Lesevi se iznose. Stvar je sto su u pocetku smanjivali, naravno cim su izbori prosli boli ih K. Vise ljudi ce umreti od ne mogucnosti da dodje kod lekara nego od korone. Ova vlast je pokazala totalnu nesposobnost, ne znaju da odvoje crvene i zelene zone kako treba, trudnice idu kroz crvenu zonu, ljudi sa rakom cekaju napolju na zimi, dok se doktori setaju bez maski. Sve se nadam da cu se probuditi, al ne ide. Takodje, licno sam svedok da PCR test pokazuje razlicite rezultate, a i da se oni koji su ekstra bolesni setaju na ulici. Ne znam sta je gore.

Ovo je totalna glupost i totalno netacno! Podaci i povezanost Srbije sa svetskom organizacijom su takvi da su ti nasi jos smanjili broj. U mom gradu umire dnevno 10-ak ljudi, a to je najmanje u drzavi, u ostalim gradovima je i gore. Samo se vecina njih zavodi da ne umre od korone. Sta god ti rekao, sta god svi pricali, svasta moze biti laz ili istina, ali jedno je sigurno - ljudi umiru! Lesevi se iznose. Stvar je sto su u pocetku smanjivali, naravno cim su izbori prosli boli ih K. Vise ljudi ce umreti od ne mogucnosti da dodje kod lekara nego od korone. Ova vlast je pokazala totalnu nesposobnost, ne znaju da odvoje crvene i zelene zone kako treba, trudnice idu kroz crvenu zonu, ljudi sa rakom cekaju napolju na zimi, dok se doktori setaju bez maski. Sve se nadam da cu se probuditi, al ne ide. Takodje, licno sam svedok da PCR test pokazuje razlicite rezultate, a i da se oni koji su ekstra bolesni setaju na ulici. Ne znam sta je gore.
Najgore je sto se pcr test koristi kao merilo
a nije pouzdan ili se pogresno koristi...
Dobro si primetio, ovi sa prehladama se guraju u bolnice a ozbiljno bolesni ce umirati...
A zar to ne vide ovi sto rukovode bolnicama pa nesto preduzmu povodom toga.
Sta ce u bolnicama ljudi sa prehladom i virusom?

Mozda ti nije poznata cinjenica da su ljudi umirali i pre korone a najverovatnije da ce i posle ovog cirkusa korona i dalje umirati od razno raznih drugih bolesti i oboljenja.
Razlika je samo u tome sto ova bolest ima do sada nevidjenu medijsku paznju,dok su druge sve bolesti gurnute u stranu.

Inace lupetanje ljudi o covid-u ne prestaju,i uglavnom jedni te isti likovi mlate svoju pricu...
Ustvari niko nece a vecina kapacitetom i ne moze da shvati osnovne cinjenice (ali se svojski trude da budu glasni):
Covid nije smrtonosan kao kuga ili ebola,ali je visoko zarazan,ostavlja teske posledice i dugotrajni oporavak u mnogo vecem broju nego grip i prehlada.U odnosu na ovo dvoje je visestruko smrtonosan.
Pitanje gde je grip,prehlada....itd se postavlja svaki dan.A odgovor ispred nosa-ako je testirano 5000 ljudi sa simptomima,a 3000 imaju covid,ostatak je prehladjen ili gripozan.To samo budala ne ume da izracuna i vidi kao cinjenicu.Da ne pominjema maske i drzanje distance,koje bi da se postuje drasticno smanjile prenos respiratornih bolesti uopste.
Broj umrlih se konstantno smanjuje,zato sto ova nasa nakradna vlast nema zelju ni hrabrost da izadje sa pravim ciframa,ovako je marketing ovom bolesniku osiguran,kao uostalom sto je bio slucaj i proletos.Ova statistika koja je zvanicna je totalno pogresna i lazna,cak je i Kon priznao da je u jednom momentu video da su cifre lazno pokazivane.

Sta si ti kad tvrdis da prikazuju manje umrlih?
Kazes jedno je sigurno, ljudi umiru pa ono svaka ti cast kako si to zakljucio/la...
Naravno da umiru, umirali su i pre a umirace i ubuduce stvar je u tome sto nema nikakvog drasticnog povecanja a negde se umire cak i manje nego pre.
Neko ko je ekstra bolestan ce tesko setati ulicom jer takvi nisu asimptomatski i virus se retko diri asimptomatski ako se uopste siri jer je respiratnorni virus.
Ako kazes da vise ljudi umire zato sto ne moze da dodje do lekara nego od korone time pobijas sve ostalo sto je izreceno. Daj mi studiju po kojoj je dokazano da su maske efikasne.

Govorim samo o onome sto vidim svojim ocima. Znam koliko su objavljvali umrlih ranije, a da je bilo vise. Ne moguce je objaviti da je u celoj drzavi umrlo 11, ako znas da je u tvom malom gradu umrlo 10. Govorim o informacijama iz Bolnice, direktnim ne rekla-kazala, i od coveka koji je grobar i sahranjuje te ljude. Sada kad objavljuju izgleda kao povecanje, a tako je bilo od starta. Srcani bolesnik dobije koronu, a nije zaveden da je umro od korone nego od bolesti srca. To su sve raidili kako bi pre izbora pokazali da je kod nas najmanje umrlih. Kakva je sad istina sa brojkama zaista ne znam, znam samo da se igraju sa tim kako im se digne K, a da najvise gubimo mi koji cekamo na lekara iz nekih drugih razloga.

Smanjivali su uoci izbora ali su smanjivali podatke koji su vec bili netacni. Od cega god ljudi umru oni kazu da je korona, obdukcije se ne rade i niko ne zna od cega se stvarno umire a i pored tako velikih brojki nema nikakvog znacajnog povecanja broja umrlih.

Nisam dobio studiju o efikasnosti maski zbog kojih kritikujes ljude sto ih ne nose.

Kritikujem zdravstvene radnike, jer ako ih oni ne nose, sta nam onda vredi ostalima, ako nam pukne zdravstvo? Kada bi sada objavio snimke koje sam pravio svaki dan 7 dana za redom, 80% doktora i sestara bez maski. Zaista sam protiv zatvaranja i ogranicavanja, ali smatram da nije tesko staviti prokletu masku kada ides u postu ili apoteku, a ako si zdravstveni radnik da ne govorimo. One koje najvise kritikujem, to je vlast. Mogli su da uposle ove komunalne pajsere da idu i na mestima visokog rizika opominju ljude, daju im maske, umesto sto su zaustavljali kolone do bubanj potoka i simanovaca da naplate kazne. Kad nema preventive od strane drzave, nista nam ne vredi, osim faktora srece.

Ako je nešto dobro kod ove pandemije, to je da se lako prepoznaju ludaci. Čim vidim nekog bez maske u busu, odmah znam da je u pitanju neki mentalno oboleli ravnozemljaš pa gledam da se sklonim što dalje od takvih klošara.
A ja kad vidim budale koji kazu da je korona opasna i da ce pomremo svi od nje ja se najezim i bezim od takvih budala. Korona je kao grip a dokaz tome je da je u Srbiji do sada bilo u kontaktu sa koronom oko 3 000 000 ljudi a umrlo je oko 4000. Broj onih sa simptomima je oko 300 000 zvanicno jer je to brojka koja obuhvata sve terstirane i zarazene. A obicno ti koji se testiraju su i sa blazim i tezim simptomima. A nauka kaze da je oko 10 puta vise onih koji nemaju apsolutno nikakve simptome a imaju virus u sebi i taj naucni zakljucak je izveden na pocetku pandemije kad su se testirali i kontakti. Znaci suma sumaru procenat smrtnosti od krone sa naucnog stanovista je 0.1 do maksimum 0.2 % a sto je isto kao kad je u pitanju grip. TACKA

A vi prokleti propagatori lazi i straha ste idioti koji radite u korist svesno ili nesvesno za farmaceutsku mafiju.

Poslednja izmena:
Ne citas pitanje .

Hocu DOKAZ O EFIKASNOSTI maske. Necu procenat medicinskog osoblja ili obicnih ljudi koji je ne nose.
Kolika je tacno efikasnost ne znam, ali jedno je sigurno: Pljuvacka iz usta se manje prenosi kroz masku. Koliko je delotvorna ne znam, ali sigurno da delimicno jeste. Meni dovoljno da ne rizikujem zivot ukucana sa autoimunom bolesti. Ako ti nije stalo do tebe, nije ok da te boli K za druge. Da lazu-lazu, da muljaju-muljaju, al virus je tu pa je tu. To sto testovi nisu efikasni znaci da hoce vise para, vise se testova proda, manje ulazu u proizvodnju pa nije dobar, ne znaju dovoljno o virusu, ali to ne znaci da ga nema.

Kolika je tacno efikasnost ne znam, ali jedno je sigurno: Pljuvacka iz usta se manje prenosi kroz masku. Koliko je delotvorna ne znam, ali sigurno da delimicno jeste. Meni dovoljno da ne rizikujem zivot ukucana sa autoimunom bolesti. Ako ti nije stalo do tebe, nije ok da te boli K za druge. Da lazu-lazu, da muljaju-muljaju, al virus je tu pa je tu. To sto testovi nisu efikasni znaci da hoce vise para, vise se testova proda, manje ulazu u proizvodnju pa nije dobar, ne znaju dovoljno o virusu, ali to ne znaci da ga nema.
Ono sto izlazi iz tebe nece zaustaviti maska jer to izlazi na sve strane, a i virus ne zivi u ustima. Takodje nije ni preterano zdravo nositi je. Ti mislis da nosenjem maske cuvas sebe i ljude oko sebe a ne znas da li je ona efikasna.

Back